חידונית מטאל קלילה

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
חידונית מטאל קלילה

(באדיבות החברה השרוטה א. שהתשדלה מאוד למצוא לכם שירים קלים לזיהוי) 1. Smile when you think of me 2. Whenever she's raging she takes a life away 3. I've lost the will to live 4. Into the flood again, Same old trip it was back then 5. Closer and closer, it's time to surrender 6. Carry me to the shoreline 7. The desperation and the anger, madness and the fear 8. I know my dreams are made of you 9. Father thou art in heaven 10. Your crime is time 11. he's dancing with my beauty queen 12. Life is a waterfall 13. Feel my heart burning, Deep inside... yearning

pink cigarette

New member
ייאיי!

משהו שאני אצליח? :) 1. a tout le monde של מגהדת'. 2. אחח. אני שונאת גות'י. within temptation - ice queen. מתוך mother earth, שהוא אלבום טוב, דווקא. 3. לא מכירה. מצלצל מוכר. 4. זה לא מטאל!! would של אליס אין צ'יינז, אחד מהשירים הכי מופלאים שנכתבו אי פעם. 5. לאקונה קוייל (טפוי, שונאת) - אין א רוורי. 6. משהו של דרים ת'יאטר. לא זוכרת איזה, לא אוהבת אותם. 7. לקח לי כל כך הרבה זמן להזכר מה זה. איירון מיידן - "קץ הילדות" :) 8. נייטוויש - מלאכים נופלים ראשונים. אני שונאת נייטוויש. ובאפי. 9. אחת מהלהקות האהובות עלי, אורפנד לנד, מהאלבום החדש ("מבול"). שיר מספר.. חמש. halo dies. בביצוע בהופעה עם יותם אבני - יאמ. 10. סקיד רואו? אולי? 11. סונטה ארקטיקה - טאלולה. 12. system of a down - areials. שובפם, לא מטאל, אבל איכות. אלו הדברים המייד קפצו לי לראש (את בטח מכירה את זה.. כשאת שומעת שורה משיר והוא מייד מתחיל להתנגן בתוך הראש).. האחרים דורשים קצת מחשבה. 13. אנת'מה - דיפ. רק לאחרונה שמעתי את השיר, מקסים. נו, איך אני? **גאה** :) היה כיף!

pink cigarette

New member
איי, שיט.

שתי השורות בין 12 ל-13? אחרי שכתבתי את 1, 4, 9, ו-12 ישבתי לחשוב על השאר, ואחרי שעליתי על זה שכחתי למחוק.:)

pinky365

New member
אהמ... היי ../images/Emo13.gif

וול, אז אני החברה השרוטה א' שחיברה את השטות המשעשעת הזו :) נעים להכיר, אני ארינה. שמחה שנהנית
אמממ... אז כבוד למנהלת פורום מטאל על הפתרון הכמעט מדוייק (אני מעיינת אצלכם מדי פעם, לא יצא לי לכתוב) :) אז: 1,2,4,7,9,11,12,13 מדוייקים ונכונים :) חוצמזה: 5. אכן לאקונה קויל, אבל הזיהוי שגוי (זה האלבום אבל
) 6. אכן דרים. אבל איזה שיר? 8. אכן נייטויש, ושוב זיהוי לא נכון (אותו דיסק) 10. סקיד רואו אינדיד. אבל איזה שיר? וכמובן, 3 שלא זוהה. מישהו? וכן, אליס אין צ'יינס וסיסטם זה לא ממש מטאל, אבל חפיף, על הדרך.

pink cigarette

New member
אלו הלהקות שאני לא שומעת מתוך

החידון, בגלל זה אני לא מזהה שירים.. לאקונה קוייל, ניחוש - falling? זה פשוט השיר הכי מפורסם שלהם.

pinky365

New member
נופ ../images/Emo13.gif

לגלות את שאר התשובות, או שיש בפורום הזה עוד מטאליסטים קשוחים?

Bassman

New member
...

3.... הכי ברור מכולם ולקח לי הכי הרבה זמן להזכר מטאליקה- Ride the lightning 5. COLD 6. דרים, Hollow years 8. Beuty and the beast -Nightwish 10. סקיד רואו, 18 and life

pinky365

New member
חחחח כמובן ../images/Emo13.gif

תיקון אחד קטן (הגיעו ימות המשיח, אני מתקנת אותך?!): פייד טו בלאק, מתוך רייד דה לייטנינג. אבל כבוד

pink cigarette

New member
:) וגם ../images/Emo32.gif טופיק,

הזכרת לי שהבנדוד-תבורך-נשמתו נתן לי את.. אממ.. נדמה לי שג'אסטיס פור אול, כי מטאליקה זה חור בהשכלה. ושכחתי מזה. עכשיו נזכרתי, אלך לשמוע.

pink cigarette

New member
וכיוון שפתרתי..

אני אחזיר בחידונית מטאל משלי. 1. The journey begins with curiosity And envolves into soul-felt questions 2. Mournful night, attractive night, your dark beauty obsesses me 3. we walk into the night.. am I to bid you farewell? 4. Tearing my inside out 5. Biblical choirs soar beyond veiled light A swansong for ravens trapped flapping in night 6. I'm gonna kill you just bacause i wan't to 7. void of emptyness reign my truth before my eyes flashes of youth 8. Another life is wasted, another death is tasted 9. Welcome the end my friend, all the world's the stage 10. there are moments I find myself not breathing at all. קיצרתי, כמדומני. יש לי עוד אלפים כאלה.:) תהנו.

svety

New member
Well well

אמנם את השירים בחידה הראשונה אני מכירה טוב יותר, אבל
1. Perennial Quest/Death 3. To Bid You Farewell/Opeth 4. Slaughter Of The Soul/At The Gates 5. Tearing The Vail From Grace/Cradle Of Filth זהו

pink cigarette

New member
בואי, אני אתן לך עוד כמה ממש קלים.

1. "Sweetfleshed, hellbent creature Artist of the fevered soul..." 2. "I stray in the quiet cold And you gird me when I dare to listen." 3. "Once is enough, trial is alone. Grace fall into us." 4. "Mother nurture, for we are the children Suckling at her breasts she gives us life" 5. "Hush now, don't you cry Wipe away the teardrop from your eye.."​
ושאלת בונוס, קלי-קלי-קלי-קלות:
"it is to see a traitor go free it is to feel a filter in me.."​
גה. בהצלחה.

Bassman

New member
...

1. at the gates-Under a serpent sun 2. Opeth-Morningrise 3. Neurosis-A sun that never sets 4. Nevermore-In memory 5. Queensryche - Silent Lucidity בונוס: Katatonia - Dispossession

למעלה