חידון חנוכה ב
אנשים

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני אהיה../images/Emo70.gif

כל דבר שיגרום לי לדבר עם בוט במסן XD

Dirty wings2

New member
שיעו גמאני רוצה D: ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

ישלך אותך במסן בוט D: אבלאבלאבאל אני בטיול של ההמדצים אנחנו נוסעים לכפר סבא לפינטבול
יהיה כזה כיף *-* במיוחד שהוא שם

loli kiss

New member
וואיי זה ממש יפה ../images/Emo9.gif

אהבתי. חבל שלא ידעתי על זה :/ לא נורא חח שנה הבאה ..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifהנה התמונה שאמרתי שיש לי אותה בגדול יות

מאחת התמונות ששמו לטום בסאן

ראיון חדש../images/Emo26.gif

למי שלא ראה ראיון לתוכנית פופ מדנמרק. החלק הראשון... החלק השני לפי מה שהבנתי בינואר. http://www.youtube.com/watch?v=4LMZtjpvA8Q&NR=1

loli kiss

New member
ס'חמודים ../images/Emo99.gif

דאגי כרגיל שותק, אבל הוא נראה טוב אז למי אכפת
איך כשטום ודני מספרים איך הם הקימו ת'להקה , ואת זה שטום פגש את דני אחרי האודישנים לבאסטד אז דני עושה כזה לטום: "and u liked me" חחחח ס'חמוד [: איך דני אומר שכשארבעתם יחד אז הצעקות של הבנות פחות מביכות כי הם ביחד, אבל כשהוא לבד והן מתחילות לצעוק הוא מובך כזה
הוא כזה חמוד איך הוא מחכה מספר את זהה חח כ"כ מתאים להם שהדבר הראשון שיעלה להם בראש ששואלים אותם- מה השתנה אצלהם מהרגע שהם התחילו ועד עכשיו- זה הזיפים והזקנים שלהם
ואז כל אחד בודק ת'זקן שלו XD תודהה
אהבתי.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif

יש לי רעיון שאפשר לעשות כדי להרים קצת את הפורום ... אפשר לעשות מין טקס כאילו עם הצבעות על הפורום בקטגוריות כאלה: מציפת הפורום: מצחיקת הפורום: הכי עוזרת בפורום: הכי אחראית בפורום: וכל מיני כאלה ואז נעשה הצבעות ונשלח נגיד לאחראית בפרטי שזו יכולה להיות אני :) XD ואז אחרי שבוע בערך אני אכתוב את התוצאות כל אחת מצביעה לקטגורייה אחת ואני אכתוב את הקטגוריות. אז מי שרוצה שיהיה את זה בפורום שתשרשר לכאן
אחלה? D: אם אפחד לא ישרשר וישים לב אני אפתח לזה הודעה חדשה עם הקטגוריות שכבר נתחיל את זה, וכמובן תשתלחו לי לפרטי ( אם יש פה ) כדי שאפחת לא תדע מי הצביעה למי P: אז שרשרו D:
יעל :)

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לא ראיתי ><

ראיתי את זה שעשו את זה לשירים של מקפליי ולמקפליי אני רוצה לבנות בפורום ><

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אבל באמת, יעשו את זה השנה? כי שנה שעברה

עשו המנהלות ועכשיו דניאל לא כ"כ פה.. אז... יעשו את זה? מקווה שכן חח P:

גילולית

New member
דאגי מאוהב!

אין לי מושג אם שמו את זה כבר אבל אתר מעיצים של דאגי במייספיס שלח בולטים והם אמרו שדאגי התראיין למגזין והא אמר: "I've recently fallen hard for a chick. I'm crazy about her. Love is having the most respect in the world for that one girl. You think everything she does is just absolutely amazing - even if it's just average stuff. It's weird !" פה:http://img363.imageshack.us/img363/6619/blissdec2rn1.jpg {{{קישור למגזין*תהיהלחיצאבולפליזזז*}}}

למעלה