חידונית מטאל קלילה

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

pink cigarette

New member
שטויות. אבל, אם כבר ענית,

אז עד הסוף.. לאופת' אין שיר בשם "מורנינגרייז", אלא אלבום.

Bassman

New member
*ארבל לא מודה שהוא לא זוכר את השם

של השיר אז הוא זרק אלבום*

pink cigarette

New member
*קני לא מגלה לו את שם השיר, בכלל

בכלל* נו, באמת, זה השיר הראשון באלבום. Advent.

pinky365

New member
עוד קצת תשובות

(בנוסף לאלה שסווטי פתרה): 2. DISSECTION-WHERE DEAD ANGELS LIE 7. MESHUGGAH-SOUL BURN (ככה מאייתים?) 8. נוורמור. 99 אחוז שזה נוורמור. אין לי מושג איזה שיר. בלאט. 9. גם נוורמור. BEYOND WITHIN. אהמ... זהו. השאר לא לרמתי, כנראה

pinky365

New member
אשמח לדעת

האמת שאני כמעט לא שומעת אותם. אולי כדאי להתחיל.

pink cigarette

New member
זה שווה.

האמת היא, שעשיתי קצת שטויות (המבחר המדהים במטאל-שופ מעט סחרר אותי) ובמקום לקנות את dreaming neon black שלהם, שאותו אני מכירה, קניתי את nevermore. ומתוכו השיר שלא זיהית - C.B.F. והאלבום, אגב, מופלא. שמונה (שמונה? נדמה לי) שירים נהדרים.

Bassman

New member
...

6.Vampire Of Dusseldorf של מי אם לא Macabre 10.Katatonia - Brave Murder Day

pink cigarette

New member
../images/Emo45.gif , ../images/Emo45.gif

איזה נחמד לגלות מטאליסטים בפורום כזה.:) איי, עכשיו מקאבר הזה יהיה לי תקוע בראש.

pinky365

New member
../images/Emo32.gif (סורי טליה ../images/Emo3.gif)

תכלס פורום מטאל הוא פורום חביב (כאמור, עיינתי שם קצת) אבל אתם לא נראים נחמדים מדי לחדשים
(מצד שני, באיזה פורום כן נחמדים לחדשים).

pink cigarette

New member
כאן :)

הממ.. מאוד לא נחמדים לחדשים. אבל תלוי איזה סוג של חדשים. חדשים כמו הפארודיה של אתמול "אבריל לאווין זה כן מטאל!!!!11" לא. אבל זה פורום נורא סגור. היינו חבורה קטנה ומאוחדת משך המון זמן, ואז אנשים עזבו והחדשים פשוט לא ממלאים את מקומם. פורום קשה.

Bassman

New member
וכיוון שפתרתי-

חידון משלי. אני מזהיר מראש-זה גם מטאל וגם הרבה שירים קיטשים שאני אוהב
זדיינו. 1. I've seen them burning in fire 2. Down on this killing floor 3. Seasons of sorrow have stolen all my years 4. And drink the devils rain 5. The moon is red and bleeding 6. What you said ain't what you mean 7. Like a dog without a bone 8. I shared my art and my mind. 9. Why do you make me feel denied 10. And an old guitar is all he can afford

pink cigarette

New member
אאההה! אאההה! 7!!

איזה יופי של שיר.:) riders on the storm של "הדלתות".:) ועכשיו.. 1. נשמע לי כמו משהו פאווריסטי-למדי. לא אוהבת, אז אני בטח לא מכירה. 2. led Zeppelin - Lemon Song 3. אין מצב שאני מכירה. אבל לפי המילים, זה או משהו נורא טכני, או משהו נורא גות'י. ומי בכלל שומע גות'-מטאל.
4. צילדרן אוף בודום - Hate Me. למישהו שאני מכירה יש חולצה כזו, והחלטנו שצריך להחליף את ה-H ב-D. 5. Iron Maiden - Only The Good Die Young. ומה קרה לי, פתאום אני מגלה שאני מכירה המון איירון מיידן. 6. מגהדת'!! הרוג את המלך! 7. כבר אמרתי. איזה שיר מדהים. 8. מלמסטין? אין מצב.. 9. אין לי מושג. 10. Dire Straits - Sultans of Swing (אחד משלושת השירים היחידים שלהם שאני מסוגלת לסבול. רוצה עוד אתגר ממני? :)

pink cigarette

New member
איכות. יאללה.

1. "I don't want to be hostile. I don't want to be dismal." 2. "You've left me no choice but to go inside and rebuild what's broken." 3. "Raindrops will turn to laughter, forever after.." 4. "Hush me, touch me Lipstick, a slap on my cheek" 5. "Go on and wring my neck Like when a rag gets wet" 6. "I'm breathing stone, crying stone" 7. "Death seed blind man's greed Poets' starving children bleed" 8. "Pan American nightmare Ten thousand feet fun-fair" 9. "Lay your head down, child, I won't let the boogieman come.." 10. "Keeping me from killing you."​
רמז - כל השירים באים בצמדים של מבצעים.:) וכשאני מסתכלת על זה עכשיו.. אילו זו היתה פלייליסט, היא היתה איכותית בטירוף, ומצד שני, זה גם ממש-ממש קל.

Bassman

New member
...זה איכות זה?../images/Emo13.gif

1. Undertow - Intolerance 2. Undertow - Bottom 3. Mr. Bungle - Sweet Charity 4. בואי נגיד רק שזה הכינוי שלך
5. Faith No More - Midlife Crisis 6. Stripsearch- FNM 7. 21ST CENTURY SCHIZOID MAN קרימיזון 8. ONE MORE RED NIGHTMARE קרימיזון 9. A Perfect Circle - Pet 10. Orests אותה להקה. בינינו, זה לא הקאפ אוף טי שלי במוזיקה... איכות? אמממ קרימיזון זה בהחלט איכות ועוד כמה דברים, אבל הרוב פה לא הייתי שומע באוטובוס
)

למעלה