חידות 2 ^^

קורורו

New member
היחיד שאני יכולה לחשוב עליו,

קיימרימון... אבל אני לא רואה איך זה קשור לחידה.

קורורו

New member
....

גריימון מתכתי שחור
רגע! גמ"ש! הוא? נו, הוא חיפש מטרה! זה הוא! זה הוא?

נכון../images/Emo13.gif

הוא נראה בדיוק כמו גריימון מלחמתי, אבל שחור, אז הוא צל. הוא גם מרגיש ריקני וחסר מטרה, כמו צל. וזה גם מתקשר לחלק השני של המשפט. אם תקצרי את השם שלו תקבלי גמ"ש, שזה גם קיצור ידוע לבהמה של מלך מפורסם: גמל שלמה.

Serf SaN

New member
המארבלו מיוטיסמון מה שמו?

נו, זה שיצא מאוקאווה בסוף הסדרה? XD

Serf SaN

New member
*לא קשור* הידעתם שבגרסא היפנית לא

קוראים לו קיימירמון? זאת המצאה של האמריקקים. בגרסא היפנית, שליט הדיג'ימונים (קן ^^;), קורא לו 'חימרה/כימרה'. למה? כי חימרה זה יצור שבעצם מיוצר משילוב של כמה חיות ביחד. יפנים אוהבים להשתמש בזה בכל מיני סיפורים..(*אהם* פולמטאל
*אהם*) ומשם גם מגיע השם קיימירמון..מ-קימרה! חימרה! כימרה! XD

זה לא משנה איך קן קרא לו. מתוקף

היותו דיג'ימון, יש לו מון בסוף השם. נכון, קן יצר אותו, אז הוא המציא את השם "כימרה", אבל אם מצרפים לזה את המון שיש לכל דיג'ימון, זה כימראמון, או במבטא אנגלי, קיימיראמון. המוצא שלה, אגב, במיתולוגיה היוונית. הרבה אנימות משלבות דווקא אלמנטים מהמיתולוגיה היפנית (דיג'ימון, פוקימון, נארוטו...), אז כדאי ללמוד אותה.

Serf SaN

New member
זה לא היה דיג'ימון. זה היה שילוב של

דיג'ימונים. לא היה לזה רגשות, לא כלום. הוא לא נולד, אין לו גדילות. הוא לא יכול לחזור לביצה, לא כלום. הוא לא אמיתי. זה כמו שנדון בשאלה: האם לחיים של פרנקשטיין יש משמעות. זה יקח שנים.

Serf SaN

New member
זה לא קצת ברור? >.>

וחוץ מזה, נראה לי שהם דיברו על זה באותו הפרק. על כמה הוא לא אמיתי ולכן הם יכולים להרוג אותו. (אוי, הרגע נזכרתי שבאדוונצ'ר הם פחדו להרוג דיג'ימונים XD).

star_female

New member
אה,

אבל אני זוכרת ש...אה...יש דיג'ימון שמתפתח אליו. והוא קשור למשחק על קן וריו. ם.ם; *רסיסי מידע אקראיים מופיעים בפתאומיות ונעלמים במוח שלי*

Serf SaN

New member
אוו..יש קשר לוי-פט? מגנייייבב ^^

ת'אמת שתמיד רציתי לדעת את הסיפור של ריו וקן בוי-פט, אבל אף פעם לא מצאתי מידע על זה.. אולי את תספרי לי? ^^; אם את זוכרת משהו, כמובן.

למעלה