חידון שיעיר קצת את הפורום(=

איזה חמודדדדדה

לי אנחנו אוהבים אותך! חחח איך היא משתדלתתתתת אוף זה נשמע כאילו אנחנו כועסים עלייך או משו אבל nooo

חחח כלל וכלל

זה לא להגיב, זה הודעה ראשונה בכל השירשור אני לא יודע איך לעשות את זה אבל זה אפשרי, אני אנסה לברר

../images/Emo35.gif

הי, רגע,רגע אני מרגישה כאן אווירה שלילית
זה בגלל ערפאת או משהו? חחח:) קודם כל ,כל האנשים כאן מקסימים... ולי ממש חמודה ומשתדלת... אם היא תשים הכל ב-
אז רוב הפורום יהיה ככה חחח.. כמה אפשר לכתוב רק על השוטים צריך קצת תיבול... בלי להעליב...
אז הנה יש לנו כאן אנשים משומשו שמצאו עוד נושאים לדבר עליהם חוץ מהשוטים שזה גם די נחמד וכייף וככה הם משתפים את כולם ומי שבא לו מוזמן להצטרף ולהגיב שזה ממש כמו שאני אומרת :פנאן על קשת בענן וזהו.. רק רציתי להגיד שאני ממש אוהבת את כככככככולכם
ואני מחכה כבר שניפגש... אז קבלו נשנש לכם ולכל עם ישראל
חחח

תקשיבי עם כל הכייף שלך מהפורום הזה

הוא בעיקרון פורום שוטי הנבואה... אותי אישית זה לא מעניין כל ההתכתבויות הלא קשורות של כל מיני חבורות בפורום הזה... נמאס לי להכנס ולגלות שאין שום דבר שקשור לשוטים. אז יש התכתבויות וזה סבבה.. אבל שכל השירשורים נהיו ככה זה כבר נהפך למטרד, וזה מוריד שירשורים שכן קשורים לנושא למטה.....זה באמת מפריע ואני מתפלאת שההנהלה משתפת עם זה פעולה ולא עושה כלום. וכמו שהמורות אומרות 'אם ילד אחד מצביע סימן שלפחות לעו חמישה ילדים זה מפריע'... ואני יודעת ואולי גם אתם יודעים על עוד כמה שעזבו, או שלא קוראים ומגיבים הרבה בגלל זה. בנות יקרות אני פונה אליכם תתחשבו!... יש היום בתפוז אפשרות לפתוח קומונה בשתי שניות... אין שום אוירה שלילית...בסך הכל זה רק אינטרנט. זה רק וירטואלי כל העניין הזה. אז אני לא לוקחת שום דבר קשה ולא ממש מזיז לי אם אני גם אעזוב... פשוט סתם נחמד לי פה
מקווה שתיקחו את זה לצומת ליבכם. אוהבת את כולכם מאוד

DidjiT

New member
קשה לכם כל כך לקבל ביקורת בונה?

והיא עוד אומרת, שזה לא באווירה שלילית. פשוט זה המצב, ואם כבר מביאים את זה לצומת לבכן אתן יכולות לעשות משהו כדי לשנות. ובאמת, קומנה זה רעיון נפלא בשביל החבורה הלבבית והאוהבת שלכן, שם אף אחד לא יכול להעיר לכן וכלום. במילה אחת
דיי עם ההתכתבויות האלה!

כן שיר, קשה מאוד...../images/Emo54.gif

רובנו אנשים בוגרים, ואין שום בעייה לקבל ביקורת. אני מבינה את חוסע, ונכון, בזמן האחרון באמת הפורום הזה לא קשור לנושא. מה שכן..... יש דרך לומר את הדברים, והמבין יבין. זה הכל.

אני לא באמת לא רוצה שתכעסו אחת

על השניה... העיקרון של הפורום הזה הוא שוטי הנבואה והעיקרון של שוטי הנבואה זה בעיקר שלום ואהבה.. אני באמת שלא התכוונתי לכתוב את הדברים בדרך מגעילה ואם זה התנסח ככה אני מאוד מצטערת...

Kremboim

New member
חוסה אני חשבתי ...

אוי זה ביגלל שאת פה:) חחחחחחח.... מצחיק.

למעלה