חידת היגיון נ"ז

DoronModan

New member
ביידיש זה בטח נשמע יותר טוב, אבל אגיד בעברית:

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.
או ביידיש: א שיינע געלעכטער

מיכי 10

Member
אז גם בכרום זה קורה, אם כי

בדרך כלל רק כמה שניות. אבל לפעמים (ולא לעתים רחוקות) זה מסתובב כך אינספור פעמים, במשך דקות רבות. אני מספיקה בינתיים לשטוף ערימת כלים ולתלות חלק מהכביסה. ועד שאני רוצה לכתוב עוד תגובה וה"טוען" הזה מסתובב עד בוֹש, אני מספיקה לגמור לתלות את הכביסה, וכן הלאה.
אני חושבת שזה קורה פחות בשליחת תגובה מהירה. אבל אני לא נוהגת להשתמש באופציה זו. כי שם אי אפשר להוסיף אייקונים, לשלוח תמונות וגם לא לבצע דברים נוספים.
בקיצור, הפורומים נהיו עניין של מערכת אילוצים, שמתאימה רק לאנשים עם עצבים חזקים במיוחד.

Eldad S

New member
אני שולח תמיד רק תגובה מהירה...

אני לא מחכה אף שנייה.
הבעיה היא שבלא מעט תגובות מהירות אני מגלה שאני צריך לתקן משהו, ואז אין מנוס מההמתנה מורטת העצבים עד שהגלגל מסיים להסתובב ואפשר לערוך...

מיכי 10

Member
מציעה לך לערוך שנית.

כי כשכותבים טקסט באספרנטו, טוב מאד לעבור לכתיבה משמאל לימין. אבל כשאתה כותב רק מילים מעטות, מוטב לכתוב אותן בלי לעבור לצד שמאל. כי במקרה כזה, זה מבלבל את הקורא. .
אבל מה שמוזר, שאולי אתה בכלל לא אשם, וזה עבר אוטומטית שמאלה. כי עכשיו, כשאני מגיבה אליך, כל המילים באספרנטו אצלך נמצאות בצד ימין! ואם כך, זה באג נוסף.

DoronModan

New member
בכוונה כתבתי משמאל לימין

אחרת לא היה אפשר להראות שהגרש אחרי ה-L נמצא מימין לאות. זה היה יוצא בטעות כך: l'

מיכי 10

Member
אז תנסה כאילו להגיב לעצמך, ותראה באיזה צד

אתה רואה אצלך את המילים באספרנטו. מעניין אם גם אתה תראה אותן בצד ימין הפעם.

DoronModan

New member
לא יודע אם הבנתי כשורה

כידוע לך, לא משנה איך אני רואה אצלי על המסך את המילים, אלא איך זה ייראה לאחר השליחה.

מיכי 10

Member
נכון. לא הבנת אותי: תפתח את אותה הודעה שלך,

ואז תלחץ למטה על "הוסף תגובה".
אל תוסיף תגובה, כמובן, אלא רק תקרא עכשיו שוב את ההודעה שלך, ותראה שכל המילים בא-ו נמצאות בצד ימין, בין השורות בעברית.

מיכי 10

Member
תראה, כתבת בצד שמאל, וכך זה גם הגיע לפורום.

אז מבחינתך זה לא משנה כלל. קיבלת את מה שהתכוונת לקבל!
בעיני זה משונה שרואים את זה בצד ימין, ודווקא עם התגים של ה-elizioj כן במקומות הנכונים.
אז לי זה דווקא עזר, כי כך זה היה מרוכז והבנתי יותר טוב, מאשר בפיזור בו כתבת בשני צידי הדף. :)
אז בעיני כל הבאגים רעים, ודווקא זה באג טוב!

מיכי 10

Member
כן, באג נוסף של תפוז. מצטרף

לאינספור חבריו הבאגים. ho ve.
ונראה מיד באיזה צד ho ve זה יהיה.

בוזוקיא

New member
מצטרף

'maten:) בוקר, ושיבוש אותיות של tamen
חשבתי שזאת חידה ממש קשה בפעם הראשונה שקראתי אותה אבל עכשיו פתאום כשבאתי לעוד ניסיון התשובה קפצה לי מיד:)
&nbsp

למעלה