אחד מהם וכפתור תחת שני הקנים ממנה*3 (שמות,כה,לה)
י יוסי ר1 Active member 2/5/06 #168 ../images/Emo45.gif. ואני עדיין מתחבט בשאלה האם זו אותה אחינעם. נכון שאצל דוד היא מופיעה כ"יזרעלית" ואצל שאול בשם אביה אחימעץ. אבל מי לידך יתקע שאין זו אותה אחת?
../images/Emo45.gif. ואני עדיין מתחבט בשאלה האם זו אותה אחינעם. נכון שאצל דוד היא מופיעה כ"יזרעלית" ואצל שאול בשם אביה אחימעץ. אבל מי לידך יתקע שאין זו אותה אחת?
ח חייל עובד צהל New member 2/5/06 #172 אני. פשוט, אם זאת היתה היא, חז"ל לדעתי היו מזכירים את זה איפשהו. והתנ"ך היה מדגיש את זה יותר (לפחות היה קורא לה "אשת שאול")
אני. פשוט, אם זאת היתה היא, חז"ל לדעתי היו מזכירים את זה איפשהו. והתנ"ך היה מדגיש את זה יותר (לפחות היה קורא לה "אשת שאול")
D demos New member 2/5/06 #171 לא בדיוק נשואות אבל אפשר להחשיב גם את פלגשי דוד שאבשלום בא עליהן בזמן שמרד
י יוסי ר1 Active member 2/5/06 #108 ../images/Emo24.gif את רואה, החידון הזה מוציא הרבה יותר תשובות משאלות. כל הכבוד לפלגיה על סיעור המוחות שערכה לנו. ספציפית, התכוונתי לחייה אחרת. רמז: קפד ראשו ולא תוכל לאכלו.
../images/Emo24.gif את רואה, החידון הזה מוציא הרבה יותר תשובות משאלות. כל הכבוד לפלגיה על סיעור המוחות שערכה לנו. ספציפית, התכוונתי לחייה אחרת. רמז: קפד ראשו ולא תוכל לאכלו.