חיזוק ידו של האל

neophile

New member
חיזוק ידו של האל

האם אנחנו מסוגלים לאהוב את אויבנו? האם אנחנו מסוגלים לאהוב את האל שלנו? האם אנחנו זקוקים לשואה איומה על מנת לחזור ולהאמין? האם אנחנו לא מבינים את עוצמת כוח האמונה שלנו?

סיריוס1

New member
כדי לאהוב צריך...../images/Emo23.gif

...לפתוח את הלב, אולם לא ניתן מרוב "שסגרנו" מול כל מיני אוייבים כדי להגן על ליבנו... אז הפתרון הוא: בשלב ראשון להאמין שיש מגן עליון שאוהב אותנו מאוד תמיד ותמיד טוב לנו. שלב שני: אז לאחר שאוייבינו לא יכולים לפגוע בנו ( לאחר האמונה במגן עליון כלשהו ) אנחנו יכולים לשחרר את החסימות שיש בלב ואז להתחיל לאהוב ולהרגיש שאוהבים אותנו. המפתח לאהבה: להאמין שיש מגן עליון שתמיד מגן ושתמיד מוציא אותנו לטוב ועונג ללא תנאים...

סיריוס

לפתוח את הלב אז הפתרון הוא: בשלב הראשון להאמין שיש לנו את עצמנו...

ועדיין

מהות האל שנמצאת בכל דבר כמו שהיא בתוכי, זה משהו מתוכי החוצה ואתה תמיד מדבר על חיצוני פנימה למה לחפש ולהתלות על החיצוני כשהכל בתוכי פנימה שמתי לב שזה חוזר אצלך בהרבה דברים גם בהגנות, חפצים כמו מזרקות מים וכו'... הכל חיצוני כשלמעשה יש לך את הכל בפנים רק צריך להיות מודע ומחובר לזה שבת שלום לאה

Bastat

New member
הרשי לי לענות לך

מסכימה לגמרי עם המשפט - "מהות האל שנמצאת בכל דבר כמו שהיא בתוכי, זה משהו מתוכי החוצה" אנשי רוח למינהם שעולם שלם נפתח למולם והעבודה העיקרית היא מבפנים החוצה... חייבים גם לחזור לכאן ועכשיו...אנשים...תיכנות חשיבה של אנשים....אדמה....מים....ביניינים.....מזרקות..... עצים....שיחים ואני יכולה להמשיך ככה עד הפורום הבא
אסור לפספס את הכאן ועכשיו כי אחרת תשאר רק בפנים והחוצה - מי שלקח על עצמו את מטרת העזרה לאנשים סביבו ולטבע שסביבו חייב לקחת בחשבון את האלמנטים הסביבתיים ולעבוד איתם. ותני לי לספר לך עוד משהו שמבחינתו זה עדיין עובד מבפנים החוצה, רק שאת לא ממש מצליחה לראות את זה. יש תורה שלמה של "החוצה" נקרא לזה ככה אך מהותה היא "פנימה" - פנג שוואי - מדברת על סידור הבית בצורה שהזרימה האנרגטית בבית תהיה מושלמת עבור אלו החיים בבית זה, אם זה בשימוש במזרקות - מים שמסמל זרימה ורגשות...וכו' וכו' ובטח הגנות שאין מה לעשות זה ה"ביטוח חיים" של איש הרוח. ועם כל זה עדיין - "כשלמעשה יש לך את הכל בפנים רק צריך להיות מודע ומחובר " מודעים אנו לגמרי. מקווה שהבנת את כוונתי שבת שלום הריח של השבת תמיד יותר חזק ונעים בארץ מאשר בחו"ל....

הרשתי לך, ומה יצא לי?

מה זאת אומרת חייבים לחזור לכאן ועכשיו? אין משהו אחר חוץ מהכאן והעכשיו לאן הלכנו שצריך לחזור? אז אני לא כל כך מבינה את הקשר בין הפנים והחוץ לכאן והעכשיו , מצטערת והגנות זה "הביטוח חיים" של איש הרוח? תסלחי לי אם אגיד שלדעתי זו השטות הכי גדולה שאפשר למכור לאנשים ומוזר שאת עונה לי מודעים אנו לגמרי.. מי זה אנו????? שבת שלום לך

Bastat

New member
מי זה אנו..? כנראה שלא את ../images/Emo8.gif

חשבתי שאני בפורום שמדבר גם על התפתחות רוחנית כלומר לא רק פיסי וגשמי... סולחת לך...לא מוכרת לאף אחד כלום, רק מדברת מניסיון אישי של חיי ושל אנשים שאני מכירה שעוסקים בתחום הרוח מכל דרך שהיא. את פעילה בפורום תקשור והתפתחות רוחנית...מה את חושבת שאדם שמתקשר עושה ? איפה המודעות שלו כאשר הגוף שלו נמצא בתוך אקט של תקשור ? ולא צריך לשים מלא - ?????? יקירה אנחנו משוחחות, לא צריך להתעצבן. וזה גם בסדר לא להסכים עם הכל, אך קוראים לזה...אה כן, בחירה חופשית.

בטוח שלא אני

מה לי ולמודעות או תקשור? לא מבינה ולא מתעסקת.. אולי תספרי לי מה מתקשר עושה? ואולי גם איפה המודעות שלו כאשר הגוף שלו נמצא בתוך אקט של תקשור? מעניין לשמוע ויקירה אף אחד לא מתעצבן על אף אחד ואני בדיעה שאין בכלל בחירה חופשית אז אני לא יודעת איך קוראים לזה שלא מסכימים עם הכל

Bastat

New member
ושוב..עוד משהו קטן

את לא מאמינה בבחירה חופשית ? לא התגרשת מבחירתך החופשית ?

אליה ל

New member
Bastat יקירה עד מאוד ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לחבורתנו העליזה. יקירתי, בחירה חופשית היא האשליה הכי הכי חמודה ומתוקה שיש לנו כאן - היא לא בדיוק קיימת. היא קיימת אכן באפשרות שתלבשי בגד כזה או אחר ובצבעים כאלה ואחרים - אך גם זה לא בדיוק אקראי. זכות הבחירה שלך כמו של כל אחד מאיתנו היא האם להיות מודע או שלא! כל מסלולי חיינו לאחר הבחירה הזו וקודם לה כתובים וידועים מראש - העובדה שאת אינך זוכרת אותם ובעבורך כאן בהווה הם הפתעה אינה אומרת שזוהי אינה בחירת נשמתך שהרי היא ידעה בדיוק מה עומד להתרחש. אין! אין! אין! זכות בחירה!!!!!! - כמה עצוב ונורא
וכמה קשה לקבל את העובדה העצובה הזו - חחחחחחח = סתאםםםםם באמת שאין זכות בחירה בדיוק כשם שאין לך יכולת שליטה על מהלך חייך - בחיי ! תשאלי את מר אגו -

Bastat

New member
אליה

דעתך היא כזו ודעתי אחרת... למה לי לשאול את מר אגו...את נראה לי נפוחה מספיק מאגו.... וחבורתכם העליזה לא ממש נעימה לאנשים חדשים בפורום עם דעות לא ממש תואמות למה שמתאים לכן. חבל... אמרתי ללאה באמת את דעתי בצורה הכי נעימה ומכובדת... אך התגובות שלכן פשוט לא ...לא... את יכולה לבחור להיות נחמדה ולפי מה שאת טוענת זה פשוט אצלך buld in להיות לא נחמדה - כי אין בחירה חופשית :)

אליה ל

New member
למה לקחת דברים שנאמרו

בדרך אחת ולהעביר אותה למקום שהם לא היו. כשהתייחסתי לאגו - לא התכוונתי אליך במשמע "יש לך אגו נפוח" - אלא לנהל שיחה אמיתית עם האגו. לכל אחד מאיתנו יש אגו והיה מאוד גרוע אם לא היה אגו. אגו עושה תרגילים ואחד מהתרגילים שהוא עושה לנו זו המחשבה שיש לנו זכות בחירה. אין לי בעייה עם העובדה שאת חושבת שונה או אם העובדה שאת חושבת שאני אכן נפוחה מאגו - זו דעתך, אך לפחות לפני שאת קובעת קביעות נסי להבין מה נאמר לך ולא ישר לחוש פגועה ונפגעת. ההחלטה היא שלך לאן לקחת את הדברים.

neophile

New member
אני גם לא מאמין בבחירה חופשית

אני כן מאמין בחופש הבחירה , לחיות או לחיות? לבחור או לא לבחור? את אומרת שאת בחרת לא לבחור תקני אותי אם אני טועה.

אליה ל

New member
היי ניאו

אני בהחלט מאמינה באותו חופש בחירה שאתה מדבר בו - לחיות או לא לחיות לבחור או לא לבחור. בחיי היום יום ברור שאני "מחליטה לעשות כך או אחרת" הרי זו המציאות היום יומית שלי ובה הרי אינני זוכרת את כל שיודעת נשמתי ואת כל הדרכים שאותן היא ראתה. מאחר וכך, אני עדיין חייה בתוך אותה אשליה שאני מחליטה וההחלטות הן חדשות שצצו ועלו בדיוק בשניה שהן צצו ועלו בדיוק כמו ההחלטה להשיב לך על האמירה שלך ובדיוק כשם שלעיתים אני לא מבינה אותך כשם שאתה לא מבין אותי ובכך יש ביננו חיכוכים. החיכוכים הללו היו ידועים לנו - סליחה לנשמות שלנו כמו גם כל הדיאלוגים והמונולוגים שקיימים כאן - והם נוצרו לצורך מסויים. כעת עומדת בפנינו השאלה, האם ננסה להזכר בעזרת הנשמות שלנו במה שהיינו אמורים להפיק האחד מהשניה או שנמשיך הלאה. לכן כשאנחנו מדברים על זכות בחירה חופשית - ועל כך שיש לנו זכות בחירה מי שפועל כאן הוא אותו אגו שלנו שבדרך כלל אינו מאפשר לנו "לראות" או ל"הסכים" עם העבודה המאוד מאוד פשוטה שאין חיה כזאת שנקראת "בחירה חופשית" - אין. לא ברור לי אם העובדה שאני לובשת כעת חולצה ומכנסיים בצבעים מסויימים זו אחת מהאפשרויות שעלתה בראות הנשמה את מסלולי חייה - סביר להניח שלא מכיוון שלצורך הנושא וחיי כאן זה שולי ואז באמת יש לי איזה שהוא חופש בחירה. סופו של דבר שלמעשה נראה לי כי הבחירה היחידה שניתנה לנו היא האם לבחור או לא לבחור.

למעלה