תודה באמת, דורון.
העצות שלך טובות, ואתה צודק!
אבל בינתיים אני דווקא לא לחוצה בגלל הפסח המתקרב (אֶלָּחֵץ בטח בימים האחרונים שלפניו
), אלא בגלל ריבוי הפניות אלי בטלפונים ובכתב. ובעיקר בגלל חברות הביטוח. אז היום כתבתי וואטסאפ לאחד מהם, והסברתי לו את מצבי, ושאני מבקשת שלא יפנה אלי יותר. ואם וכאשר ארצה, אפנה אני אליו, כי שמרתי את כל מה ששלח לי ורשמתי את השיחות שלנו. והוא קיבל זאת בצורה יפה! אז כבר הוקל לי מעט.
מישהו מקבוצת ביטוח אחרת ש"נפל" עלי פתאום, היה נורא נחמד בטלפון, והתפתיתי ונתתי לו את הפרטים שלי (לפחות ללא מספר כרטיס אשראי!). הוא הבטיח לחזור אלי לאחר בירור אתמול ולא חזר, ואני קצת חושדת שמשהו לא הכי תקין בהצעה שלו. אנסה לברר מחר.
לגבי הקניות שלי באונליין, בתי הקלה עלי מאד בכך שעשתה לי סדר בעניינים; אמרה לי באיזה סדר להזמין, מתי וממי.
הבעיה, שלמשל האתר של תנובה לחלב ומוצריו, נראה כלפי חוץ יפה ומסודר. אבל אחרי שניסיתי במשך שעה להזמין בסך הכל חבילה מוכנה אחת מתוך שלוש אפשרויות, יש לי רושם שהוא נבנה ע"י אנשים סתומים. אי אפשר להתקדם בו. אז בינתיים החלטתי לוותר על שירותיהם.
באינטרנט שלי, יש עדיין הרבה בעיות, אבל אין לי כוח לפנות שוב אל בזק בינלאומי המעצבנים, ולבזבז על כך עוד שעות (כן,
שעות בטלפון!). אז בינתיים אני שמחה שלפחות חיברו אותי אל האינטרנט בחזרה, גם אם במקום מהירות 100 מגה שהבטיחו לי (שדרוג מ-15 מגה שהיו לי), נראה לי ש
הורידו לי את המהירות לבערך 5.1 מגה...
את הסקייפ הם בכלל גמרו לי, וכבר אין שום אפשרות להשתמש בו.
תור לרופא בקופ"ח, דחיתי ממחר לחודש יוני. בדיקות דם וא.ק.ג. מאתמול - ביטלתי.
תור מחר בשיבא, האנדוקרינולוגית המקסימה שלי תיתן לי דרך זום או דרך הטלפון!
וכך אני מנסה להוריד לאט לאט את כמות הסידורים עם גורמי
חוץ, כדי להגיע בשמחה לסידורים של עצמי ב
תוך הבית.
זו המטרה שאליה אני חותרת כל הזמן! מטרה צנועה, לא?