חידוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

MolsBolsRules

New member
חידוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

MolsBolsRules

New member
עונה...

שם:יפעת גיל:18 חודש הבא
מיקום:ישראל בית חולים בו נולדת:בלינסון תכונות טובות:ארם,שונאת ת'שאלה הזאת!!! אני מניחה שחברה טובה תכונות רעות:תמימה מידי!!!
מקצוע אהוב:תיקשורת מאכל אהוב:גלידהההה
אין אייקון של גלידה (וכןןןןןןןןןןן זה אוכל!!!) חיה אהובה:רק אחת? יש כמה - דולפין,כלב
,חתול
,סוס,נמר. סלנג אהוב:מה ניסגר, מילה אהובה:כפרות (לא עשינו תחידון הזה כבר?!?!?) זמר אהוב:עברייייייייייייי לידר!!! זמרת אהובה:ג'ניפר לופז להקה אהובה:ווסטלייף,באסטד,איי ואן ודה קולינג שחקנית אהובה:ג'ניפר לופז שחקן אהוב:אורלנדו בלום איזה כיתה אתה:יב בדיחה שגרמה לך לצחוק:יש מלא איך אתה מרגיש:נחמד הבנאדם הכי יפה שראית:צ'ארלי
חג מעודף:אפשר להגיד קריסמס??? יס או הוט:יס! ספורט מועדף:פתיחת מקרר LOL סתם סתם,אני מניחה שכדורגל ערוץ מועדף:3 אתה חושב שאתה יפה?ארם אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?לא אתה חושב שאתה קרציה?קצת אתה חושב שאתה עקשן?כן!!! אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?בזבזןןןןןןן איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב או אילת בחו''ל?לונדוןןןןן בייבי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?ארם,יש כמה. איזה דמות מצויירת אתה?באגסי למה?ככה יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?אורנג',מזה השאלות האלה? למי אתה מתקשר הכי הרבה?נטלי איזה צילצול יש לך?לכל קבוצת מיתקשרים יש מילצול אחר - מישפחה: ILL TAKE THE TEARS של איי ואן, חברים - BUSTED THAT THING U DO עבודה - עברי לידר אני רוצה לבד. כל השאר - WESTLIFE FOREVER הקול הכי יפה ששמעת?בן אדאמס
- האחד והיחיד איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?BMW ושומר מסך?שר הטבעות אתה יודע מה אני יודע?מה אתה יודע? אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?רוצה להיות מאחורי המצלמה... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?בוודאי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?כן יש לך פירסינג?כן איפה יש לך?פופיק איפה אתה רוצה פירסינג?אף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?נוסעת לאנגליה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?חחחחחחחחחח! צוחקת LOL ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?כאפה! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?כפרות עליה!! מנשקת אותה ואומרת לה שתאכל! שחיפה הם עושים ממנה. אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?ככה בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כן!!! באהבה ממבט ראשון?כן פורום אהוב:ווסטלייף ובאסטד באיזה פורומים אתה כותב:ווסטוש,באסטד ודה קולינג יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?לחם על חומוס מה הדבר האחרון שקנית?חצאית מי האדם האחרון שחיבקת?פזוש,אחותי מי האדם האחרון שראית?אח שלי חן מי האדם האחרון שדיברת איתו?רומי מה אתה עושה עכשיו?עונה על חידון ארוךךךךךךךךךךךךךך אתה שומע מוסיקה עכשיו?כן, החדש של דה קולינג - - - שולט!!! מה אתה לובש?ג'ינס וחולצה של פוקס מה הסרט האחרון שראית?אמריקה הפראית עם דוון שלי
מה התוכנית האחרונה שראית?אסתי המחוארת מה הדיסק האחרון ששמעת?דה קולינג מה השיר האחרון ששמעת?שומעת עכשיו את YOUR HOPE מה החלום שלך?יש כמה! נגמרו לי השאלות, מה עושים?אומרים תודה! מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?יילך לאכול משהו ואז להיתפטר!! אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא ממש נהנת?העביר תזמן איך היה השאלון?נחמד +

NO NAME 4

New member
שלי.. ../images/Emo26.gif

שם: ליטל גיל: 17 מיקום: הרצליה בית חולים בו נולדת: מאיר תכונות טובות: אופטימית, ספונטנית תכונות רעות: אופטימית מקצוע אהוב: כרגע, היסטוריה..
מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: חתול מילה אהובה: מאגניב זמר אהוב: דניאל בדינגפילד זמרת אהובה: ג'ניפר לופז להקה אהובה: באסטד, ווסטלייף, אוונסנס.. שחקנית אהובה: אליז'ה דושקו שחקן אהוב: בראד פיט איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אמממ.. לא זוכרת כרגע.. איך אתה מרגיש: בסדר.. הבנאדם הכי יפה שראית: דיוויד בקהאם
חג מעודף:פסח יס או הוט:יס ספורט מועדף: כדור עף ערוץ מועדף: 3, וואי טי וי אתה חושב שאתה יפה? אמממ... לא.. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? אממ.. לפעמים..
אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך..
אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן!! איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב.. בחו''ל? אנגליה, אוסטרליה איזה דמות מצויירת אתה? ?? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות.. לא משהו ספציפי.. איזה צילצול יש לך? כרגע? אמממ.. saturday night איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל.. אחים שלי כל הזמן מחליפים לי..
ושומר מסך? שחור אתה יודע מה אני יודע? ברור אתה רוצה להיות זמר? חבל עליכם, אנשים! אתה רוצה להיות שחקן? לא, תודה! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אממ.. אולי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון? אמממ.. לפעמים..
יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין! מה לא ברור? איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום..... ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אז?? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? ואם לא? אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? קצת.. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: באסטד באיזה פורומים אתה כותב: באסטד, ווסטלייף, וקצת אטומיק.. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? ארוחת צהריים.. אורז.. מה הדבר האחרון שקנית? סטרפלס של זרה וכפכפים של ביג טום.. מי האדם האחרון שחיבקת? אממ.. את חברה שלי.. מי האדם האחרון שראית? אמא שלי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? את השאלון המעצבן הזה
אתה שומע מוסיקה עכשיו? את הדיסק של אוונסנס מה אתה לובש? ג'ינס של לי קופר וחולצה שחורה.. מה הסרט האחרון שראית? אמממ... הייתי אמורה לראות טרויה.. חחחח..(יפעתת- רחמים!!) מה התוכנית האחרונה שראית? פאנקד מה הדיסק האחרון ששמעת? אוונסנס מה השיר האחרון ששמעת? Imaginary מה החלום שלך? אמממ.. יש לי הרבה חלומות.. ונראה לי שאני רק ימשיך לחלום אותם.. חחח.. נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא עושים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודעת.. נראה.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? כן.. שני.. חחח.. נהנת? לא ממש איך היה השאלון? בסדר..

Miss Kitty

New member
חחחח

איך ידעת שאני אקרא?
טוב, זאת רק עוד הוכחה שמשעמם לי..

מייאו../images/Emo70.gif חתולע../images/Emo70.gif

שם:מיטל.... גיל:ביום שישי הייתי בת 15
מיקום:כדור הארץ... בית חולים בו נולדת:פוריה.... תכונות טובות:אממ.. יש? תכונות רעות:לפרט? מקצוע אהוב:תאטרון
מאכל אהוב:בורגארנץ'
חיה אהובה:תוכי... סלנג אהוב:פשצ'ו... מילה אהובה:אשרה/דוגרי/תכ'לס.. זמר אהוב:מייאו... זמרת אהובה:אבריל לאבין
דהה
להקה אהובה:באסטד, לינקין פארק ואוונסנס
שחקנית אהובה:... שחקן אהוב:... איזה כיתה אתה:ט'... בדיחה שגרמה לך לצחוק:מתי לבלונדה יש שכל? שהיא בהריון
איך אתה מרגיש:סבב"ה
הבנאדם הכי יפה שראית:פרדי שלי
חג מעודף:פורים... יס או הוט:יס... ספורט מועדף:כדרגל/סל קפוארה, שינה.. ערוץ מועדף:אמממ... אתה חושב שאתה יפה?נופ... אתה חושב שאתה צבוע?נופ... אתה חושב שאתה קנאי?יאפ... אתה חושב שאתה קרציה?נופ... אתה חושב שאתה עקשן?יאפ... אתה אוהב את עצמך?ופ ויאפ... בזבזן או חסכן?בזבזן
איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני עכשיו... בחו''ל?ניו-זילנד
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?אמממ... איזה דמות מצויירת אתה?אני
או אני אוהבת
למה?כובע
יש לך פלאפון?בטח.... קו פתוח?יאפ... של איזה חברה?סלקום... למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי... איזה צילצול יש לך?somewhere i belong הקול הכי יפה ששמעת?אבריל לאבין/מאט שלי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אבריל... ושומר מסך?תמונות... אתה יודע מה אני יודע?אני חושב כך... זה הזמן ל... אתה רוצה להיות זמר?נופ... אתה רוצה להיות שחקן?יאפ... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?נופ... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?יאפ... שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?יאפ... יש לך פירסינג?הלוואי
איפה יש לך?... איפה אתה רוצה פירסינג?גבה, ונזם... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?מחיבא אותו שאפ'חד לא יגנוב
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?... ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?צועקת
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?איכסה
אתה מאמין באלוהים?יאפ... בגורל?יאפ... בחיים מחוץ לכדור-הארץ?נופ... באהבה ממבט ראשון?נופ... פורום אהוב:אבריל לאבין/באסטד באיזה פורומים אתה כותב:אבריל לאבין/באסטד ומציצה בפורום לינקין המת... יש לך חברים בפורומים?יאפ... מה הדבר האחרון שאכלת?מסטיק...אוכלת.... מה הדבר האחרון שקנית?אמממ... מי האדם האחרון שחיבקת?אמא... בבוקר... מי האדם האחרון שראית?אממ... מי ליטל סיסטר... מי האדם האחרון שדיברת איתו?באינטרנט? מה אתה עושה עכשיו?מנסה לענות לשאלון מתיש... אתה שומע מוסיקה עכשיו?יאפ.. מה אתה לובש?פיג'מה.. פיג'מה מה מה... מה הסרט האחרון שראית?אפקט הפרפר... אתמול... מה התוכנית האחרונה שראית?אמממ... וואי.... כמה זמן לא ראיתי תוכניות הדיסק האחרון ששמעת?under my skin של אבריל... מה השיר האחרון ששמעת?שוגה שוגה
מה החלום שלך?אממ...אישי... נגמרו לי השאלות, מה עושים?מקריצים
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?אתחיל לקרוא משהו אחר... אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא נהנת?לא איך היה השאלון?אארוך...

SShiRaS

New member
שלי ../images/Emo6.gif

שם: שירה גיל: 16 וחצי מיקום: סוף העולם דרומה בית חולים בו נולדת: מאיר בכפ"ס תכונות טובות:Outgoing כזו.. [לא יכולה לנסח טוב יותר בעברית], מכורה לבאסטד!! [כן זו תכונה חח] והממ.. גם שאפתנית? תכונות רעות: שאפתנית חח.. ועקשנית! מקצוע אהוב: הממ.. אנגלית אבל המורה הטיפשה שמלמדת את זה הרסה לי גם את את המקצוע הזה מאכל אהוב: על האש!! סטייקים פרגיות בלאגנים חח חיה אהובה: דולפין סלנג אהוב: totally dude! [חחח הייתי חייבת באנגלית.. בעברית כלהאוצר מילים שלי זה סלנג] מילה אהובה: אקסיומה! תהרגו אותי אבל אני לא יודעת למה.. זו פשוט מילה יפה! זמר אהוב: קרייג דייוויד או מאריו ווינאנס [זה ששר I don't wanna know] זמרת אהובה: הממ לאדעת לא עולה מי משהו לראש.. ברנדי.. להקה אהובה: באסטד [ומארון פייב..וגרין דיי.. וסימפל פלאן! וניו פאונד גלורי.. ואאוטקאסט טוב טוב די] שחקנית אהובה: קייט הדסון שחקן אהוב: ג'וני דפ [ולא בגלל איך שהוא נראה!.. טוב.. לא רק
] איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת! צוחקת הרבה..
איך אתה מרגיש: אחלה! הבנאדם הכי יפה שראית: ג'יימס סתם לא חח.. הממ מישהו שפגשתי באילת -מדהים-
חג מעודף: פסח [נחשו למה..] יס או הוט: הוט! ספורט מועדף: אופניים וריצה ערוץ מועדף: אמטיוי ואמטיוי היטס! וערוץ 3..! אתה חושב שאתה יפה? אה... אתה חושב שאתה צבוע? לא [התכונה שאני הכי שונאת בבנאדם] אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? הממ במידת הגבול בזבזן או חסכן? כשאני משמ רוצה משהו אני לארג'ית בטירוף אבל סתם ככה אני חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ.. זה פשוט נשמע כיף! או ירושלים.. מתה על העיר הזו בחו''ל? קנדה!!! [או לונדון] איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? גולשים בזמן!! ונשואים פלוס.. איזה דמות מצויירת אתה? באגס באני! למה? כי אני אוהבת גזר? חח לאדעת! יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה? פלאפון אסקייפ! רולז! [ויש לי 2 רינגטונים של באסטד מוהאהא] למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? התאמתי לקבוצות.. אבל חלק מהם Sleeping with the light on, my band ועוד כמה! הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טוליפס! חח ושומר מסך? שר הטבעות אתה יודע מה אני יודע? הא? חח אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אולי..! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ יש לך פירסינג? יאפ! חח איפה יש לך? בטבור איפה אתה רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עובר לאיביזה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? זורקת עליו עגבניה חחח ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? זורקת עליו ביצה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? זורקת עליה פסנתר אתה מאמין באלוהים? ברור בגורל? הממ לא בטוחה.. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אוף קורס.. נראה לכם שאנחנו האינטליגנציה הכי מפותחת שיש ביקום? לא נראה לי.. באהבה ממבט ראשון? יאפ פורום אהוב: באסטד! חחח באיזה פורומים אתה כותב: באסטד.. יש לך חברים בפורומים? הממ כה מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות ואייס קפה מה הדבר האחרון שקנית? ספר של סטיבן קינג [גרין מייל] מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו? סטוקר באייסי חחח מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה .. להגיד לכם מה אני לא עושה עכשיו?? מתכוננת למתכונת מחר בהיסטוריה!! חח אתה שומע מוסיקה עכשיו? יאפ מה אתה לובש? טי שירט ומכנס 3/4 מה הסרט האחרון שראית? ברגע זה.. כמעט מפורסמים! מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת חח מה הדיסק האחרון ששמעת? New Fpung Glory - Catalyst מה השיר האחרון ששמעת? All downhill from here מה החלום שלך? בריאות וכסף חח נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אאנח ביאוש, אסתכל שניה על החומר בהיסטוריה ואתחיל ליבב אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהה.. כנראה שלא חחח נהנת? האמת כן איך היה השאלון? totally cool dude! חחח

blink me1

New member
וואלה?? אילתי?? cool!!

מי זה? יעני שם וגיל..אולי אני מכירה...?

SShiRaS

New member
../images/Emo3.gifהממ

הוא לא אילתי הוא היה גם בחופשה עם חברים כמוני בן 17 והוא היה כ"כ מדהים! מת"א חח וואי אבל את גרה באילת? איזה שווה!!!

OCֹJB

New member
והשמעמום התמידי שלי גורם לי לענות!

שם: אוסי, אוסנת, לא לא אוסי גיל:14וחצי בערך מיקום:גבעת שמואל בית חולים בו נולדת: ואללה שאין לי מושג תכונות טובות:אמממ.. גורמת לאנשים עצובים להשפך מצחוק! אני גאה בזה! תכונות רעות:אממ דיכאוניות, כותבת יותר מידי..חח..אממ.. המון! לא יודעת מקצוע אהוב:טחח..אממ..שעור ספורט! לא עושה בו כלום! מאכל אהוב:בורגרנץ' חיה אהובה:סוס סלנג אהוב:FUCK שמשתלב בכמעטו כל משפט שלי..אממ.. המון לא יודעתת.. מילה אהובה:ושוב.. נראה לי שFUCK לויודעת הרבה... זמר אהוב:אממ ג'ימס\לי\דני\פראל זמרת אהובה:ג'ניפר לאו יאוט, אווריל, אימיי לי מהאוונסאנס, אורטל מהכיתה להקה אהובה:באסטד\בלו\מקפליי\N.E.R.D שחקנית אהובה:ג'ניפר לאו יאוט, אממ שכחתי ת'שם שלה! ג'וליה משלוחן לחמישה.. וגם קלודיה..חח שחקן אהוב:אשטון קוצ'ר ושון ויאלים סקוט איזה כיתה אתה:ח.. מסימת... בדיחה שגרמה לך לצחוק: האתר FUNNY איך אתה מרגיש:חרא! הבנאדם הכי יפה שראית: אממ.. רגע..אמרתם ראיתם..אז אני חושבת שממש ראיתם כאילו מוחשי... אממ.. אביב כמובן! אבי סולםםםםםםםם!! חג מעודף:קריסמיס! יס או הוט:הוט.. יש היטס! ספורט מועדף:חח לא! אבל נגיד.. שחיה... ערוץ מועדף:MTV HITS אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי?לפעמים אתה חושב שאתה קרציה?לפעמים אתה חושב שאתה עקשן?לפעמים..שצריך אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ?אממ..אבל כבר בארץ אז להשאר בגבעת שמואל.. שכונה (ישוב) נחמדים כאלה! בחו''ל? ברורררררררר!!!! לונדון!! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מזתורמת?! איזה דמות מצויירת אתה?חחחח..אמממ...אמאממאממממ...דריה! אממ ל ג'ין חברה שלה.. לא יודעתת! למה?חחח כי לא יודעת.. ההתנהגות דומה.. מצחיקות אותי... לא יודעתתתת יש לך פלאפון?לא :[ קו פתוח?אה? כאילו טלפון בבית!? אם כן אז כן יש לי... של איזה חברה?אמממ... רגיל כזה.. למי אתה מתקשר הכי הרבה?אממ..אבאמא...דניאל..שחר לפעמים..שרי..מעין... איזה צילצול יש לך?אין לי פלא.. אז טרררטרררר הקול הכי יפה ששמעת?של לי ראין או של אורטל מהכיתה שלי... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?חחח דגל ברטניה... ושומר מסך?אממ לא הספקתי לעשוץ..רשום יונאוז וזה זזה קצת.. אתה יודע מה אני יודע?לא ממש... את כל התשובת שעניתי עד עכשיו.. אתה רוצה להיות זמר?אולי אולי...קצת קשה אבל אולי... אתה רוצה להיות שחקן?לא.....לא יודעת לא נראה לי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? נראה לי שכן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן... שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? רוב הפעם כן! אם כזה אנשים עושים לי.. אני אוהב אותך! נכון את אוהבת אותי.. אז לא תמיד זה באמת..אבל אם אני אומרת זה מרצון.. ואם אני אומרת את זה בלי קשר או סתם כי בא לי זה נכון! חח... יש לך פירסינג? עגילים לא נחשב נכון? איפה יש לך?אוזנים.. איפה אתה רוצה פירסינג? אממ...אולי באף.. אין לי מושג.. לא נרהא לי שאני ממש רוצה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?חחח לונדון! דיסקים! בגדים! לונדון! באסטד! בלו! מקפלי!.. אני חושבת שלונדון מכליל הכל... אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? בורח רחוק רחוק... ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?אמממ מצלם ומציק לפורום אמינם.. לא נראה לי משמשהו מיוחד... ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אממ...מכיכת ממשיכה ללכת... אולי אומרת שיש לה קול יפה.. לא משו מיוחד.. אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? אמממ.. אולי הדלקות שגוררת אהבה אבל לא ישר אהבה... פורום אהוב:באסדט הייד פארק באיזה פורומים אתה כותב?באסטד הייד פארק..הזה! בלו! מקפליי! שרוטים שרוטות (טחח)ו..אמממ...זהו נראה לי... יש לך חברים בפורומים?כןכן.. מה הדבר האחרון שאכלת?אמממ..אריטק קחר אננס.. יו חם לי! מה הדבר האחרון שקנית?ארטיק קרח אננס.. יו חם לי! מי האדם האחרון שחיבקת?אימא...היא דרשה את זה "אוסי,חבקי אותי!" נו טוב מי האדם האחרון שראית?אח שלי טומי... מי האדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי טומי...הראתי לו דברים מפגרים במחשב.. מה אתה עושה עכשיו? ת'שאלון הזה! ורואה המופע של ודי רובסון (לא ככה אבל לא נורא) באמ טי וי.. אתה שומע מוסיקה עכשיו?אממ שכחתי להחזיראותה מאז שאח שלי היה פה... מה אתה לובש?ג'ינס עם יפול..בהיר.. חולצה דוחה.. סגולה של פוקס.. לפני זה היה לי גם את הקפוצון של סער..אבלחם! מה הסרט האחרון שראית?אמממממממ..ואללה שלא זוכרת! מה התוכנית האחרונה שראית?המופע של וידי רובסון..אישלא קורים לו.. זה כל הזמן באמ טי וי! מה הדיסק האחרון ששמעת? בלו.. מה השיר האחרון ששמעת?אמממ אימא את הנק אותי את חיבקת אותי בלה בלה בלה.. של גיי גוב נראה לי.. חלק מהסרטונים המצחיקים שהראתי לאח שלי.. מה החלום שלך?לעבור ללונדון ולחיות לי בכיף עם חברות בבית יפה שם! נגמרו לי השאלות, מה עושים?חושבים חושבים... מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?עוברת עוד כמה פורומים.. ורואה טי וי.. אולי לאכול.. להתקלח ולישן כי אני עיפה.. לקום לכתוב פעולה.. קורס! אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא נהנת?דווקא שכן.. היה חביב... איך היה השאלון?יפה יפה... שאלות מקורויות! כפיים!

blink me1

New member
לללללעעע!! לא שווה בכלל.....תאמיני

לי......תנסי את לגור פה בחום הזה

DesertRose7

New member
שלי..

שם: שחר גיל: 16 עוד קצת יותר מחודש (8/7) מיקום:מול המחשב בבית בגבעת שמואל בית חולים בו נולדת: שיבא תל השומר! תכונות טובות: סולחת מהר מדי.. תכונות רעות: שומרת טינה מקצוע אהוב: ביולוגיה מאכל אהוב: שוקולד לבן חיה אהובה: הכלב העקום שלי אוזו.. (והוא באמת עקום!) סלנג אהוב: מילה אהובה: בריטניה זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: אנסטסיה להקה אהובה: פייב מקפליי באסטד גוד שארלוט דה קולינג מארון 5 שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: גוני דפ, יו ג'קמן, אדוארד נורטון איזה כיתה אתה: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: ילד רואה את האבא הכושי שלו מחרבן רץ לאמא שלו ואומר לה: אמא.. אבא נמס! איך אתה מרגיש: מעולה.. בקושי למדתי היום!! הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי פוינטר חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט! (שולט) ספורט מועדף: שחיה ערוץ מועדף: MTV HITS אתה חושב שאתה יפה? ממש לא! אתה חושב שאתה צבוע? ממש לא! אתה חושב שאתה קנאי? ברור..לפעמים.. כמו כולם! אתה חושב שאתה קרציה? כשצריך!! אתה חושב שאתה עקשן?כשצריך!! אתה אוהב את עצמך?תלוי מתי! בזבזן או חסכן? בזבזנית!! איפה היית רוצה לגור בארץ? בריטניה בחו''ל? בריטניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? דיסני בימי שבת ששוקר! איזה דמות מצויירת אתה? בל מהיפה והחיה.. הייתי רוצה!! למה? כיה יא כל כך יפה.. היא כל כך רגישה.. היא פשוט מושלמת! יש לך פלאפון? כן! קו פתוח?כן! של איזה חברה?סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? SMSים.. הכי הרבה? לאמא!! איזה צילצול יש לך?יש לי הרבה... אבל הכי יפה זה של AMAZING של גורג מיקל הקול הכי יפה ששמעת? דני ג'ונס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפליי מאובייסלי! ושומר מסך? אין!!! אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע?? אתה רוצה להיות זמר? כן! !מאוד.. כל דבר בתחום המוזיקה! אתה רוצה להיות שחקן?לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזה וכמה מציעים לי בשבילה! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן... לא מספיק! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אעשה הכל בשבילך! יש לך פירסינג? באוזנים נחשב? איפה יש לך? אוזנים? איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה.. מפחיד אותי מוות! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת לבריטניה! אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מה אני אעשה עם אריאל שרון? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? צובטת את עצמי לבדוק אם אני בחלום! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? לא חושב תשזה יקרה.. מה לי ולה? אתה מאמין באלוהים? כן.. צריך להאמין במשהו! בגורל? לפעמים.. כשטוב לי! בחיים מחוץ לכדור-הארץ? ברור.. אנחנו לא לבד! (רוזוול) באהבה ממבט ראשון? לא קרה.. אולי בהמשך! פורום אהוב: www.5ive.up.co.il באיזה פורומים אתה כותב:פייב מקפליי באסטדש והראל בנייד ופה! יש לך חברים בפורומים? ברור... אני לא מדברת עם עצמי.. רוב הזמן! מה הדבר האחרון שאכלת?סלט ! מה הדבר האחרון שקנית? פחית תות בננה.. והמכונה החזירה לי את הכסף! מי האדם האחרון שחיבקת? קרן? מי האדם האחרון שראית? ליאן? מי האדם האחרון שדיברת איתו? ליאן? מה אתה עושה עכשיו? עונה לחידון! אתה שומע מוסיקה עכשיו? ברור! מה אתה לובש? חולצה עם פסים ורודים גינס בהיר ונעלי אדידס מה הסרט האחרון שראית? בית קברות לחיות!! כל כך מפחיד! מה התוכנית האחרונה שראית? להשיג פניםש ל מפורסם.. משהו כזה.. בהיטס! מה הדיסק האחרון ששמעת?באסטד ..AP4E מה השיר האחרון ששמעת? NERDY מה החלום שלך? לגור בבריטניה ולהיות בעלת חברת תקליטים מצליחה! נגמרו לי השאלות, מה עושים? נחים מהקודמות? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אקרא את המכתב של אוסי.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נראה לי.. אולי משיעמום! נהנת?כן.. היה נחמד! איך היה השאלון? אחד המוצלחים?

tushi kicks

New member
../images/Emo68.gif אני

שם: נטע-לי גיל: 15 וחצי מיקום: הולנד בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: חברותית ואכפתית... תכונות רעות: עקשנות , סקרנות ושחכנות... מקצוע אהוב: אנגלית מאכל אהוב: פיצהההה חיה אהובה: הקביה שלי סלנג אהוב: מילה אהובה: בואנה זמר אהוב: יוני בלוך ואביב גפן זמרת אהובה: אבריל לאבין להקה אהובה: אוונסנס מקפליי ובאסטד דההה שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון קאצר איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: טוק! טוק! מי שם?... איך אתה מרגיש: לא משו הבנאדם הכי יפה שראית:
הווו יש הרבה... חג מעודף: פורים
יס או הוט: ספורט מועדף: כדורסל
ערוץ מועדף: bbc אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? אני יודעת להיות כזאת..חחח... אתה חושב שאתה עקשן? דפנטלי אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? מודיעין בחו''ל? אנגליה
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? - איזה דמות מצויירת אתה? דוגי ממוצאים את נמו
למה? ככה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? t-mobile למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא איזה צילצול יש לך? האמתי שאני לא יודעת
הקול הכי יפה ששמעת? של יוני בלוך איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ruby gloom ושומר מסך? סתאם אחד כזה... אתה יודע מה אני יודע? בטח אתה רוצה להיות זמר? כן אתה רוצה להיות שחקן? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? בשום מקום איפה אתה רוצה פירסינג? באף אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא בגדים! וכרטיס טיסה לאנגליה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הוווו
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כלום אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? מאוד פורום אהוב: זה
באיזה פורומים אתה כותב: כריסטיהנ אגילרה , דה קולינג וזה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קורןפלקס מה הדבר האחרון שקנית? מכנס מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן מה אתה לובש? פיגמה מה הסרט האחרון שראית? love acatly מה התוכנית האחרונה שראית? totally spice מה הדיסק האחרון ששמעת? אוביב גפן מה השיר האחרון ששמעת? יוני בלוך - נפוליאון מה החלום שלך? לחזור לגור בישראל נגמרו לי השאלות, מה עושים? לא שואלים יותר מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? ישלח אותו אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? לא בדיוק ...חחח...
איך היה השאלון? בסדר כזה

למעלה