שטויות שטויות..אבל 10 כרטיסים..
ס סבא חנן New member 21/11/07 #22 חידמיצר מטבח-מס' 8 מוכן להחליף תמורת פתרון ל-8 (חסרים לי גם 5 6 ) 2 3 4 מהשעון 3 4 באולטרא אחד על אחד בהצלחה לכולם
חידמיצר מטבח-מס' 8 מוכן להחליף תמורת פתרון ל-8 (חסרים לי גם 5 6 ) 2 3 4 מהשעון 3 4 באולטרא אחד על אחד בהצלחה לכולם
ה הכפכף קונסטנטין New member 22/11/07 #24 אוצר באויר יש מישהו פה שהצליח לפתור בחידות חמיצר את החידה הראשונה "חפשו את הנ.צ. של המקום"-באוצר באויר? שאני אדע אם זה באמת פתיר!!
אוצר באויר יש מישהו פה שהצליח לפתור בחידות חמיצר את החידה הראשונה "חפשו את הנ.צ. של המקום"-באוצר באויר? שאני אדע אם זה באמת פתיר!!
ה הכפכף קונסטנטין New member 22/11/07 #26 ברור שהכל פתיר.. אבל אני כבר שעות מנסה לתת תשובה נכונה-וכלום לא מצליח! התעניינתי אם יש מישהו שכן...שיתן לי רמז, משהו!
ברור שהכל פתיר.. אבל אני כבר שעות מנסה לתת תשובה נכונה-וכלום לא מצליח! התעניינתי אם יש מישהו שכן...שיתן לי רמז, משהו!
G gadieid New member 22/11/07 #27 אני לא פתרתי את זה תשקיע שעות בחידות שהפרס שווה משהו... בכל השאר תעשה כמה דקות פה ושם... כולה חצי שעה באולטראלייט. שיהיו צריניים ויתנו את כל הקורס בתור פרס.
אני לא פתרתי את זה תשקיע שעות בחידות שהפרס שווה משהו... בכל השאר תעשה כמה דקות פה ושם... כולה חצי שעה באולטראלייט. שיהיו צריניים ויתנו את כל הקורס בתור פרס.