חידת מקום נוספת איפה המקום הנ"ל

מצב
הנושא נעול.

אייל xxx

New member
רציתי לדעת האם עוברת שם רכבת ../images/Emo35.gif

תמונה אחרונה: מבנים הרוסים באיזור
מערבית למסילה ישנם מספר מבנים שהשתמרו קצת פחות טוב, הם נראים בסגנון בניה יותר ישן. כל התמונות צולמו ב- 9.08.03 , יום שבת אחה"צ. Raminec
רציתי לדעת האם עוברת שם רכבת

עוברות המוני רכבות ביום שם

רציתי לדעת האם עוברת שם רכבת
כל 5 דקות יש רכבת לג'נין דרך טול-כרם... סתאאאאאאם ! אין יותר רכבות נוסעים מאז שלהי שנות ה-60. רכבות משא מדי פעם עוברות בקו, אבל רק מצומת רמז ואז מתחייגות בתחנת חדרה מזרח ונכנסות לאסם הענק של אמבר ונכנסות אל מתחת ל-סילאוים הענקיים של התבואה הנמצאים בשטח. נסיעה לאורך כביש 65, באיזור גן-שמואל, תיצור, לעתים די רחוקות, את האפשרות לראות רכבת משא שכזאת.

אייל xxx

New member
יענקלה לאן אתה נוסע הערב ? בשעה

כל 5 דקות יש רכבת לג'נין דרך טול-כרם... סתאאאאאאם ! אין יותר רכבות נוסעים מאז שלהי שנות ה-60. רכבות משא מדי פעם עוברות בקו, אבל רק מצומת רמז ואז מתחייגות בתחנת חדרה מזרח ונכנסות לאסם הענק של אמבר ונכנסות אל מתחת ל-סילאוים הענקיים של התבואה הנמצאים בשטח. נסיעה לאורך כביש 65, באיזור גן-שמואל, תיצור, לעתים די רחוקות, את האפשרות לראות רכבת משא שכזאת.
יענקלה לאן אתה נוסע הערב ? בשעה
23.00 ערוץ 33

tzvika pick

New member
תודה על התמונות המעולות!

תמונה אחרונה: מבנים הרוסים באיזור
מערבית למסילה ישנם מספר מבנים שהשתמרו קצת פחות טוב, הם נראים בסגנון בניה יותר ישן. כל התמונות צולמו ב- 9.08.03 , יום שבת אחה"צ. Raminec
תודה על התמונות המעולות!

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifברשותך אשמור לי את

חידת מקום נוספת איפה המקום הנ"ל
ברשותך אשמור לי את
התמונות . ושוב
ד.א מתי בנו את משרד התחנה באיזו שנה ? המבנה קצת חדש יותר מאשר המבנים של הרכבת הח'יזראית? או שאני טועה?

תחנות רכבת חג'אזיות

נצל"ש לשאלה האם במוזאון הרכבת
ישנו דגם של תחנת רכבת מהתקופה ההיא? {רכבת העמק}.
תחנות רכבת חג'אזיות
במוזיאון הרכבת אין דגמים של כמעט כלום כיום. עם זאת, יש בארכיון המוזיאון ישנם שרטוטים הנדסיים מכל התקופות, כולל בנייני תחנות, אולם כידוע, ישנה בעיתיות בגישה לאותו חומר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה