את די צודקת
אבל אני לא יודעת מה עם אחרים... כשהתחלתי לכתוב פה ממש אהבתי את שוטי הנבואה... ועכשיו לא בטירוף... סתם שכזה, אבל אני לא אלך פתאום רק בגלל זה, כי אני כבר מכירה פה את כולם ואוהבת את האנשים (גם אותך ואת שיר!! מעצבנות) ולכן אני נשארת יהיה לי חבל אם לאט לאט האנשים שאני הכי אוהבת פה יעזבו על פרנציפים (אם ככה כותבים) מטומטמים ואז לא יהיה לי מה לעשות פה יותר עדיין כיף במפגשי פורום ואם נפגשים באיזו הופעה, ואנחנו נשכח אחד את השני אם נתפזר חזרה ולא נראה לי שיש סיבה ובאמת באמת (עכשיו זה גם מופנה לשיר) אני לא רואה שום דבר רע בלהגיד דברים אישיים פה והחבריות שיש כמו למשל (שיר להזכירך) שלישית 80 בי! שכל עוד זה היה זה היה מצחיק וגם את שיר היית שותפה לזה זה עוד יותר בסדר גם בגלל שהדברים האלה נוצרו בפורום! ובגלל זה אנחנו חלק מזה... ואם מישהו משרשר דברים אישיים בפורום- זה בגלל שלא אכפת לו שנדע מזה ובגלל שלרוב אנחנו גם מבינים וזה מצחיק אבל לי, ברצינות... גמני אמרתי כמה פעמים שצריך להתחיל לשים שירשורים יחד וכאלו... וגם לבטל את זה שאי אפשר להקפיץ אחרי כמה שעות וכל מיני דברים... מה
כמה כתבתתתתי אוף בכלל נכנסתי לאינטנרנט בשביל להוריד סיכומים בהיסטוריה ארורה את, חוסע!
אבל די אל תהיו כבדים... גם שיר.... (שאני יודעת שאת עדיין קוראת הודעות!) חדל כבדות וזהו, יום נעים