חידון "מרגיש ש.." יוצא לדרך

בקשר לחידוןןן

10 שנים שאני עוקבת אחרי כל מה שהוא עושה וכששמעתי שהוא מתכנן להוציא דיסק זה כל כך שימח אותי כי כבר 6 שנים הוא לא עסק במוזיקה ספרתי את הימים, החודשים וסוף סוף זה קורה. קשה לי להאמין שכבר 10 שנים חלפו להם כל כך מהר. מאחלת לו המון הצלחה ושיראה לכולם סוף סוף מי הוא.... אשמח אם אזכה ללכת להופעת הבכורה שלוו לא תהיה מאושרת ממני יפיתתתת.....

ortali88

New member
הייתי מרגישה בעננים ../images/Emo99.gif

המתנה הכי יפה לגיוס שלי..

hani151

New member
אושר ענק

בתור מישהי שאוהבתאת אמיר שנים,הייתיכ,כ,כ שבטח מהרגעשיודיעו על זה אני לא אתפקד בעבודה כמו ביום רגיל בכלל אהיה בעננים עם חיוך מרוח בלי הפסקה

יש לי

אם היו אומרים לי שקיבלתי כרטיס זוגי להופעה של אמיר פי גוטמן הייתי מרגישה כמו ילדה ביסודי שהבן שהיא הכי דלוקה עליו מזמין אותה לסרט, בקיצור הייתי מתעלפת!!!

אני הייתי מרגישה אושר ענקי! אמיר...

זה החיים שלי כבר עשור.אני הולכת אחריו לכל מקום.מהיי פייב אני איתו-אוהבת אותו הכי בעולם.לא ראיתי אותו בחיים בפגישה,רק בהופעות.הייתי רחוקה וקטנה. זה יהיה בשבילי הדבר הכי משמח בעולם-במיוחד עכשיו שאני מתחילה תקופה קשה של טיפולים לא קלים בגלל מחלה מסויימת.הופעה של אמיר זו תהיה המתנה עבורי.אני כ"כ מתגעגעת אליו,לראות אותו שר ובכלל להביט עליו ולהנות מהשירים שלו! אמיר אני אוהבת אותך הכי בעולם!!! איתך לעד!!!!!!

ranny75

New member
כיצד הייתי מרגישה...

כיצד הייתי מרגישה אילו היו מודיעים לכם כי זכיתי בכרטיס הזמנה זוגי להשקת סינגל הבכורה מהדיסק השני של אמיר "מרגיש"? דבר ראשון, הייתי מופתעת. כי בדרך כלל (זו הפעם הראשונה), אני לא משתתפת בחידונים / תחרויות מהסוג הזה. בכלל אני כמעט ורק צופה מהצד בתפוז... אחרי שההפתעה על הזכייה והתעוזה שלי להשתתף בתחרות עברה, הייתי מרגישה מיוחדת. שתבינו, אני בת 31! אני לא מסתובבת אחרי אמיר ומצטלמת איתו... אני מעריכה מאוד את יצירות שלו, אני אוהבת לראות אותו משחק על הבמה, אבל אין לי מעקב אחר החיים הפרטיים שלו... כמובן שאשמח מאוד לזכות ולהיות באירוע, אני גם יודעת את מי אני אזמין – את אחי... כיוון שהוא זה שהפגיש אותי עם היצירות של אמיר עוד כשזה היה ב"היי פייב". אם אזכה, אני מניחה שארגיש מוזר להגיע לאירוע ההשקה, זה נראה לי קצת תלוש מהמציאות, שאני אהיה שם... כל כך הגיוני יהיה לבחור במישהו אחר, שאוהד ומעריץ את אמיר באופן בולט... שיאריך את הרגע הזה... ואני יודעת, שאם אני אהיה שם, אהיה בצד, צופה ומתרגשת – אבל לא מסתכנת... מן פרח קיר יפה אך לא בולט... אולי דווקא זכייה בתחרות כזו תוציא את הבחורה שבי – זו שרוצה להתחיל לחיות חיים של ביטוי עצמי ולהפסיק להתחבא אל הצללים. סליחה שיצא לי מכתב וידוי ארוך – אז תודה שקראתם אותו עד הסוף. ותודה על ההזדמנות לעשות משהו שונה מהרגיל שלי. ובאם בדרך מוזרה אתם בוחרים לתת לי לזכות – תודה רבה! עבורי זה יהיה סוג של סגירת מעגל... (ואני אחסוך מכם את ההסבר לזה). סחתין על ההזדמנות, רנית גל

sarit19

New member
הייתי מרגישה ש..

האמת שהייתי ממש מתרגשת ושמחה להיות שם איתו ברגע הכל כך מיוחד ומרגש הזה. אני הולכת איתו כבר עשר שנים, מימי היי פייב והייתי איתו בכל רגע ורגע ומאז "מנטרה" ספרתי את הימים עד שהוא יפרוץ שוב עד שנשמע אותו כמו שכולנו אוהבים ולא במחזות הזמר

למעלה