חידת בלשים – מי יצליח לפתור?

ראיתי שכבר כתבו את דן, לב העיר

ונועם. אבל עוד לא כתבו את בניין הנשיא ואת בניי
איך לא עלו על זה קודם

wakshlak

New member
פתרון מלא! (וצר לי שאני מקדים קצת)

הנה הרשימה המלאה של המגדלים אשר הופיעו בסיפור: 1. מגדלי התאומים (רמת גן). 2. מגדל הראל. 3. מגדל דיויד אינטרקונטיננטל. 4. ארובות אורות רבין (חדרה). 5. מגדלי תל אביב (שניים בבנייה שניים כבר בנויים). 6. מגדל שמשון (רמת גן). 7. מגדל רוטשילד 10 המתוכנן שיבנה בכתובת הנ"ל. 8. מגדל רנו המתוכנן. 9. מגדל האופרה בתל אביב. 10. מגדל טויטה מזרחית לנתיבי איילון. 11. מגדל שלום מאיר (הנודע לשימצה). 12. מגדל ורד (גבעתיים). 13. מגדל היהלום (השלישי בגובהו ברמת גן). 14. מגדלי צמרת (שניים לקראת סיום הבנייה השלישי הגבוה בשלבים ראשונים. 15. מגדל הפרחים (תל אביב, לא כל כך מוכר). 16. מגדל מכבי (רמת גן). 17. מגדל מבקר המדינה (בין מגדלי פלטיניום ומילניום). 18. מגדל פז (רמת גן). 19. מגדל סונול (תחת בנייה ברח´ בגין בתל אביב)? 20. מגדל לב העיר (תל אביב). 21. מגדל מילניום. 22. Tarde Center. 23. מגדל הממשלה (אלכסונית לעזריאלי). 24. President Tower (רמת גן). 25. פרוייקט חתני פס נובל (ראשון לציון). 26. מגדל אגד. 27. מגדל RAK (תל אביב). 28. מגדל IBM (שכיום נקרא מגדל אירופה-ישראל). 29. מגדל עוז (רמת גן). 30. מגדל נועם (רמת גן). האמת הצלחתם את הרוב. היו חסרים לכם פחות מ - 7 שזה יפה מאד בשביל הפעם הראשונה. עוד שבועיים אני אביא חידה נוספת (מתוחכמת יותר) ואקווה להשתתפות פעילה יותר... שבוע טוב!!! אסף.

למעלה