אפשר גם כך וגם כך. אני אוהב..כך... ../images/Emo189.gif
..שהחוץ עומד בזכות עצמו ולא רק בטל לפנים שלי, וגם להיפך, שהפנים שלי בטל לכל החוץ וגם אפשרויות נוספות שלא ניתן להסביר או להבין בקלות. אולם לצורך עניין יעוץ, יש מציאות פיזית וצריך להכיר בה.
האם אתה מדבר על להמציא יישות או להאמין ביישות קיימת? (מצטער על אופן השאלה הדואלית , זה לשם הבהרה) פתאום נזכרתי במשהו שאוריפידס אמר ואני מניח שעוד רבים "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו" איך עוזרים לעצמי? האם אנחנו צריכים לשנות את הגישה שלנו בנוגע לאלוהים? ולא להתנהג כמו כבשים?
השוני שבנו, החוסר אחידות שבנו הם אלו שיוצרים את המלא, את העניין, את השלם ואת האחד. היה מאוד משעמם אילו היינו זהים ואילו התהליכים שאנחנו עוברים איש איש, אישה אישה היו זהים ובו זמניים - מפחיד רק לחשוב על זה.
או שלא הסברתי עצמי כראוי. וחבל שאת יורה מנטרות חסרות משמעות . שום דבר לא יוצר את השלם, את האחד הוא כבר קיים עוד לפני שפיתחנו את האישיות . לכולנו יש עצמי ולכולנו יש אישיות אז זה אומר שכולנו אותו הדבר? במובן מסויים כן ..אך הדרך שבה כל אחד מאיתנו מתמודד עם סך כל חלקיו היא מה שיוצרת אותו בתור מהות סינרגית .
פער הדורות הינו פער גדול ועמוק במיוחד ועל אחת כמה וכמה בנסיונות שלי להבין אותך. אי לזאת הגעתי למסקנה העגומה שאין סיכוי שאי פעם אצליח לנהל איתך איזו שהיא תקשורת שתהיה ברורה גם לי וגם לך. ודרך אגב, לעולם אינני יורה "מנטרות" חוסר המשמעות שאתה מעניק לדברים מסויימים מתאימה לך וזה טוב בדיוק כמו שהדברים שאתה כותב הינם "עמוקים" בצורה של אדם שעדיין לא חווה את החיים במלואם.
דברי עקביים , את כל פעם אומרת משהו אחר רק כדי שאת תהיי הצודקת או ה"חכמה" וזאת התנהגות של משיכת צומת לב... ייתכן כי עוד לא חוויתי את החיים במלואם אך אם אני אקח ממך דוגמה אני פשוט ישאר ילדותי כבר עכשיו...