חידוד כמה כללים חשובים בפורום

מה זאת אומרת? ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

אני הזמנתי אבל עדיין לא הלכתי לקחת את הכרטיס. איך אני אדע איזה יש לי?XD

DarkSecretLove

New member
אם נותנים לך כרטיס אפור אל תקבלי אותו

אם הזמנת ולא אספת אז זה אחלה,פשוט אנשים שהזמינו מוקדם והלכו לאסוף את הכרטיס שלהם מוקדם קבלו כרטיס אפור שהוא כרטיס לא טוב.ועכשיו צריכים ללכת להחליף. פשוט שלא יצא מצב שהם מביאים לך כרטיס אפור.

yaelc95

New member
משהו קטן לומר :)

טוב אז אני יודעת שאני קטנה כאן בהרבה מהבנות בפורום ואני לא כאן כ''כ הרבה זמן אבל אני באמת צריכה לפרוק משו: בזמן האחרון שאני גולשת פה אני מפחדת קצת להגיב,לשאול וכ'ו... והסיבה היא שאני ממש לא רוצה שיתקפו אותי על משהו שאני אומרת כי אני באמת נפגעת מזה בקלות יתר, לפעמים יש כאן הערות עוקצניות מצד אנשים מסוימים או שאם מישהי/מישהו אומר מילה לא במקום וישר מתנפלים על השפה שלה או על הניסיון חיים שלה. בתכל'ס זה באמת מתחיל להפריע וזה קצת מקלקל (לי לפחות) את האווירה,ואני יודעת שכבר שני אמרה את זה אבל תחשבו לפני שאתם מגיבות כי לפעמים התגובות באמת מעליבות ואני אומרת את זה מהנקודת מבט שלי ואפילו שלי לא עושים את זה,זה צורם בעיינים לראות אותכן מתנפלות על אחרות... מקווה שתבינו (ותפנימו אם באלכם) ושיהיה יהיה המשך יום נפלא! *וזה מנוסח בלשון נקבה כי הרוב כאן בנות אבל זה גם לבנים

הגיל והפז"מ שלך בפורום ממש לא חשובים

והם בחיים לא יהוו תירוץ ללגיטימציה של ההודעות שלך. רק שתדעי

liron138

New member
אני יכולה לומר לך...

שאין פורום אחר שבו את יכולה לפרוק ולשאול מה שאת רוצה..כמו הפורום הזה... הבנות מקסימות..וכמו שאמרתי כבר יש פה מנהלת מדהימה,גם אני יחסית חדשה וכל שאלה שלי נענתה בצורה הכי יפה שיש...(לעומת פורומים אחרים) את יכולה להרגיש חופשי להביע את דעתך כי כל אחת מקבלת פה את הדעה של האחרת...באמת..!...:)

../images/Emo224.gifכן,יש פה מנהלת מדהימה ובנות מקסימות

אבל אי אפשר לפרוק ולשאול מה שאת רוצה. והנה ההוכחה..מה שקרה לפני כמה ימים..

למעלה