לא, אבל שוב קיבלתי רעיון לחידה נוספת
מיכי 10 Member 11/7/17 #10 לגמרי. כדי לא להציף בַּדואר: סליחה, טעיתי. יש דגניות בכל הצבעים, וגם זהובּות. שכחתי ש'דגנית' הוא השם העממי ל'דרדר כחול', אשר למרות שמו, הוא קיים בצבעים רבים, בארץ ובחו"ל.
לגמרי. כדי לא להציף בַּדואר: סליחה, טעיתי. יש דגניות בכל הצבעים, וגם זהובּות. שכחתי ש'דגנית' הוא השם העממי ל'דרדר כחול', אשר למרות שמו, הוא קיים בצבעים רבים, בארץ ובחו"ל.
מיכי 10 Member 11/7/17 #12 סתם אני חושבת כל הזמן על עוד משהו, שגם הוא לא מסתדר לי עם האוביקטו. חשבתי על האות no - N (הנהגית בעברית נוֹ). * * * * ושמא היא מחליפה את המילה גוֹ, של המשחק היפני הנודע?
סתם אני חושבת כל הזמן על עוד משהו, שגם הוא לא מסתדר לי עם האוביקטו. חשבתי על האות no - N (הנהגית בעברית נוֹ). * * * * ושמא היא מחליפה את המילה גוֹ, של המשחק היפני הנודע?
מיכי 10 Member 11/7/17 #18 אם כך, האם אתה מתכוון לתרגום objekto כ'יֵשוּת'? ואז יש פשוט שֵׁם יפני: no. למשל: Sen-no-rikyu Ki (no) Tsurayuki
אם כך, האם אתה מתכוון לתרגום objekto כ'יֵשוּת'? ואז יש פשוט שֵׁם יפני: no. למשל: Sen-no-rikyu Ki (no) Tsurayuki
מיכי 10 Member 12/7/17 #26 אם מדובר באספרנטו, בלילה קלטתי עוד כמה רעיונות. האות נוֹ מייצגת למשל גם: N - nombro - מספר. N - nitrogeno - היסוד הכימי חנקן. N - nordo - צפון. [אלא אם הכוונה בשפה האנגלית, להתנגדות objection, ואז no = לא.]
אם מדובר באספרנטו, בלילה קלטתי עוד כמה רעיונות. האות נוֹ מייצגת למשל גם: N - nombro - מספר. N - nitrogeno - היסוד הכימי חנקן. N - nordo - צפון. [אלא אם הכוונה בשפה האנגלית, להתנגדות objection, ואז no = לא.]
מיכי 10 Member 13/7/17 #32 ברור. ואני עניתי בגלל המשמעות. בינתיים החלטתי שמספיק לי, וקראתי את תשובתו של אלדד. כי אם לארזים היה קשה, מה יגידו...
ברור. ואני עניתי בגלל המשמעות. בינתיים החלטתי שמספיק לי, וקראתי את תשובתו של אלדד. כי אם לארזים היה קשה, מה יגידו...
מיכי 10 Member 13/7/17 #35 קראתי עכשיו שוב את החידה, אחרי שהפתרון ברור לי, והיא באמת יפה ומנוסחת היטב. למעשה, אני לא יודעת איך לא פתרתי את שני אגפיה, אחרי שפתרתי בצ'יק את האגף הימני. אבל לפעמים המוח כנראה מסרב לראות.
קראתי עכשיו שוב את החידה, אחרי שהפתרון ברור לי, והיא באמת יפה ומנוסחת היטב. למעשה, אני לא יודעת איך לא פתרתי את שני אגפיה, אחרי שפתרתי בצ'יק את האגף הימני. אבל לפעמים המוח כנראה מסרב לראות.