הוא צודק ...היית צריכה להביא לו את הזין עם העוגה ,זה שמואיז מציע לקהל הרחב .
J Jan22 New member 19/8/07 #16 הוא צודק ...היית צריכה להביא לו את הזין עם העוגה ,זה שמואיז מציע לקהל הרחב .
L Lady McBeth New member 19/8/07 #22 אני מעדיפה להיכנס ל.. ג'סי כהן עם דגל של הפועל מאשר לבקש ממך פרחים, כפרע. יאללה, לך לשטוף כלים.
L Lady McBeth New member 19/8/07 #21 ../images/Emo47.gifיש לנו מנצח!!../images/Emo47.gif אתה זוכה בדייט עם יבגני!!!!
J Jan22 New member 19/8/07 #30 בעיטה לביצים של אוגי 04 ,ואז עוד אחת מסובבת לראש שלו ,בתקווה שהיא תסדר לו את הברגים שזזו.
J Jan22 New member 19/8/07 #35 כאן ג'אן חתיכת מאותגר פז''מ בן של זונה ,תנייד את עצמך מחוץ לפורום. תמשיך לקלל ,זה רק מראה לי עד כמה אתה אדיוט. (ממתין בקוצר רוח לפניני החוכמה הבאות שלך...)
כאן ג'אן חתיכת מאותגר פז''מ בן של זונה ,תנייד את עצמך מחוץ לפורום. תמשיך לקלל ,זה רק מראה לי עד כמה אתה אדיוט. (ממתין בקוצר רוח לפניני החוכמה הבאות שלך...)
א אוגי 04 New member 19/8/07 #37 ../images/Emo189.gifכאן אוגי 04!../images/Emo189.gif אתה מקנה במלאכים שלי? הם יותר גברים ממך יא צעיר משתמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני פז"מ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo189.gifכאן אוגי 04!../images/Emo189.gif אתה מקנה במלאכים שלי? הם יותר גברים ממך יא צעיר משתמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני פז"מ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!