חידון~!

De-Panther

New member
אז ממשיכים?? למה זה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נעצר פתאום?? למה סשומראו לא יכל לשלוף בעצמו את החרב מהקבר של אבא שלו??

לא יודעת אם זה ../images/Emo58.gif או לא...

סשומארו שונא בני אדם... אבא שלו אהב אותם(זה עובדה הוא התחתן אם אחת כזו...) והוא רצה שסאשומארו יסתדר איתם לכן הוא נתן לא חרב מיוחדת (שמחייה אנשים מתים בחזרה לחיים...) והוא לא יכל אפילו להחזיק אותה... (אינויאשה יכל כי זורם בן דם של בן אדם...) ובקשר לאינויאשה.... אינויאשה גם שונא קצת בני אדם... (ראינו זאת בפרק הראשון..) ובגלל זה הוא גם רוצה להפוך לשד מלא... ואבא שלו נתן לאינויאשה את טסייגה בשביל שאינויאשה ילמד להסתדר אם בני אדם (לכן טסייגה נמצאת במלוא עוצמתה כשהוא רוצה להגן על קגומה...) שאלה:למה נארקו רוצה שסשומארו יעשה...?

sapir tech1

New member
כי הוא שד מלא ושונא בני אדם?!../images/Emo3.gif

והשאלה הבאה... (שאלה קצת אידיוטית, מה לעשות...) איך קראו לילדה שרצתה לנקום באמה (פרק 12 אם אני זוכר נכון...)

y a m i girl

New member
מזה ש|מדוזה|../images/Emo82.gif

נארקו בדמותו של אינויאשה חתך אותה בכתף בצורה רצינית^^ שאלה: המ... באיזה צבע הייתה היד שסאשומארו מדד בפרק אתמול (ושלשום) ולמה היא לא התאימה והוא לא רצה אותה

b t t y b o o p

New member
המ....ירוק איכסה כזה?

והיא לא התאימה בגלל שהיא נרקבה אחרי 5 שניות...(לאחר שינוש אחד שלו בה היא נרקבה) שאלה: האם יהיה איפשהו בפרקים הבאים את אינויאשה וקאגומה מתנשקים???

תשובה: לא@_@!

רק בסרט השני ><! כבר הרבה זמן שואלים ואחנחנו עונים שרק בסרט השני P: שאלה: מי השתלטת עלאיחה של סאנגו ואיך הוא השתלט?

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifע"י השדה המגעילה ההיא

לוזוכרת ת'שם... בקיצור היא עשתה את דמותה של קיקיו מחימר ושמה בה את הנפש של קאגומה... אין לי שאלה>< ממ............ מה השם של העוזר של סאשומרו, וממה הוא מפחד?

yael1311

New member
שאלה

מיזו רין?! מה הסיפור שלה? ולמה אני מוצאת המון תמונות שלה ושל סשומארו מתנשקים? מה הוא פדופיל? אני רק יודעת שהוא הציל אותה זהו!

ליסאן

New member
הנטאי!!!!!!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

פנתר מצאת לעצמך חברה
ובקשר לרין: רין היא ילדה שכל משפחתה נרצחה בידי שודדים . היא מוצאת את סשומארו לאחר שנפצע בקרב עם אינו' (שוב) ומנסה לעזור לו (הוא כמובן לא באמת זקוק לעזרתה) לאחר מכן הכפר של רין מותקף ע"י זאבים והיא נהרגת. סאשי מחזיר אותה לחיים ומאז מגן עליה (והתמונה היא פאנארט אין יחסים כאלה בין סאשי לרין)

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifבגלל ההנטאי או..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגלל הפדופיליות??
זה שאני גולש דרך האתר של שילב לא אומר שאני פדופיל
(גם זה שהאקסית שלי קטנה ממני ב3 שנים לא אומר את זה) ובקשר להנטאי... כבר הוכחתי יותר מפעם אחת שכולם הנטאי גם סיוון(metuka15) היא מאוד הנטאי נראה לי אפילו יותר ממני

למעלה