חידון "מרגיש ש.." יוצא לדרך

חידון "מרגיש ש.." יוצא לדרך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב 16.01.07 זה קורה!! אמיר משיק את סינגל הבכורה שלו "מרגיש" ולכם יש את ההזדמנות הגדולה להיות שם וחלוק עם אמיר את אחד מרגעי השיא של חייו. החזרה הרשמית שלו לעולם המוזיקה. אז מה יהיה שם? אמיר ולהקתו יופיעו עם הסינגל החדש "מרגיש", הקרנת בכורה של הקליפ החדש. ולקינוח - DJ גיא גוטמן ינעים לכם את המשך הערב... אז מה אתם צריכים לעשות כדי להיות בערב בלתי נשכח?! עליכם להגיב לההודעה הזו ולפרט כיצד הייתם מרגישים אילו היו מודיעים לכם כי זכיתם בכרטיס הזמנה זוגי להשקת סינגל הבכורה מהדיסק השני של אמיר "מרגיש". חמשת המתמודדים אשר יכתבו את התשובה הכי מקורית יקבלו את ההזמנה המיוחלת
אז יאללה, לה אתם מחכים

aMiRi GiRl

New member
אז איך אני הייתי מרגישה..?? ../images/Emo2.gif

אז ככה.. לדעתי הדרך הכי טובה לתאר את ההרגשה שלי היא ... : נורא קשה לי לתאר במילים איך הייתי מרגישה אבל אני חושבת שההרגשה שלי תהיה כמו בכל פעם שאני פוגשת את אמיר , אבל כל פעם שאני פוגשת אותו זה כאילו הפעם הראשונה שפגשתי אותו. כל פעם - זה מרגיש כמו בהתחלה. הרבה פרפרים בבטן , התרגשות עצומה , צמרמורת בכל הגוף והכי חשוב - הרבה אהבה והערכה לאמירוש.. כל פעם שאני רואה אותו כל הגוף שלי רועד ואני עצמי , מבפנים , מאד מתרגשת... אפילו עד דמעות :( אבל אלו דמעות של שמחה והתרגשות... כי בשבילי כל פגישה איתו , זה משהו מאד מיוחד . אני עם אמיר לאורך כל הדרך , וכל פעם שאני פוגשת אותו זה הרבה התרגשות והערכה , אני מאד מעריכה את אמירוש ונורא חשוב לי להיות איתו באירוע החד - פעמי הזה. אני מאד מקווה לזכות... ושיהיה לך , אמירוש יקירי , המון המון בהצלחה עם הדיסק החדש. אוהבת ומעריכה ללא סוף... סיגלית לבינה

razpg

New member
מרגיש..

אני לא יודע איך הייתי מרגיש כי עוד לא זכיתי.. אבל אני חושב שאני ממש ישמח! בגלל שאף פעם לא הייתי בהופעה רישמית של אף זמר!.. ועוד של זמר מלהקה שכ``כ אהבתי ``כשהייתי קטן (זה הכי כיף בעולם!)``.. ואני מאד רוצה לשמוע את השיר החדש ועוד לראות אותו במופע בכורה.. אני בטוח שזה יהיה שיר מדהים! קיצור אני בטוח שאני אהיה מאושר עד הגג אם אני אזכה.. אני רוצה לדעת איך אני ירגיש! מחכה להודעה.. (-; תודה רבה! רז..

../images/Emo214.gifאני רוצה!אני רוצה!אני רוצה!

בהנחה שיודיעו לי את זה בטלפון..סביר להניח שאני אשאל "באמת?" ואם יגידו שכן, אני אשאל שוב. ועוד פעם.ועוד פעם.. עד שאני אתחיל לקלוט שלא עובדים עליי, ואז אני אצעק בכל הבית מאושר! [
] ואתקשר לכל העולם ואשלח אסמסים לכל האנשים שאני מכירה [כמעט] ווווווו....אם זה לא היה ברור, אהיה מאושרת ואתלהב בטירוף
הא!ואני גם אתחיל במסע שכנועים לקבל את המצלמה החדשה כדי לתעד את האירוע, מה שבטוח לא יצליח בקלות, אבל...מי אמר שאי אפשר לנסות?
[סביר להניח שבאירוע עצמו אני אהיה יותר מאושרת מהרגע שבו יודיעו לי על הזכייה, אבל...
] כשחושבים על זה, ההודעה לא יצאה הכי מקורית, אבל היא יצאה "הכי אני".

sexit16

New member
מרגישה=]

עם אני הייתי מקבלת את הכרטיסים הייתי ממש מתרגשת שמחה מאושרת (לכמה שנים טובות:p) כי..אני ממש מעריצה את אמיר ואוהבת אותו עוד מימי "היי פייב". ואף פעם לא יצא לי לפגוש אותו כמה שאני מנסה ללכת להופעות ולפגוש אותו אני לא מצליחה ואני ממש הייתי רוצה אני כל הזמן חושבת ומדמיינת את זה שאני יפגוש אותו ועכשיו לראות אותו מופיע עם השיר החדש שלו "מרגיש" עם המילים הכל כך מקסימות שהוא כתב שכל כך בנויות עליו וגם עלי באיזשהו חלק. אני ממש הייתי רוצה לזכות בכרטיסים כי כבר לא נראה לי שאני יוכל ללכת להופעות שלו בטח שלא כל כרטיס עולה הרבה ועם הולכים עם עוד מישהו מהמשפחה זה בכלל הרבה. אז..הייתי מאוד שמחה לקבל את הכרטיסים לראות את אמיר ולשמוח:)

מרגישה

עם הייתי מקבלת את הכרטיסים הייתי ממש שמחה כי אני אוהבת מאוד את אמיר ובאה להכל הופעה שלו ואני מעריצה אדוקה שלו כבר המון שנים מאז הקמת הלהקה ושאני נורא אוהבת איך שהוא שר ואני מגיעה לכול הופעה שלו. ואוהבת אותו וגם הוא הכי חמוד ומקסים וגם הייתי. בלהקה הרבה פעמים והוא כבר מכיר אותי וגם כרטיס עולה הרבה כסף וזה ממש חשוב לי לראות אותו . ויש לי את הדיסק הישן שלו והכל אז אני ממש ישמח לקבל את הכרטיסים זה ממש חשוב לי מירב ללר

אוריתי1

New member
צורחת אההההההההההההההההההההההההה

מרעידה חצי עולם מרוב ההתרגשות........... ומדמיינת איך ארבעת הילדים שלי בוהים באמא שלהם וחושבים עד כמה היא לא נורמלית

המשך..

אני הייתי צורחת פרפרים בבטן צמרמורת כי בכל זאת עוד לא זכיתי עדיין בכלום.. אני מעריצה של אמיר עוד מימי היי פייב הייתי ברוב ההפועות שלהם ובגללו הלכתי למחזמר המהמממם "הלהקה" בקיצור אני יהיה מאוד שמחה ואני יתרגש:]]] בהצלחה עם הדיסק[שנראה שהולך להיות מושלם]

מרגיש

אין ספק שאמיר פיי גוטמן הוא אחד הזמרים הטובים שיש בימינו בארץ
. לצערי לא יצא לי להיות בהופעות של אמיר אבל אני מאוד אשמח
. לכבוד יציאת הסינגל וחזרתו של אמיר כתבתי שיר
: לאמיר שלנו בקרוב יצא שיר חדש אני כולי במתח ונרגש מחכה בציפייה גדולה לשיר בתקווה שכמו תמיד בי אושר הוא ישאיר לא סתם קרו לשיר "מרגיש" ולא סתם אמיר פיי גוטמן הוא ה-איש לכל החברים שלי אני אומר : "איזה כיף שפיי גוטמן חוזר!" אמיר, תדע שאני תמיד מאחוריך ואף פעם לא אשכח שגדלתי למשמע שירך בין אם אקבל כרטיס ובין אם לא אתה בלב של כולנו, בלב שלי, שלה ושלו אין לי ספק שהסינגל יצא נפלא ישמיעו וישירו אותו בכל פינה ותזכור אמיר, אתה מאוד מיוחד זמר דגול שלא דומה לאף אחד בהצלחה לכל המתמודדים
. מקווה שאלו שיזכו בכרטיס יהנו בערב. ואל תשכחו לעדכן איך היה
לב.

RonliG

New member
ווואווו...אמממ..

אז ככה, כשעוד "היי-פייב" היו בזמנו, הייתי קטנטונת וכמו רוב הבנות אספתי פוסטרים,דיסקים,תמונות וכו' וכו'.. אני לא אמרח פה "שאני מתה עליו מאוהבת בו הוא כוסון בלה בלה בלה" אני אגיד בקצרה, הייתי מתרגשת מאוד זה קודם כל, מעבר לזה אני חושבת שזה יהיה סגירת מעגל לשמוע אותו שוב אחרי כ"כ הרבה שנים שהייתי מעריצה את "היי-פייב". אגב, בהצגה של הלהקה הוא ענקקק..[מי שלא ראה-מומלץ!] בכל מקרה,אשמח לקבל תשובה חיובית, לקחת את אחותי הקטנה שבכלל תהיה בעננים.. שבת שלום :)

ג ב ש ו ש

New member
הייתי מרגיש...../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

התרגשות ענקית
בעיקר בגלל ששמעתי לראשונה את אמיר עוד מימי "היי פייב" והוא היה הפייבוריט שלי בואו נגיד והיום אם אני אזכה להיות בהשקה לסינגל הראשון שלו מהאלבום סולו הראשון שלו זה מאוד ירגש אותי ואני ארגיש אולי סגירת מעגל. אני מעוד אוהב את המוסיקה של אמיר ואני בטוח שהוא יצליח ובגלל זה הייתי רוצה להיות נוכח שם. ההרגשה תהיה בעיקר התרגשות,שימחה ואושר מיוחד להיות נוכח באירוע. בהצלחה

תשובה...

הרגשה מדהימה אי אפשר לתאר אותה כל כך.. לא פגשתי אותו אף פעם.. זה יכול להיות נחמד..

מרגיש...

אני הייתי שמחה לשמוח בשמחתו של אמיר... מגיע לו אחרי כל כך הרבה שנים של עשייה מוסיקלית להביא אל קהל השומעים פרי יצירה שלו שהוא שלם איתו...

רוצה לראות את אמיר פיי גוטמן

שלום שמי עינת ואני בת 15 בתאריך 7.1.07 בשבילי זאת באמת תהיה הפתעה להיות בהשקת סינגל הבכורה מהדיסק השני של אמיר הבאמת מיוחד שיודע לתת את הנשמה ולהלהיב את כל הקהל. לכן זאת תהיה הזדמנות נפלאה לפגוש אותו מקרוב ובמיוחד כמתנה שבאמת יכולה להיות עבורי נפלאה ליום ההולדת ה- 15 שלי. בהמון תודה עינת המאמי.....

1sHiRuSh

New member
מרגישה!

אני בת 15 מבאר שבע וקוראים לי שיר.... אז ככה זה דיי קשה לדעת מה באמת יקרה באותו הרגע אבל בטוח שאני בדקה הראשונה לא יאמין ממש ואחרי שאני יעקל את זה אני אצרח יקפוץ ירקוד וישר ארוץ לספר את זה לכולם- דבר כזה לא מקבלים כול יום! חוץ מיזה נראה לי שאני לא אשן כמה ימים טובים רק מהמחשבה שאני יראה אותו ומה אני יגיד ואם אני יגיד.... בקיצור אי אפשר להסביר את זה כול כך במילים אבל אני אהיה מאושרת מאוד ומאוד מאוד שמחה!! בכול זאת זה אמיר הכישרון והבן אדם שראוי להרבה הערכה בגלל כול מה שהוא עושה! אוהבת המון....

למעלה