אולי.. פלאשים?
A amit678 New member 12/2/08 #38 את יכולה להסביר לי מה הקשר בין זה לפלאשים?? וואו, לא הייתי עולה על זה בחיים כל הכבוד למי שמצליח לפתור את זה
את יכולה להסביר לי מה הקשר בין זה לפלאשים?? וואו, לא הייתי עולה על זה בחיים כל הכבוד למי שמצליח לפתור את זה
A angel doll New member 12/2/08 #39 הנה הסבר! flashstudioProV2 - (בתמונה : סטודיו) - Pro = flashV2 V=5 2=ב את זה לא הבנתי, אבל יש פלאש אז ניחשתי..
הנה הסבר! flashstudioProV2 - (בתמונה : סטודיו) - Pro = flashV2 V=5 2=ב את זה לא הבנתי, אבל יש פלאש אז ניחשתי..
M mor000 New member 12/2/08 #40 אממ את מה שלא הבנת... v=s ולא 5... זה הופך את המילה לפלאשים ברבים. ה2 עובר להתחלה והוא שווה לב' מה שנשאר לנו הוא ב-פלאש-S.... בפלאשים. כל הכבוד ד"א למרות שהיה ניחוש.
אממ את מה שלא הבנת... v=s ולא 5... זה הופך את המילה לפלאשים ברבים. ה2 עובר להתחלה והוא שווה לב' מה שנשאר לנו הוא ב-פלאש-S.... בפלאשים. כל הכבוד ד"א למרות שהיה ניחוש.
A amit678 New member 12/2/08 #42 איזה תחכום ../images/Emo13.gif אני בכלל לא ראיתי שהיה רשום את הflash הזה... כבר אמרתי לך כל הכבוד שפתרת אבל גם יפה לך מור שחשבת על התסבוך הזה תעשי עוד חידות...בסוף אני עוד אעלה על משהו...
איזה תחכום ../images/Emo13.gif אני בכלל לא ראיתי שהיה רשום את הflash הזה... כבר אמרתי לך כל הכבוד שפתרת אבל גם יפה לך מור שחשבת על התסבוך הזה תעשי עוד חידות...בסוף אני עוד אעלה על משהו...
A amit678 New member 12/2/08 #22 זה יותר מידי מתוחכם בשבילי ../images/Emo13.gif את מתכוונת לפרסם תשובות מתישהו?
A amit678 New member 12/2/08 #30 בחיים לא...אני עוד אפצח את השיטה ../images/Emo6.gif אם יש פה בכלל שיטה
A amit678 New member 12/2/08 #44 גם אני הסתבכתי אם זה... הייתי בטוחה שזה לא פתיר בכלל עד שאנשים התחילו לעלות פה על פתרונות בקלות... נחמד לדעת שאני לא המתקשה היחידה
גם אני הסתבכתי אם זה... הייתי בטוחה שזה לא פתיר בכלל עד שאנשים התחילו לעלות פה על פתרונות בקלות... נחמד לדעת שאני לא המתקשה היחידה