תודה. ננסה. (:
מיכי 10 Member 21/5/17 #22 רק ניסיון מחויך. בכל מקרה, אני סומכת עליך שהתשובה אינה גסה. האם הפתרון הוא blua?
D DoronModan New member 21/5/17 #25 לא. אבל אשמח להסבר כי אני סקרן איך זה קשור, וכי ראית שכאשר הסברת קודם הבנתי שהפתרון שלך היה חכם.
מיכי 10 Member 21/5/17 #26 נכון. אז טוב, כאן אין משהו חכם במיוחד, אלא בוא נֹאמר עממי בלבד. פשוט חשבתי שאתה מתכוון לראש כחול. כאילו שתחילה (unue), חושבים ומדמיינים בראש כחול, ורק אחרי זה מגיעים לאן שמגיעים...
נכון. אז טוב, כאן אין משהו חכם במיוחד, אלא בוא נֹאמר עממי בלבד. פשוט חשבתי שאתה מתכוון לראש כחול. כאילו שתחילה (unue), חושבים ומדמיינים בראש כחול, ורק אחרי זה מגיעים לאן שמגיעים...
D DoronModan New member 21/5/17 #28 אם הבנתי נכון את כוונתך הרי שזה (לעניות דעתי) לא בהכרח שייך לסוגת חידות ההיגיון
ש שא12 New member 21/5/17 #33 הזכרון לא בוגד בי חידה קכז דומה בפתרון ĉu ne אז אנחש Moro מנהג Amoro משחקי אהבים קפד ראשו מאחרון נותן משהו קרוב ל kutime לקח לי הרבה זמן למצוא אחרי שהלכתי לכיוון הזה
הזכרון לא בוגד בי חידה קכז דומה בפתרון ĉu ne אז אנחש Moro מנהג Amoro משחקי אהבים קפד ראשו מאחרון נותן משהו קרוב ל kutime לקח לי הרבה זמן למצוא אחרי שהלכתי לכיוון הזה
E Eldad S New member 24/5/17 #48 Ĉu la solvo estas amoro? .La kapo estas la unua - a, la unua litero .Kutimo estas moro, kaj ĝi restas post senkapigo de la a
Ĉu la solvo estas amoro? .La kapo estas la unua - a, la unua litero .Kutimo estas moro, kaj ĝi restas post senkapigo de la a
E Eldad S New member 24/5/17 #49 טוב שתיקנת את הניסוח. הקודם לא היה מובן, ונראה לי שלא היה מוביל [אותי, לפחות] לפתרון. זה, כמובן, בהנחה שאכן פתרתי
טוב שתיקנת את הניסוח. הקודם לא היה מובן, ונראה לי שלא היה מוביל [אותי, לפחות] לפתרון. זה, כמובן, בהנחה שאכן פתרתי
מיכי 10 Member 21/5/17 #30 Ĉifoje mi finfine trovis la solvon. moro - מנהג. amoro = אהבה ארוטית, התעלסות. מה שמקביל לקיום יחסי מין (אני לא מאמינה שאני כותבת את כל המילים האלה, ועוד בפורום ציבורי) ... ללא הראש a (הראשון, או החשוב ביותר) נשאר רק המנהג. מ. ש. ל.
Ĉifoje mi finfine trovis la solvon. moro - מנהג. amoro = אהבה ארוטית, התעלסות. מה שמקביל לקיום יחסי מין (אני לא מאמינה שאני כותבת את כל המילים האלה, ועוד בפורום ציבורי) ... ללא הראש a (הראשון, או החשוב ביותר) נשאר רק המנהג. מ. ש. ל.
מיכי 10 Member 21/5/17 #31 ואל תעז לומר שוב שאני אוהבת רק את החידות הקלות. את זאת אהבתי בגלל המשמעות שבמשפט, גם ללא קשר לחידה שבתוכה. ולכן השתדלתי מאד לפתור אותה!
ואל תעז לומר שוב שאני אוהבת רק את החידות הקלות. את זאת אהבתי בגלל המשמעות שבמשפט, גם ללא קשר לחידה שבתוכה. ולכן השתדלתי מאד לפתור אותה!
D DoronModan New member 22/5/17 #34 יפה מאוד ומפאת השעה המאוחרת לא אאריך. כל הכבוד ושמחתי שאהבת את זה. יצא נחמד.
D DoronModan New member 22/5/17 #35 אגב, הכתיב הנכון הוא ĉi-foje כלומר, עם מקף. למשל, ĉi-jare, ĉi-somere וכיו"ב.
מיכי 10 Member 22/5/17 #38 ישששש. תודה .הפעם כבר הייתי בטוחה בעצמי בפתרון. ותודה גם על התיקון ל-ĉi-foje. פשוט שכחתי שכותבים כך.