חיה בסרט :)

TDKR

New member
דווקא אני מצפה הרבה יותר לסטאר טרק 2

מאשר לסופרמן. אמנם נולאן מפיק את "איש הפלדה" וזאק סניידר בכס הבימוי, אבל הטיזר של "סטאר טרק לתוך האפלה" הלהיב אותי יותר מאשר הטיזר של סופרמן.

Brombit

New member
בשבילי אין דבר כזה "רק" פעם אחת

זאת פעם אחת שלמה!

במיוחד כשדיברת על טרילוגיה.

TDKR

New member
פעם אחת...

...יותר מדי.

סתם, האמת שנהניתי כשעשיתי מרתון לטרילוגיית "שר הטבעות", אבל הפריע לי מאוד הסוף-שאינו-נגמר ב"שיבת המלך". הכי אהבתי את הסרט השני בסדרה, שאגב הוא היחיד שראיתי בגרסתו המורחבת.

אני לא חושב שאצפה בהם שוב.

Brombit

New member
ראיתי את כולם בגרסה הרגילה

או מה-שלא-יהיה שהוקרן בקולנוע...
מאוד אהבתי, ואין לי שום צורך לצפות שוב.

TDKR

New member
אני ממש לא מבין אנשים

שמסתפקים בלראות סרט רק פעם אחת.

ebi83

New member
אני

אחרי שהטרילוגיה עפה אצלנו במרתונים כבר כמה פעמים, הספר הכי טוב מכולם יוצא לאקרנים!!!

כהכנה לסרט לא התקרבתי לספר תקופה ארוכה מאוד כדי לחוות את זה בצורה ראשונית יותר

מקווה ללכת לראות את זה עם אחי וחברים כבר בחמישי הקרוב..

דינדש

New member
באמת. ותהיי בטוחה שההורים שלי מרוצים מזה XD

כמעט ולא שותים בסופ"שים (פעם בחודש-חודש וחצי יוצאים לפאבים), לא מעשנים סיגריות או דברים אחרים (להפך, אפילו שונאים את זה), אוהבים סרטי אקשן/פנטזיה/אנימציה...
הבעיה היחידה היא שהם יבשים טילים! עד שמארגנים יציאה יוצאת לך הנשמה ><"

אבל בכל זאת... אני חושבת שאני אוהבת את החברים שלי.

חחח אז אולי אני חצי חננה

כי דווקא אנחנו יוצאים להרבה פאבים ושותים לא מעט... וההורים?! חחח בגיל שלי זה כבר לא משנה..

יש לי ידיד כזה

הוא מחכה לסרטים, סופר ימים, יודע בידיוק מתי יוצא מה ואיפה
עד כדי כך שליומהולדת שלו אנחנו מגוונים במתנות "סרטים" שונות. כמו למשל בפעם שעברה קניתי לו מנוי לסרטים ליס פלאנט.
הוא מנסה לשכנע אותנו לבוא איתו תמיד, ואם אף אחד לא בא- אין לו שום בעייה ללכת לבד.

חח לשם הבהרה..

אני לא גרופי של סרטים.
זה הסרט הספציפי הזה וכל מה שקשור לטרילוגיה!
וללכת לבד לסרט..ממש לא! לא כייף...

TDKR

New member
אני מעדיף ללכת לבד,

מאשר לפספס בקולנוע סרט שאני מצפה לו מאוד. כרגע אני לא בתקופה שבא לי לצאת לבד, אבל יצא לי לעשות זאת לא מעט פעמים בשנה האחרונה.

דינדש

New member
אני גוררת את אחותי XD

היא חננה בעצמה וזורמת בסרטים... אם חברים שלי יבשים אז "נועה, בואי נלך לסרט" "יאללה בואי."

TDKR

New member
האמת שיצא לי ללכת עם אחותי לקולנוע די הרבה.

אבל במרבית הפעמים היא עשתה לי קטעים, סצינות וגם תמיד עוד הייתי צריך לשלם על כל היציאה. החלטתי שזה לא שווה את זה, למרות שאנחנו עדיין הולכים פה ושם.

עכשיו אני רק צריך למצוא מישהי לראות איתה "ראלף ההורס". חשבתי שזו תהיה משימה קלה יותר, אבל התבדיתי די מהר.

למעלה