חידון ביטלס 2003

Another Girl

New member
טוב

הבנו,תורך
ואגב יש גם את it's been a long,long,long time...

והנה מילתי

מילתי היא finger, ומכיוון שלמיטב ידיעתי יש אותה בשיר אחד בלבד, אני אתן צל"ש* לפותר המאושר. ואגב another girl... אף פעם לא הצלחתי להבין את המילים של long long long. *עד ה-31.2.3048 או עד גמר המלאי. לא כולל מע"מ ועלויות המשלוח. עלות השיחה כעלות השיחה ברשתות הסלולריות. המבצע ינוהל ע"פ התקנון, שאותו ניתן להשיג בטלפון מספר 8 ושלושתרבע. ניתן לבקר באתר האינטרנט שלנו- www.paul_mccartney.de.ad. אסור לעשן, ונא לא לדרוך על הדשא.

אוי ואבוי...

אז כן יש את זה בעוד שיר... אוקיי. כלל חדש לחידון: אתם חייבים למצוא את השיר שאני התכוונתי אליו... בבקשה לפחות. אלא אם לא תצליחו, ובמקרה הזה מאיה תזכה.

אלרוס

New member
מכיוון שאני מנהל את החוקים יש לי

שתי מילים לאמר: לא! (אז זה מילה אחת, למי זה משנה) מאיה, המשכי, מ ק ר ט נ י- כמו שאמרתי, לא משנה כמה תשובות השגת, זה רק תוקע את המשחק, מקבלים 5 נקודות, מאיה בשמי ובשם מ ק ר ט נ י את מקבלת צל"ש.

כמה דברים חשובים

1. אלרוס, אל תדבר בשמי! 2. מאיה קבלי צל"ש בכל זאת 3. אני משאיר לאנשים שהם לא בושה וחרפה לאנושות שהורסים שאלות שהיו אמורות לגרום לאנשים כאן בפורום לשמוע שירים שאני מאמין שהם לא שומעים הרבה (ההמ אלרוס) את האפשרות של לפצח את החידה לפי הכללים המחמירים יותר.

את אכן שווה צל"ש...

אבל לא על מציאת כוונתי (אזכיר לך שהרמז היה שזה שיר שלטעמי לא מוזכר הרבה, ו-penny lane מוזכר הרבה), אלא על מציאת fingers שלא ידעתי שהיו קיימות.

אמרת שלמיטב ידיעתך מופיעה המילה

רק בשיר אחד ואני כבר מצאתי 2 ועוד האחד שלך זה 3 אתה אשם בהטעיית הציבור וחוצמזה.........גם אני די התפלאתי כששמעתי את פינגר בפני ליין

למעלה