חיה בסרט :)

חיה בסרט :)

כל החברים של מעקמים לי את האף , כשאני מתלהבת כמו ילדה קטנה מהסרט שעומד לצאת בקרוב..
ואני מדברת על סרט שחיכינו לו זמן רבבבבבבבבבב : "ההוביט" !!!
היש פה מישהו נלהב לפחות כמוני?? :)

NEO83

New member
לא נלהב

אבל בהחלט מצפה :) אמור להיות באותה הרמה כמו שר הטבעות אם לא יותר

אתה סותר את עצמך :)

מספיק לי שזה יהיה ברמה של שר הטבעות ואני בעננים!! אין סרטים כאלה יותר...

NEO83

New member
אני פשוט

אף פעם לא נלהב מסרטים או מוסיקה, אולי משהו משמעותי שרכשתי לעצמי אני נלהב ממנו, אבל לא מסרט או שיר או משהו כזה.

Puskas

New member

האמת שאני מתלהב רק לקראת סרט חדש שהוא בסגנון של אפוס היסטורי וכמובן מתלהב מאוד לקראת סרט חדש של מהיר ועצבני.
פעם התלהבתי מאוד לקראת סרט חדש בסדרת פארק היורה וסרט חדש של מורטל קומבאט, אבל זה היה מזמן כשהיינו ילדים :)

סתם משהו לגבי שר הטבעות, זה לקח לי לא פחות מ-8 ניסיונות (!!) עד שהצלחתי לצפות בסרט הראשון בסדרה ברציפות עד הסוף..
הוא היה כל כך משעמם עד שפשוט הייתי כל הזמן נרדם בהתחלה או באמצע..
ניסיתי לצפות בו בלילה, ביום, בצהריים, בערב.. תמיד נרדמתי אפילו כשהייתי רענן לגמרי.
רק הסרט השלישי לטעמי היה באמת זורם.

גרמת לי להרגיש זקנה :)

" מזמן כשהיינו ילדים..." אנחנו עדיין ילדים מבחינתי... :)
אני גם אוהבת סרטי אפוס היסטורי. בסרט "300" צפיתי אינספור פעמים.. פשוט עוצמתי !
חחח גרמת לי לצחוק בקול.... באמת היה לך קשה כל כך לצפות בשר הטבעות?! ואם היה לך כל כך קשה.. למה התעקשת ?! אתה לא הראשון שטוען שהסרט סופר משעמם- נסכים שלא להסכים!

Puskas

New member
יש סרטים שהם must בשביל כל חובב קולנוע

גם אם זה סבל לראות אותם, עדיין צריך :)

חצי ניצלו"ש, חצי מירמור.

שני אירועים קרו היום- ענת גוב נפטרה, מסי שבר שיא כלשהו.
YNET בוחר לכותרת הראשית דווקא את האירוע השני. האירוע הראשון נדחק לכותרות המשניות-משניות.
בוואלה! ונענע המצב לא טוב יותר.

רק לי זה מציק?

נמוך מאוד

למעשה זה ראי לתהליך שקורה בחברה שלנו ובכלל. העורכים למעשה יודעים במה רוב הקוראים מתעניינים והם מעניקים להם את זה. במקום לעורר מודעות לאישיות כמו ענת גוב ולעשייה שלה, הם דחקו אותה לכותרת משנית.
גם בעיני זה זול ועלוב, זה למרות שאני אוהדת של מסי :)

Luli Who

New member
בהחלט עצוב .מאד.

כזו אבדה לתרבות הישראלית.

היה ראוי לתת לזה תעדוף- אין שאלה.

לצערי, לא הפעם הראונה, וקרוב לוודאי שלא האחרונה שסדרי העדיפויות שלהם נובעים ממקומות אחרים.......

TDKR

New member
אני נלהב מאוד מסרטים, יש מצב שאפילו יותר ממך.

למשל הציפייה לבאטמן 3 הצליחה לגרום לי להיות בעננים, שמגיעה כמובן עם חוסר סבלנות מטורף שהוא חלק אינטגרלי בחוויה.

למען האמת, "ההוביט" לא מלהיב אותי יותר מדי. עקרונית, הייתי שמח לראות את הסרט בקולנוע, אבל חברים שלי לא אוהבים קולנוע כמוני ולא אלך לראות אותו לבד. אמנם טרילוגיית שר הטבעות הייתה מהנה, אבל אני ממש לא מתלהב ממנה כמו כולם ולמעשה צפיתי בה רק פעם אחת.

אני הרבה יותר מצפה (בין היתר) ל"ג'אנגו ללא מעצורים", "סופרמן: איש הפלדה", "איירון מן 3" ו"סטאר טרק לתוך האפלה".

המממ

אני אדם שמתלהב מכל דבר... זה בסדר....
אבל יש משהו בהתנתקות הזאת כשאתה בקולנוע ובמיוחד כשאתה בסרט טוב, שאין לזה תחליף!

GeJuFan

New member
בטח שיש תחליף

ספר טוב...

אני אקח ספר טוב או אפילו בינוני על פני כל סרט (טוב כמעט כל סרט יש סרטים שהם באמת must- ולצערך מבחינתי ההוביט זה לא אחד מהם).

למעלה