עד שאדון 'חידונאי' יחזור: אכן!
M mucxjo New member 1/5/15 #17 א-ההה , כל זה - antauxa .... יעני צריך לפתור או לקרוא פתרון קודם .... אז הקודם מתחיל ב ri כדי ל"סדר" לו sen mensogi נוסיף vero נעצרנו ב ses literoj ויש לנו rivero שגם הולך לים ( כמו כל הנחלים )
א-ההה , כל זה - antauxa .... יעני צריך לפתור או לקרוא פתרון קודם .... אז הקודם מתחיל ב ri כדי ל"סדר" לו sen mensogi נוסיף vero נעצרנו ב ses literoj ויש לנו rivero שגם הולך לים ( כמו כל הנחלים )
D DoronModan New member 1/5/15 #18 כן! ברוך הבא! ברוך הבא לפותרים. לא זכור לי מתי פעם אחרונה השתתפת ואני שמח על כך.
ב בוזוקיא New member 2/5/15 #19 אוחחחח הרסתי לעצמי השרשורים של שתי החידות היו בדיוק אחד מעל השני ולא שמתי לב שזלגתי לחידה החדשה ופתחתי הודעת ספוילר... טוב לא נורא, אמתין לחידה הבאה
אוחחחח הרסתי לעצמי השרשורים של שתי החידות היו בדיוק אחד מעל השני ולא שמתי לב שזלגתי לחידה החדשה ופתחתי הודעת ספוילר... טוב לא נורא, אמתין לחידה הבאה
D DoronModan New member 2/5/15 #20 אין דבר... מה גם שהיא היתה בדיוק מה שאמרת, שחוזרים על אותו טריק פעמיים, במקרה זה עם antaŭa חמדתי לי לצון. החידה הבאה תפורסם ממש בקרוב, אולי אפילו במוצ"ש
אין דבר... מה גם שהיא היתה בדיוק מה שאמרת, שחוזרים על אותו טריק פעמיים, במקרה זה עם antaŭa חמדתי לי לצון. החידה הבאה תפורסם ממש בקרוב, אולי אפילו במוצ"ש