חידוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

OCֹJB

New member
TO שחר!

שחר.. טחחח באמת קראתי! אימ פאקינג בורד! ויששש! המכתב הגיע אליך! האחים הפרות שלך לא אכלו לך את המסטיק? או שכן? מה קרה בסוף? ותגיבי! ואני דורשת את המכתבים שלי! והשיר החדש של פראל ממש יפה! מאיבי.. אולי...יפה!!!!!!!! ושחר! יו כמעט של התשובות שלנו אותו דבר! ממש מצחיקקקקקקקקק! חח תקראי את שלי ותראי!~

bustedsum41

New member
אני!חחח משעמם!

שם:קלר גיל:15 מיקום:חולון בית חולים בו נולדת:וולפסון תכונות טובות:אין תכונות רעות:מממ...תגידו אתםמקצוע אהוב: מאכל אהוב:שניצל! חיה אהובה:תוכים! סלנג אהוב:בלעט!פאק! מילה אהובה:בלעט!פאק! זמר אהוב:ממ קרייג דייויד...גסטין זמרת אהובה:אבריל לאווין להקה אהובה:באסטד ומקפליי שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:שיין ווסט ודרו פולר איזה כיתה אתה:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק:חחחח כןל בדיחה על בלונדיניות איך אתה מרגיש:מצויין הבנאדם הכי יפה שראית: שיין ווסט חג מעודף:ממממממ פסח יס או הוט:הוט! ספורט מועדף:שחיה וספורט אתגרי! ערוץ מועדף:3 אתה חושב שאתה יפה? ממש לא אתה חושב שאתה צבוע?לא..לפעמים אתה חושב שאתה קנאי?כן!! אתה חושב שאתה קרציה?כן..חחחחחחחחחחח אתה חושב שאתה עקשן?לא אתה אוהב את עצמך?לא בזבזן או חסכן?באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת... בחו''ל?אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? ארתורררררררררררררררררררררר איזה דמות מצויירת אתה?אני?...מממ טוויטי כי אני אוהבת להרגיז אנשים אבל בדר"כ לא קורה לי כלום למה?הסברתי למעלה יש לך פלאפון?כה קו פתוח?לא.. ביג טולק של איזה חברה?וד משו?!?!?!1? אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למור חברה שלי.. גם לליטל שיר והילה ואס אמ אס הכי הרבה עם דני ומעיין איזה צילצול יש לך?אייר הוסטס-באסטד הקול הכי יפה ששמעת?של גיימס?.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?באסטדומקפליי ושומר מסך?תמונות שרצות אתה יודע מה אני יודע?מה? אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?מממ תלוי יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?לא איפה אתה רוצה פירסינג?בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לאנגליה! אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?יורק עליו ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אונסת אותו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?מחבקת אותה ומבקשת חתימה אתה מאמין באלוהים?כה בגורל?כה בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כה באהבה ממבט ראשון?לא פורום אהוב:באסטד בהייד פארק ופה! באיזה פורומים אתה כותב:ראש 1 הייד פארק-פייב,באסטד,מקפליי יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?סופגניה מה הדבר האחרון שקנית?נעליים מי האדם האחרון שחיבקת?אריאל.. שאמר לי מזל טוב מי האדם האחרון שראית?אחי הקטן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחי מה אתה עושה עכשיו?מחשב אתה שומע מוסיקה עכשיו?כה מה אתה לובש?בגדים מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת?באסטד מה השיר האחרון ששמעת?לאב דאט טינג יו דו מה החלום שלך?לפגוש את באסטד ומקפליי לעשות צניחה חופשית ללמוד לסוע על סקייטבורד נגמרו לי השאלות, מה עושים?ביד מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?הולכת לחברות אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?לא..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נהנת?כה איך היה השאלון?סדר

OCֹJB

New member
קלרוש'....

ושוב אני משועממת קוראת לאנשים ת'שאלונים ומגיבה... אזזזזזזזזזזז.... קלר! יש בך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! תכונות טובות! למה את חושבת שאני אוהבת אותך כלכך!?!??!?! פגרה... ו.... אני מהממת! את תשתקי כבר! ושוב.. פגרה!

OCֹJB

New member
טעותתת!!!

אני מהממת = את מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בלעט עליך!!

bustedsum41

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה מוצֶקקקקקקקק!!!!

OCֹJB

New member
ושוב לקלר...

קלר.... אחרי שאני רואה אותך דופקת לך חיבוק מנשקת אותך המון גורמת לך לקפוץ במקום שרה לך שירי ממולדת.. את מקבלת ממני כאפה!!!!!! תפסיקי להגיד דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב חחח נקדת.. מואחאואאמאואאחחח...

Dark Amy

New member
אניי ../images/Emo28.gif

שם: אורטל שינקמין גיל: 14 מיקום: בחדרי החם בית חולים בו נולדת: נראה לי שאסף הרופא תכונות טובות: כשאני אוהבת משהו אני עושה בשבילו הכל ומשקיעה, חברותית, צוחקת הרבה תכונות רעות: אוהבת לישון המון, רוצה שהכל יעשה כמו שאני רוצה מקצוע אהוב: המממ אין כזה דבר מאכל אהוב: כל מיני: איטלקי, ג'אנק, שניצל... חיה אהובה: קיפודים ודולפינים סלנג אהוב: ראסמי מילה אהובה: בלה / בלע זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: איימי לי מאוונסנס להקה אהובה: באסטד, אוונסנס שחקנית אהובה: לינדזי לוהן, ג'ניפר גארנר שחקן אהוב: ג'וני דפ, אדם סנדלר איזה כיתה אתה: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין בדיחה שלא גורמת לי לצחוק... איך אתה מרגיש: מצודדת הבנאדם הכי יפה שראית: ווייד רובסון
חג מעודף: הממ חנוכה בגלל הסופגניות ופורים בגלל הפנאן יס או הוט: יאס יאס יאססססססס ספורט מועדף: מחול ערוץ מועדף: MTV אתה חושב שאתה יפה? תלוי מתי אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? בערך בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? לוס אנג'לס קליפורניה / הוליווד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? צער גידול בנות נקרא? איזה דמות מצויירת אתה? באגס באנייי חמוד שלי למה? כי אני מתה עליו חחח וכי אני אוהבת גזר יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? חחח אבא איזה צילצול יש לך? מיי אימורטל של אוונסנס הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מאוונסנס, תום אבני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איימי מאוונסנס ושומר מסך? סתם מה שבא עם הווינדוס לא היה לי כח לזה אתה יודע מה אני יודע? שאני יודעת שאנלא יודעת כלום... יש מיליוניםםםם כמוני
אתה רוצה להיות זמר? כן אתה רוצה להיות שחקן? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בטבור ובאוזניים איפה אתה רוצה פירסינג? הליקס וגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? עגיל בגבה, המון המון בגדים וטיסה לארה"ב וכסף לכל הוורקשופים שווייד כלול בהם אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לוחצת לו ת'יד ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? נראה לי שהייתי מתחילה לדבר איתו חחח ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי אומרת לה שיש לה קול יפה אתה מאמין באלוהים? לאדעת לא חשבתי על זה בגורל? לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לפעמים כן ולפעמים לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: אוונסנס 846 באיזה פורומים אתה כותב: אוונסנס, כאן, קומונת ווייד רובסון, וכל השאר זה מדי פעם יש לך חברים בפורומים? בודאי מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס כניסה ליערנה בארנה מי האדם האחרון שחיבקת? רביב מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה מן הסתם חחח אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן באסטד מה אתה לובש? ג'ינס וחולצת בצפר מה הסרט האחרון שראית? כשהמין היפה שולט או משהו כזה היה ביאס מה התוכנית האחרונה שראית? הפרוייקט של ווייד רובסון מה הדיסק האחרון ששמעת? באסטד מה השיר האחרון ששמעת? משהו של באסטד לא זוכרת חחח מה החלום שלך? לגור בלוס אנג'לס או בהוליווד ולקחת שיעורי מחול כל היום וסתם לעבוד בעבודת ג'יפה כדי לחיות... אהה ולגור בבית משפחת רובסון נגמרו לי השאלות, מה עושים? רוקדיםם!!!!!! מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אלך לראות טלויזיה כנראה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? ממש לא :| נהנת? כיין איך היה השאלון? חביב ביותר

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: 16 וחצי מיקום: הרצליה בית חולים בו נולדת: נראה לי שאסותה.. ככה כותבים?
תכונות טובות: אוי, השאלון הזה לא נחמד.. ארממ.. *כמעט* תמיד מוכנה לעזור תכונות רעות: עצלנית, עקשנית ו.. ליטל, תגידי להם את השאר
מקצוע אהוב: אין כלום מאכל אהוב: ספגטי חיה אהובה: כלב, תוכי סלנג אהוב: מאגניב מילה אהובה: שפיץ זמר אהוב: דניאל בדינגפילד זמרת אהובה: כריסטינה להקה אהובה: בקסטריט בויז שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: טום וולינג איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה לי לראש עכשיו
איך אתה מרגיש: פסדר.. הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה
חג מעודף: סוכות.. חופש בלי לעשות משהו מיוחד.. מה יותר טוב מזה? יס או הוט: הוט. אפילו שביס יש הג"ש וישנן בנות
ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: 3 והיטס אתה חושב שאתה יפה? ארממ.. לא.. אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרציה? אנשים טוענים שכן.. אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים.. בזבזן או חסכן? בזבזנית.. רק שאני אף פעם לא מוצאת מה לקנות
איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי בהרצליה.. בחו''ל? ניו יורק/אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? פיטר פן.. המצויר הזה.. אה! ושירה נסיכת הכוח! אוי, יש עוד מלא..
איזה דמות מצויירת אתה? ארממ.. עשיתי שאלון פעם וטענו שאני בל- מהיפה והחיה
למה? חחח שאלה מיותרת.. יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליטל איזה צילצול יש לך? איים נוט אין לאב של אנריקה הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מאוונסנס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אנג'לינה ג'ולי ושומר מסך? הטיסה בחלל הזאתי.. אתה יודע מה אני יודע? אולי.. אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזו סידרה.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? או "תעזוב אותי בשקט" אם זה אנשים שאין לי כוח אליהם, או שאני באמת אוהבת אותם.. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אבל אמרתי שאין לי
איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? סיבוב מסביב לעולם אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? צוחקת.. כנראה.. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? לא יודעת.. בטח הייתי פוחדת מידי בשביל לדבר איתו.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? חחחח הייתי צוחקת.. אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? יאפ באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: בקסטריט בויז (302) באיזה פורומים אתה כותב: בלו, בקסטריט, באסטד, ווסטלייף, אטומיק קיטן יש לך חברים בפורומים? יאפ מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל לארוחת צהריים מה הדבר האחרון שקנית? ברד בקיוסק של בצפר מי האדם האחרון שחיבקת? קארין
מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה אתה עושה עכשיו? עונה על הסקר ושומעת מוזיקה. אתה שומע מוסיקה עכשיו? חחחח כן מה אתה לובש? ג'ינס וחולצה
מה הסרט האחרון שראית? ארממ.. משהו שהיה בטלויזיה לפני יומיים.. לא זוכרת איך קוראים לו.. מה התוכנית האחרונה שראית? "להיטים חדשים ברצף" מה הדיסק האחרון ששמעת? אוונסנס- פולן מה השיר האחרון ששמעת? All day long I dream about sex של ג'יי סי מה החלום שלך? אין נגמרו לי השאלות, מה עושים? מפסיקים את השאלון?
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודעת.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אני מקווה
לא סתם ישבתי לענות על כולו..
נהנת? לא ממש.. איך היה השאלון? פסדר..

13usted

New member
../images/Emo123.gifאני...

שם:רחלי
גיל:14 מיקום:חדרה בית חולים בו נולדת:כרמל תכונות טובות:ציניות
תכונות רעות:ציניות
מקצוע אהוב:אנגלית מאכל אהוב:צ'יפס
חיה אהובה:כלב-ובמיוחד את סטיץ' וקובה שלי!!!
סלנג אהוב:אמממ...לאיודעת... מילה אהובה:אוקיי זמר אהוב:רובי וויליאמס
זמרת אהובה:אבריללללללל שולטת!!!
להקה אהובה:באסטד קולדפלי והביטלס
שחקנית אהובה:ג'וליה סטיילס שחקן אהוב:בראד פיט!
איזה כיתה אתה:ח
בדיחה שגרמה לך לצחוק:הרבה זמן לא שמעתי בדיחה טובה איך אתה מרגיש:חרא...עיצבנו אותי היום...אבל פסדר...
הבנאדם הכי יפה שראית:בראדדדדדדדדדדדדד!!!
חג מעודף:פסח וחנוכה
יס או הוט:יס!!!סרטים הרבה יותר טובים!!!
ספורט מועדף:שחיה...וזהו-אני שונאת כל סוג איר של ספורט ערוץ מועדף:E ,אמטיוי, ואמטיוי היטס(למרות שכבר אין לי)וערוץ 3...
אתה חושב שאתה יפה?פסדר
אתה חושב שאתה צבוע?ל-א-!אני שונאת צבועים!!
אתה חושב שאתה קנאי?לא... אתה חושב שאתה קרציה?תלוי מתי
אתה חושב שאתה עקשן?לפעמים אתה אוהב את עצמך?כן,די... בזבזן או חסכן?בזבזן... איפה היית רוצה לגור בארץ?אילתתתתתתתתת או תל אביב
בחו''ל?צפון קרוליינה !!!!
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?דוססססססססססון קריק!!!!אויש כמה שאני מתגעגעת...
איזה דמות מצויירת אתה?גארפילד
למה?ככה
יש לך פלאפון?כן קו פתוח?לא של איזה חברה?סלקוםםםםם למי אתה מתקשר הכי הרבה?אחיות שלי... איזה צילצול יש לך?של השער המדהים של קולדפליי-CLOCKS
הקול הכי יפה ששמעת?אממ....יש את מאט וג'יימס וצ'רלי
,ואת כריס מרטין שלי
-ויש הרבה... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אח שלי שם של איזה מכונית מעפנה-אבל אני עכשיו הולכת להחליף!!!
ושומר מסך?של כל התמונות שיש לי בתיקייה אתה יודע מה אני יודע?לא אתה רוצה להיות זמר?לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?לאאאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?בטחחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?בדרך כלל...היו כמה פעמים שלא... יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין לי.. איפה אתה רוצה פירסינג?אני לא רוצה,אבל הכי יפה זה בגבה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?הולכת לטאוור רקורדס!!!וטסה לחול עם המשפחה,להופעה של באסטד,ולצפון קרוליינה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?מתעלמת...
ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?מן הסתם הייתי מתרגשת ומבקשת חתימה,אבל אני לא מתה עליו...
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?כנ"ל אתה מאמין באלוהים?כן-ללא ספק.. בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא
באהבה ממבט ראשון?כן
פורום אהוב:באסטדדדדדדדדדד באיזה פורומים אתה כותב:ג'ואן מארקדיה,אבריל,באסטד..ושל הכיתה שלי יש לך חברים בפורומים?חברים שאני ממש מכירה?לא...חוץ מהפורום של הכיתה.. מה הדבר האחרון שאכלת?צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית?פחית קולה-היום בביהס
מי האדם האחרון שחיבקת?אח שלי
מי האדם האחרון שראית?איתי מי האדם האחרון שדיברת איתו?איתי מה אתה עושה עכשיו?עונה לשאלה ואוכלת ארטיק
אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא..אבל ממש בא לי.. מה אתה לובש?חולצת ביציפר וחצאית ג'ינס(חזרתי רק בשלוש וחצי!!) מה הסרט האחרון שראית?טרויה-גאד גאד גאד מדהים
!!!!!!סרט פשוט מדהים!!!!!!!ובראדדדדדדדדדדדדד
-הוא פשוט מושלם
!!!!!רוצו לראות!! מה התוכנית האחרונה שראית?ריקי לייק(היה לי משעמם)
מה הדיסק האחרון ששמעת?GLORY BOX אוסף של שירים מצויינים..
מה השיר האחרון ששמעת?אסקיים של אנריקה-בגלגלצ.. מה החלום שלך?יש לי הרבה.. נגמרו לי השאלות, מה עושים?כלום.. מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?יקרא מה השאר ענו.. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?אולי..
נהנת?כן איך היה השאלון?ארוך!

../images/Emo39.gif עכשיו תורייי../images/Emo9.gif

שם:
גלו'ש [|גלי] גיל:
15 ו-3 חודשים מיקום:
איזור חיפה בית חולים בו נולדת:
רמב"ם תכונות טובות:
מצחיקה[
] תכונות רעות:
ביקורתית, צינית [לדעתי זה לא רע אבל יש כאלה שחושבים שכן] ועודדדדד.. מקצוע אהוב:
אין מאכל אהוב:
אבטיח חיה אהובה:
אוגר סיבירי
סלנג אהוב:
מממ...פאק, פאקינג...,סבבה,WTF, OMG אחלה
זה סלנג
...ו...מווווותק.. מילה אהובה:
וואטאבר
זמר אהוב:
פירו, רונאן קיטינג
זמרת אהובה:
ג'יי לו להקה אהובה:
ווסטלייף
,|באסטד|לב,שייגעצ
,מקפליי, ילווקארד.. ועוד להקות רוק-פאנק כאלה...[בלינק, לינקין, סימפל פלאן, גוד שרלוט ושות' שחקנית אהובה:
ג'ולייה סטיילס
שחקן אהוב:
בראד פיט, מא'ט דיימון, ג'וש הארטנט .. באיזו כיתה את:
ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
לא זוכרת איך אתה מרגיש:
אחלה, מה איתך?
הבנאדם הכי יפה שראית:
כל ווסט, באסטד, פירו, בראד פיט ו.. אני בטוחה שיש עוד אבל לא זוכרת כרגע.. חג מעודף:
פורים
יס או הוט:
יש לי יס וזה יותר טוב לדעתי אבל אני פאקינג מתגעגעת לאם טי וי היטסססס
ספורט מועדף:
ריקוד ערוץ מועדף:
אם טי וי, אם טי וי היטס, 3, בזמן האחרון נדלקתי על 24..
את חושבת שאת יפה?
חחחחח...
לא אתה חושב שאתה צבוע?
לא! אתה חושב שאתה קנאי?
תלוי למי.. אתה חושב שאתה קרציה?
תלוי למי..
אתה חושב שאתה עקשן?
אפשר לומר אתה אוהב את עצמך?
חח..לא שונאת...
בזבזן או חסכן?
בזבזנית...
איפה היית רוצה לגור בארץ?
קיסריה/כרמל בחו''ל?
לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
קרובים קרוביםםםםםם
איזה דמות מצויירת אתה?
טינקרבללללל המושלמתתתתת
למה?
כי היא מושלמתתתתת
יש לך פלאפון?
דההה...
קו פתוח?
אכן של איזה חברה?
אורנג'..
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמא, אחותי איזה צילצול יש לך?
יש לי כמה.."המילים החסרות" של גבסו, My Band של D12, מיי אימורטל של אוונסנס ואובייס של ווסט
הקול הכי יפה ששמעת?
ווסט, באסטד, פירו
, רונאן קיטינג, אלכס בנד, יובל מנדלסון ועוד.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
*אני צילמתיייי*
ושומר מסך?
מש'ו של וולט דיסני... אחותי שמה ..
אתה יודע מה אני יודע?
וואטטטטטט?
אתה רוצה להיות זמר?
לא ממש.. אתה רוצה להיות שחקן?
למה לא!?..[אבל מעדיפה להיות כוריאוגרפית..
] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?
לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
אכן
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
תלוי למי.. יש לך פירסינג?
באוזן
חחחחפפ...סתם, לא.. איפה יש לך?
^ איפה אתה רוצה פירסינג?
לא'דעת אם זה פירסינג..אבל באוזן למעלה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
מלא דבריםםםםםםםם
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?
כלום..
חח.. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?
מתחרפנתתתתתתתתת...חח...סתם...מצלמת, לוקחת חתימה.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?
חח...מדברת איתה... היא חמודה ביותר
אתה מאמין באלוהים?
אכן בגורל?
אולי בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
ממ...לא'דעת..
באהבה ממבט ראשון?
ברור
פורום אהוב:
זה, ווסט.. באיזה פורומים אתה כותב:
פה, ווסט, זיהוי שירים, מדי פעם-מוניקה, רוק ישראלי, ירמי קפלן, המורדים.. יש לך חברים בפורומים?
ברור מה הדבר האחרון שאכלת?
פיתה
מה הדבר האחרון שקנית?
ממממ...טוסט
מי האדם האחרון שחיבקת?
ממממ...אמא.. מי האדם האחרון שראית?
אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אבא מה אתה עושה עכשיו?
עונה על עשאלון [דההה
] ורואה "החיים זה לא הכל"..סדרה שולטתתת
אתה שומע מוסיקה עכשיו?
נופ.. מה אתה לובש?
חולצה אפורה ושרוול כחול
*לא קשורה* מה הסרט האחרון שראית?
"לא יכול בלי בפעם המיליוןןןןןןן מה התוכנית האחרונה שראית?
חוץ ממה שאני רואה כרגע אז "הש

../images/Emo39.gif סורי על הפעמיים... המשך...

מה התוכנית האחרונה שראית?
חוץ ממה שאני רואה כרגע אז "השיר שלנו" מה הדיסק האחרון ששמעת?
דיסק מעולה שצרבתי מה השיר האחרון ששמעת?
מממממ...*חושבת* של המכשפות.. מה החלום שלך?
יש לי כמה..
נגמרו לי השאלות, מה עושים?
כלום
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?
אמשיך לראות ת'סדרה אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?
אני מקווה מאוד
מאמץ קשהה
ומיקדום התחלתי ונכבה לי המחשב אז התחלתי שוב
נהנת?
היה נחמד+... חחפפפ...סתםםם...היה פצצות
איך היה השאלון?
גוד

../images/Emo39.gif עכשיו תורייי../images/Emo9.gif

שם:
גלו'ש [|גלי] גיל:
15 ו-3 חודשים מיקום:
איזור חיפה בית חולים בו נולדת:
רמב"ם תכונות טובות:
מצחיקה[
] תכונות רעות:
ביקורתית, צינית [לדעתי זה לא רע אבל יש כאלה שחושבים שכן] ועודדדדד.. מקצוע אהוב:
אין מאכל אהוב:
אבטיח חיה אהובה:
אוגר סיבירי
סלנג אהוב:
מממ...פאק, פאקינג...,סבבה,WTF, OMG אחלה
זה סלנג
...ו...מווווותק.. מילה אהובה:
וואטאבר
זמר אהוב:
פירו, רונאן קיטינג
זמרת אהובה:
ג'יי לו להקה אהובה:
ווסטלייף
,|באסטד|לב,שייגעצ
,מקפליי, ילווקארד.. ועוד להקות רוק-פאנק כאלה...[בלינק, לינקין, סימפל פלאן, גוד שרלוט ושות' שחקנית אהובה:
ג'ולייה סטיילס
שחקן אהוב:
בראד פיט, מא'ט דיימון, ג'וש הארטנט .. באיזו כיתה את:
ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
לא זוכרת איך אתה מרגיש:
אחלה, מה איתך?
הבנאדם הכי יפה שראית:
כל ווסט, באסטד, פירו, בראד פיט ו.. אני בטוחה שיש עוד אבל לא זוכרת כרגע.. חג מעודף:
פורים
יס או הוט:
יש לי יס וזה יותר טוב לדעתי אבל אני פאקינג מתגעגעת לאם טי וי היטסססס
ספורט מועדף:
ריקוד ערוץ מועדף:
אם טי וי, אם טי וי היטס, 3, בזמן האחרון נדלקתי על 24..
את חושבת שאת יפה?
חחחחח...
לא אתה חושב שאתה צבוע?
לא! אתה חושב שאתה קנאי?
תלוי למי.. אתה חושב שאתה קרציה?
תלוי למי..
אתה חושב שאתה עקשן?
אפשר לומר אתה אוהב את עצמך?
חח..לא שונאת...
בזבזן או חסכן?
בזבזנית...
איפה היית רוצה לגור בארץ?
קיסריה/כרמל בחו''ל?
לונדון איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?
קרובים קרוביםםםםםם
איזה דמות מצויירת אתה?
טינקרבללללל המושלמתתתתת
למה?
כי היא מושלמתתתתת
יש לך פלאפון?
דההה...
קו פתוח?
אכן של איזה חברה?
אורנג'..
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמא, אחותי איזה צילצול יש לך?
יש לי כמה.."המילים החסרות" של גבסו, My Band של D12, מיי אימורטל של אוונסנס ואובייס של ווסט
הקול הכי יפה ששמעת?
ווסט, באסטד, פירו
, רונאן קיטינג, אלכס בנד, יובל מנדלסון ועוד.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
*אני צילמתיייי*
ושומר מסך?
מש'ו של וולט דיסני... אחותי שמה ..
אתה יודע מה אני יודע?
וואטטטטטט?
אתה רוצה להיות זמר?
לא ממש.. אתה רוצה להיות שחקן?
למה לא!?..[אבל מעדיפה להיות כוריאוגרפית..
] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?
לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
אכן
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
תלוי למי.. יש לך פירסינג?
באוזן
חחחחפפ...סתם, לא.. איפה יש לך?
^ איפה אתה רוצה פירסינג?
לא'דעת אם זה פירסינג..אבל באוזן למעלה.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
מלא דבריםםםםםםםם
אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?
כלום..
חח.. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?
מתחרפנתתתתתתתתת...חח...סתם...מצלמת, לוקחת חתימה.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?
חח...מדברת איתה... היא חמודה ביותר
אתה מאמין באלוהים?
אכן בגורל?
אולי בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
ממ...לא'דעת..
באהבה ממבט ראשון?
ברור
פורום אהוב:
זה, ווסט.. באיזה פורומים אתה כותב:
פה, ווסט, זיהוי שירים, מדי פעם-מוניקה, רוק ישראלי, ירמי קפלן, המורדים.. יש לך חברים בפורומים?
ברור מה הדבר האחרון שאכלת?
פיתה
מה הדבר האחרון שקנית?
ממממ...טוסט
מי האדם האחרון שחיבקת?
ממממ...אמא.. מי האדם האחרון שראית?
אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אבא מה אתה עושה עכשיו?
עונה על עשאלון [דההה
] ורואה "החיים זה לא הכל"..סדרה שולטתתת
אתה שומע מוסיקה עכשיו?
נופ.. מה אתה לובש?
חולצה אפורה ושרוול כחול
*לא קשורה* מה הסרט האחרון שראית?
"לא יכול בלי בפעם המיליוןןןןןןן מה התוכנית האחרונה שראית?
חוץ ממה שאני רואה כרגע אז "הש

KaRiNushit

New member
עונה

שם: קארין גיל: 13 מיקום: ראשל"צ בית חולים בו נולדת: אסף-רופא תכונות טובות: אםםםם אני שונאת ששואלים אותי את זה כי אין לזה תשובה שהיא לא מתלהבת... בכל מקרה לוידעת... אומרים לי שאני טובת לב ומצחיקה אבל לי אין מושג... (אוךךךךך יצאתי מתלהבת מעצמי...) תכונות רעות: הרבה... בלאגניסטית ומאחרת לכל מקום כמעט מקצוע אהוב: אומנות מאכל אהוב: פסטה
חיה אהובה: ארנבון
סלנג אהוב: ??????
מילה אהובה: ??????8 -* זמר אהוב: אם... אין לי זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה להקה אהובה: באסטד, A1, ואין לי יותר...
שחקנית אהובה: מישל פייפר וניקול קידמן שחקן אהוב: אורלנו בלום
איזה כיתה אתה: ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: עכשיו? אה... כלום.... מאיפה לי לדעת? הבנאדם הכי יפה שראית: אחסוך בפרטים חג מעודף: פסח ואין לי מושג למה כי אני לא ממש מתה על מצות...? יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל, כדורסל וכדורעף
ערוץ מועדף: 3 והיטס אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרציה? לא יודעת אתה חושב שאתה עקשן? לא ממש... אתה אוהב את עצמך? קצת... בזבזן או חסכן? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או אילת... בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? יש הרבה... איזה דמות מצויירת אתה? פו הדב למה? כי אני מתה עליו והוא חמוד ונראה לי שיש לי בטן... (וואט דה פאק אם איי סיינג?) יש לך פלאפון? כן
קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום ולמה אכפת לכם? למי אתה מתקשר הכי הרבה? טל איזה צילצול יש לך? שונה לכל אחד הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פוקה ושומר מסך? פוקה אתה יודע מה אני יודע? אה... לא..?
אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אולי...
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא נראה לי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? --- איפה אתה רוצה פירסינג? לא יודעת... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לאנגליה
ואת השאר מבזבזת על בגדים ודיסקים וכו' אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? מתעלמת... מה יש לי להגיד לו? תרזה?! ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אה... לא יודעת... ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אם... אומרת לה שהיא מהממת ויש לה קול מהמם והיא משחקת מהמם וסתם מדברת איתה...
אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? אה... נראה לי... בחיים מחוץ לכדור-הארץ? ???? באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: באסטד כי הוא חדש ולא משעמם באיזה פורומים אתה כותב: באסטד והתאומות אולסן יש לך חברים בפורומים? בערך... מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט מה הדבר האחרון שקנית? כפכפים מי האדם האחרון שחיבקת? אחותי מי האדם האחרון שראית? המדריכה שלי רוני...? מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי עדי מה אתה עושה עכשיו? אה... עונה על השאלון...? אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן
מה אתה לובש? חולצת בי"ס ומכנס של פוקס מה הסרט האחרון שראית? לא יכול בלי... פעם שניה... מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? אההההה מעורב מה השיר האחרון ששמעת? Speechless של D-Side מה החלום שלך? אהההההההה
נגמרו לי השאלות, מה עושים? מסיימים את השאלון
מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אדבר עם אנשים אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? לא ממש...
איך היה השאלון? אהההההההה לא משהו

MolsBolsRules

New member
עוד מעריצת איי ואן!!!../images/Emo99.gif

בןןןןןןןןןןןן שלי יאאא אני מיתגעגעת

KaRiNushit

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

את ברצינות קראת את השאלון שלי? חשבתי שאני היחידה שקוראת שאלונים של אנשים...

MolsBolsRules

New member
חחח... יוצא לי לקרוא מידי פעם

השעמום לפעמים תוקף אותי!!! וזה גם מעניין כזה,הנה גיליתי שגם את אוהבת את איי ואן

KaUrO DoNo

New member
כבר אמרתי שאני מכורה?

שם:הילית נעים מאוד.. גיל:17 וחצי מיקום:אילת.לצערי בית חולים בו נולדת:יוספז"ל (יוספטל) תכונות טובות:שאני כנה,מצחיקה (זאת תכונה?) תכונות רעות:ביישנית ואין לי הרבה ביטחון עצמי.. מקצוע אהוב:שאלה מפגרת.. מאכל אהוב:צ'יפס של מקדונלס חיה אהובה:חתול סלנג אהוב:כל מה שאפשר להגיד ביחד עם פאקינג מילה אהובה:סבב-קבב זמר אהוב:כרגע יוני בלוך זמרת אהובה:אבריל.. להקה אהובה:לינקין פארק רולז!! וכמובן שגם גוד שארלוט ובאסטד וסימפללל שחקנית אהובה:לא יודעת יש הרבה.. שחקן אהוב:ג'וש הארטנט הכוסון!! (תעשה לי ילד..בבקשה?) איזה כיתה אתה:י"א...עוד שנה ברוך השם.. בדיחה שגרמה לך לצחוק:יש הרבה..אני צוחקת משטויות.. איך אתה מרגיש:וואלה נחמד.. הבנאדם הכי יפה שראית:ג'וש הארטנט חג מעודף:פסח..כי הוא ארוך יס או הוט:שניהם חרא אבל יש לי הוט אז ניסתפק בזה.. ספורט מועדף:שחייה,קפיצה בגומי (פחחחחחחחחח) אמממ רולר.. ערוץ מועדף:3 אתה חושב שאתה יפה?קצת... אתה חושב שאתה צבוע?לא.. אתה חושב שאתה קנאי?כן.. אתה חושב שאתה קרציה?יאפ.. אתה חושב שאתה עקשן?לפעמים.. אתה אוהב את עצמך?ממממ תלוי מתי.. בזבזן או חסכן?בזבזנים באחושילינג.. איפה היית רוצה לגור בארץ?לא באילת.. בחו''ל?פינלנדדדד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?מומינייייייים רווללללזזזז.. איזה דמות מצויירת אתה?סילבסטר או סטיץ' למה?כי סטיץ' חמוד ושובב כמוני..וסילבסטר כי אני חתולית.. יש לך פלאפון?כן..רוצה ת'מספר? לא תקבל!! קו פתוח?אכן.. של איזה חברה?פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה?מיי בויפריינד ולחברים הקרובים.. איזה צילצול יש לך?לינקין פארק-סמוואר איי בילונג הקול הכי יפה ששמעת?של צ'סטר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ציור של קיפוד חמוד עם כנפיים.. ושומר מסך?ביטלתי אותו היה לי של לינקין.. אתה יודע מה אני יודע?לא..אתה יודע מה אני יודעת? אתה רוצה להיות זמר?לא..ויש לאנשים מזל אתה רוצה להיות שחקן?אולי.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?יש מצב.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?וודאי איך אפשר שלא (הצניעות) שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?אתה מתכוון או אני? יש לך פירסינג?יאפ איפה יש לך?טבור למעלה באוזן ובאוזניים רגיל איפה אתה רוצה פירסינג?לשון ואף..בקרוב..טאם טאם אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה לפינלנד וקונה המון דיסקים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה?אחורה פנה קדימה צעד ואם היית פוגש ברחוב את אמינם?הייתי מקללת אותו מה שהוא יודע לעשות הכי טוב.. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב?הייתי אומרת לה ממצב!? אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?יאפ פורום אהוב:גוד שארלוט ובאסטד.. באיזה פורומים אתה כותב:גוד שארלוט..באסטד..לינקין פארק מידי פעם.. יש לך חברים בפורומים?אכן.. מה הדבר האחרון שאכלת?קיטקט..ניראה לי ככה קוראים לזה.. מה הדבר האחרון שקנית?שוקו חם וקיטקט מי האדם האחרון שחיבקת?לא זוכרת.. מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?חבר שלי מה אתה עושה עכשיו?שומעת מוזיקה וגולשת באינטרנט אתה שומע מוסיקה עכשיו?כן... מה אתה לובש?בגדים.. מה הסרט האחרון שראית?יורוטריפ..מומלץ.. מה התוכנית האחרונה שראית?ג'ואן מארקדיה! מה הדיסק האחרון ששמעת?באסטדדדדדד..החדש.. מה השיר האחרון ששמעת?של המורדים..בערך..של פירו.. מה החלום שלך?לפגוש את מי שאני מעריצה..(לפחות אחד מהם יש רשימה) נגמרו לי השאלות, מה עושים?מחרבנים ומכסים מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?אלמד למינהל ויייפייייי היי (לא) אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?אולי..ואם כן אז הוא מבורך נהנת?כן היה בן זונה.. איך היה השאלון?חביב פלוס..

OCֹJB

New member
היליתתתתתתתתת!!!

נכון נבהלת?!?! הועדה מילדה... למה היא צועקת את השם שלי?!?! מה קורה פה!?!??!!? נכון??????????????????????????????.. טוב אני קצת לא שופיה כרגיל... חחחחחחחחחח.. אני מבורכתתתתתתתתתתתתתתתת!!! קראתי.. חחח.. היה לי משענמם...... וזה חדש נכון!? לאאאאאאאאא! טוב... חחח אני מדברת יותר מידי עם עצמי... דרך אבג אני אוסי! ונראה לי שראיתי ת'בלוג שלך.. או פירסות לבלוג שלך.. או משהו כדומה לוידועת................. ושוב אני כלכך לא קשורה....... אנשים אתם יודעים עוד מעט יהיה לי דגל של ברטניההההההההה!!! ישישישש!!! ו... אמממ... אין לי יותר מה להגיד (וכל אלא שמכירים אותי קצת.. כן בטחחחחח) חחחץ.. אין לי מה להגיד לעכשיו! אז בהביי... באסטד רוול!

למעלה