חידת הישרדות - 1

bcr2

New member
../images/Emo18.gif חידת הישרדות - 3

שימו
מחידה זאת הרמה עולה, אך ככל שיהיו יותר רמזים, הם יהיו קשים יותר, ובניגוד לשתי החידות הקודמות שכמות הרמזים הייתה ללא הגבלה, הפעם הכמות תהיה מוגבלת בשלב לעשרה רמזים ליום שחלקם תקבלו עכשיו ברצף.
חמשת הרמזים הראשונים
אורז בירקון
הנקמה קרתה בקומה השמינית
משותף לישראל ישראלי
הו בתי
במקום חשבון, תרשמו שם פשוט
----------------------------------------------- מאסטר הישרדות ----------------- חידת המאסטר היא חידה קשה מאוד שתהיה ברמה של חידה 15 כבר, וליום תקבלו רק רמז אחד.
הרמז היומי
-------------------------------- אנחנו לא שלטנו בזה

cwn

New member
המממ ג'נה ואית'ן?

עונה שמונה, אית'ן יהודי וג'נה פרשה כדי להיות עם אימא שלה. אני לא בטוח בקשר לרמז הראשון והרמז האחרון though...

דווקא נראה לי משהו שקשור לקולבי וג'רי

בעונה 2 כל האורז נשפך לנהר שהגיע עם הגשמים. ג'רי נקמה בקולבי והעיפה אותו בעונה 8 והשאר לא יודעת.

bcr2

New member
קרוב, אך לא .

אתה מצאת את העונה, אבל יש עוד רמזים, כמו ישראל ישראלי, והו בתי, ובמקום חשבון תרשמו שם פשוט, אז הם יתנו לכם את התשובה לחידה, שימו לב, זה רק נעשה קשה יותר, נקווה שאתם לא נוטרי טינה.

bcr2

New member
5 הרמזים של היום

חמשת הרמזים הבאים
באחת התגובות שאני כתבתי לחידה זו מופיעה התשובה
שווה לגיל העתידי של מדינת ישראל
קשר מפורסם
הנכד מתקשר כל יום
זכייה לועזית
----------------------------------------------------
מאסטר הישרדות - הרמז היומי : מתחרז עם גדעון רייכר במשחק סולמות וחבלים

../images/Emo45.gifכן, נראה לי טינה

"מקווה שאתם לא נוטרי - טינה" אבל חלק מהרמזים לא הבנתי, אפשר הסבר בבקשה?

bcr2

New member
תשובה נכונה ! - להסבר...

אורז בירקון - בעונה השנייה דלי האורז נסחף במי ה"נחל" (הירקון, שם של נחל) הנקמה קרתה בקומה השמינית - קולבי וג'רי היו מתמודדים בעונה האוסטרלית של הישרדות, ובאול סטראס ג'רי נתנה את נקמתה לקולבי על מה שקרה בעבר . רמזים אלו נותנים את העונה לתשובה ------------------------------------------------------------- משותף לישראל ישראלי - גם בהישרדות הישראלי במקום חשבון תרשמו שם פשוט - התשובה היא שם של מתמודד/ת הו בתי - הו אילנה השיר של אביב גפן בתקופת נישואיהם, בתי רומז על האם. שווה לגיל העתידי של מדינת ישראל - אמה של אילנה ברקוביץ' קרובה באומדן לגיל ה-60, הגיל העתידי של מדינת ישראל. קשר מפורסם - אילנה בתה מפורסמת הנכד מתקשר כל יום - טינה הינה סבתה לנכד, היא היחידה שיש לה נכד. זכייה לועזית - בעונה 2 של הישרדות זכתה מתמודדת בשם "טינה" באחת התגובות לחידה כתבתי את התשובה - ... נקווה שאתם לא נוטרי טינה

bcr2

New member
../images/Emo18.gif חידת הישרדות מס ' 4 ../images/Emo70.gif למעלה ^^^

bcr2

New member
../images/Emo18.gif חידת הישרדות - 4 ../images/Emo18.gif ../images/Emo70.gif

חמישה רמזים נוספים + חידת בונוס למאסטר ------------------------------------------------
עבודה ערבית
מספר הערוץ הישראלי
פטרייה ירוקה
כחול
משותף לפלאפל, חומוס, טחינה
רמזים די קלים נתתי הפעם ! ------------------------------------------------
רמז בונוס למאסטר הישרדות : בצד א' בנים, בצד ב' בנות.

KurtAngleWho

New member
זה איברהם(10)

עבודה ערבית,פלאפל חומוס טחינה-איברהם הוא מהדת המוסלמית. מספר הערוץ הישראלי-10,כאילו עונה 10,כחול-שבט אולונג. פטרייה ירוקה לא הבנתי,אבל נראה לי שזה התשובה.

bcr2

New member
נכון מאוד ! להסבר ...

מייצג העונה -
מספר הערוץ הישראלי - 10 (העונה)
פטרייה ירוקה - המיקום של העונה - פלאו
כחול - מייצג את צבע השבט בו היה מייצג את איברהים -
עבודה ערבית - הדמויות הערביות הן מוסלמיות, איברהים כנ"ל
משותך לפלאפל, חומוס, טחינה - תוכלו למצוא אותם במדינות ערב.

למעלה