חידון שיעיר קצת את הפורום(=

חידון שיעיר קצת את הפורום(=

*לוקחת מגה-פון* קומווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

pompii

New member
את ממש משוגעת../images/Emo70.gif

אני כבר מצאתי כמה הבדלים חוץ מזה נילס נראה הרבה פחות חמוד ממני

../images/Emo13.gif

אני מסכימצה עם שלומפ'... שלומפו'ש ממו'ש שלי מממוווווווווואה קבלי נשיקה
ואפילו מגיע לך פרח

קודם כל אני לא רוצה לפגוע או להעליב

אפ אחד ומצטערת מראש אם זה ייצא ככה. אבל יש לי מה להגיד... אני כבר הפסקתי לכתוב בפורום הזה הרבה בגלל שהצטברו כאן כמה קבוצות מאוד מגובשות של אנשים וזה אחלה מגניב וכייף. אבל שזה על גבי הפורום זה התחיל להיות כבר קצת מעיק. לי לא נעים להכנס לכאן ולראות את כל ההתכתבויות של אנשים כאן על גבי דפים רבים של הפורום וכמעט לא לראות כלום על נושא הפורום (אני מזכירה הנושא םה הוא 'שוטי הנבואה). אני נכנסתי לפורום הזה במטרה למצוא מידע על שוטי הנבואה, משחקים וכל מיני מידע על הופעות ודברים כאלה. ועד שמישהו כבר רושם שירשור של חוויה מהופעה או מיד או משהו שקשור.. מיד יש 20 שירשורים על דברים שלא קשורים בכלל!!! ואם ככה אני מרגישה שאני עוד מכירה פה חלק מהאנשים ועוד פחות או יותר אני לא מרגישה בצד, תארו לכם איך אנשים שרק רוצים להצטרף לפורום ירגישו? ובמקום שהמנהלת שלנו תעשה משהו בנידון ואולי תשרשר מידי יום את כל השירשורים שלא קשורים לשירשור
גדול כמו שהרבה מנהלים בתפוז עושים, היא בסכ הכל לא עושה כ-ל-ו-ם. וכבר מספר פעמים שאני פונה אלייך למחוק או לשרשר את הדברים שלא קשורים לנושא והיא אף פעם לא טיפלה בבקשתי. זה הסיבה שאני כבר לא מבקרת בפורום הזה כבעבר.

את די צודקת

אבל אני לא יודעת מה עם אחרים... כשהתחלתי לכתוב פה ממש אהבתי את שוטי הנבואה... ועכשיו לא בטירוף... סתם שכזה, אבל אני לא אלך פתאום רק בגלל זה, כי אני כבר מכירה פה את כולם ואוהבת את האנשים (גם אותך ואת שיר!! מעצבנות) ולכן אני נשארת יהיה לי חבל אם לאט לאט האנשים שאני הכי אוהבת פה יעזבו על פרנציפים (אם ככה כותבים) מטומטמים ואז לא יהיה לי מה לעשות פה יותר עדיין כיף במפגשי פורום ואם נפגשים באיזו הופעה, ואנחנו נשכח אחד את השני אם נתפזר חזרה ולא נראה לי שיש סיבה ובאמת באמת (עכשיו זה גם מופנה לשיר) אני לא רואה שום דבר רע בלהגיד דברים אישיים פה והחבריות שיש כמו למשל (שיר להזכירך) שלישית 80 בי! שכל עוד זה היה זה היה מצחיק וגם את שיר היית שותפה לזה זה עוד יותר בסדר גם בגלל שהדברים האלה נוצרו בפורום! ובגלל זה אנחנו חלק מזה... ואם מישהו משרשר דברים אישיים בפורום- זה בגלל שלא אכפת לו שנדע מזה ובגלל שלרוב אנחנו גם מבינים וזה מצחיק אבל לי, ברצינות... גמני אמרתי כמה פעמים שצריך להתחיל לשים שירשורים יחד וכאלו... וגם לבטל את זה שאי אפשר להקפיץ אחרי כמה שעות וכל מיני דברים... מה
כמה כתבתתתתי אוף בכלל נכנסתי לאינטנרנט בשביל להוריד סיכומים בהיסטוריה ארורה את, חוסע!
אבל די אל תהיו כבדים... גם שיר.... (שאני יודעת שאת עדיין קוראת הודעות!) חדל כבדות וזהו, יום נעים

צודקת צודקת צודקת

האמת שדיי בגלל זה אני לא ישר חזרתי לכאן כשחזר לי האינטרנט.. וגם כשחזרתי לא התלהבתי וזה לא כמו שהיה פעם...בזמנו.. (חשה ותיקה)...=) אבל הילה...העקיצות והירידות שלך שאני לא מבינה מה את מנסה לעשות בזה (או שהחוש הומור שלך ירוד או שאת פשוט mean) ...פשוט תפסיקי עם זה.. זהו

טוב באמת חאלס עם עצמי...

מפסיקה ועושה לך ת'סימן! זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם.. אני באמת מצטערת.... שולם?

הקטע שאם נעשה שרשור../images/Emo32.gif

אז חצי מהדברים פה יהיו בשרשור הזה...חוץ מזה כבר מזמן העלו תרעיון של שרשור אוף ואפחד לא רצה.. אם בא לכם אין לי בעיה כל כמה ימים לפחות שרשור אוף שתכתבו שם מה שבא לכם.. וניצן..כמו שכבר כתבתי לך במסר..אי אפשר לבצל את זה ששרשורים לא קופצים אחרי 72 שעות..ככה זה בתפוז..

מה אוף?!?! מה אנחנו אומוהים?!?!

ולי, אני יודע שאי אפשר לבטל את זה אבל את יכולה להוסיף הודעה שלך וזה מקפיץ

לא אומרים אניה?

ומה אתה מחייך זה הדבר הכי עלוב ובזוי ששמעתי בחיי אני לא ותיקה בתפוז ופאקינג גאהההה בזה!!!!

למעלה