חידון שירים.

dafnaleh

New member
דווקא אתה די טועה,

The dirty city= העיר המלוכלכת. שאלתי מתי הוא מצהיר שהוא אוהב לכלוך\ אבק. לא דיברתי על שום עיר. בTrue men don't kill coyotes: בסלנג אמריקאי, "I dig", פירושו "אני מחבב", בנוסף ל"אני חופר". לכן אמרתי שאחד המשפטים יכול להשתמע לשני פנים. I dig the dirt and I dig the dust= "אני מחבב את הלכלוך ואני מחבב את העפר", *או* "אני חופר בלכלוך ואני חופר בעפר". אז זהו.

Rock and MetaL

New member
אני

1.? 2.i like dirt ואולי true men don't kill coyotes 3.גאד אמממ למה שאני יידע 4.dosed 5.tearjaker ו 6.search and destroy או aeroplain 7.חרשנית 8.behind the sun ואוnaked in the rain או emit remmus? 9.בטח can't stop עם כול החירבושים שם(סתם ניחוש) 10.זה על קצה הלשון שלי אני יודע שזה שיר עם קליפ אני בטוח...או קליפורניקיישן או משהו אחר
נ.ב זה קל זה?

dafnaleh

New member
נקודה אחת,

שאלה מספר 2: Ilike dirt true men don't kill coyotes ("Well I dig the dirt and I dig the dust")

lollapalooza

New member
אוקיי

2- "I Like Dirt" בשיר עם אותו השם, ו-" I dig the dirt and I dig the dust" ב- True Men Don't Kill Coyotes. 8- דולפין יש ב- Green Heaven (הולכת לבדוק את המשפט...) Diviner than the dolphin. אה וכמובן ב"מאחורי השמש"- My talking dolphin spoke to me

DorRhcp

New member
יאללה

1. sir psycho sexy 6. flea fly 7. קליפ או שיר 9. fle fly וזה לא ויפאסאפ זה וויפ-א-סופה 10. בוואן הוט מינט יש בסוף כזה רעש אבל נראה לי זה גיטרה

dafnaleh

New member
3 נקודות,

1. נכון מאוד. 6. צודק, לא חשבתי על זה, יש עוד שיר. קבל נקודה בכל זאת. 7. שיר, אפשר לשמוע את הגפרור נדלק. 9. נכון, וזה דווקא כן בדיוק וויפסאפ. Weepsap כזה. 10. לא נכון.

BloodSugarCrazy

New member
מה יש עד עכשיו...

זה מה שיש, כולל כמה תוספות שלי 1. SIR PSYCHO SEXY 2. I LIKE DIRT, TRUE MEN DONT KILL COYOTES 3. 90 POUNDS (לפי IVE BEEN DOWN) 4. BLUES FOR MEISTER 5. TASTE THE PAIN + ? 7. DEEP KICK 8. BEHIND THE SUN + ? 9. FLEA FLY

dafnaleh

New member
3 נקודות! נהדר.

1. נכון, אבל ענו. 2. כנ"ל 3. כלהכבוד! 4. נהדר! 7. כל הכבוד! מחוננת! 9. מאוחר מדי.

dafnaleh

New member
תוצאות עד כה, והשאלות שנשארו

בלתי פתורות. 5. באילו שני שירים אנת'וני מספר שהוא שוכב על הריצפה? ענו רק חלקית על השאלה. 6. באיזה שיר נשמעת הצעקה "פלי" בהתחלה? (מישהו ענה נכון ואמר "פלי פליי", שלא חשבתי על זה, אבל יש עוד אחד. הם כנראה הקליטו את השיר בבית של פלי ומישהי צעקה את שמו) 10. בסוף איזה שיר נשמע אופנוע, או מטוס, או מה שזה לא יהיה. המובילים עד כה הם DorRhcp וBloodsugarCrazy, כל אחד עם 3 נקודות.

DorRhcp

New member
נראה לי אני יודע את 10

אי חושב שזה "בדיוק בזמן".. איך שיש בסוף כזה קטע מוזר..

dafnaleh

New member
nope.

ב-Right on time, הקטע שנשמע קצת כמו: "שדים, שדים שדים", הוא בעצם המילים "we need this" מהסוף להתחלה.

למעלה