חיזוק ימני

וקנין

New member
חיזוק ימני

איזה מזל שהיום השמאל לא שולט. אני רק מתאר לעצמי איך היינו נראים. אמנם אריק שרון הוא לא בדיוק הימין שציפיתי אבל אין ספק שממשלתו עדיפה על ממשלת ברק-בן עמי-ביילין,שהייתה ממשיכה לרוץ אחרי אשליות מתוקות.

EverMan

New member
הצחקת אותי עכשיו

אריאל שרון מתפקד כימני הכי גרוע שראיתי בחיים שלי ! הוא מדבר עם ערפאת מנהל איתו מו"מ שוטף בעזרת הבן שלו. כן מדבר איתו תחת אש. ופחות או יותר עושה בדיוק מה שברק עשה. בלי להעליב אני יכול לחשוב על המון אנשים הרבה יותר אפקטיביים משרון .. שרון אפילו לא מתפקד כימני מוצלח שלא לדבר על ראש ממשלה מאוד מאוד מאוד מאופק , ומאוד מאוד מאוד לא ימני. אז מה ההבדל בכלל בין שרון לבין ברק ? מדיניות החיסולים ? (שגם לזה אני מאמין ברק היה מגיע בסופו של דבר לבד) אז לדעתי , גם ברק וגם שרון הם אותו צדדים הפוכים (גם זה לא בטוח) של אותו מטבע שמביא בסופו של דבר לאותו פיתרון .. ורק להזכירך שבגין היה באופוזיציה הוא הכפיש את השלום ואמר שהשמאל נותן הרבה יותר מדי .. הוא עלה לשלטון ורץ לעיסקה שעמד לחתום השמאל .. אז זה הקטע של מדינאים בארץ שלנו .. שהם באופוזיציה לעשות בעיות .. שהם בקואליציה הם ממשיכים את צעדיהם המדוייקים של קודמיהם .. -=<ענבר רובין>=-

GG1

New member
למה הצחיק אותך?

רציתי לשאול אותך שאלה? . מה אתה רוצה להלחם לנצח???. אתה לא רוצה לתת אפילו סיכוי הקטן שבסיכויים שתהיה קצת רגיעה באזור. אז אתה צודק ערפאת הוא לא בדיוק הבן אדם הכי נורמלי באזור, אבל גם יש סיכוי שאותו בקושי רואים בזכוכית מגדלת לרגיעה באזור צריך לרוץ לעבר הסיכוי הזה כי אחרת אם אף אחד לא ירוץ אליו אז נלחם ונלחם ונלחם ונלחם ונלחם עד סלי סוף. זה מה שאתה מציע? כל מה שחשוב לך זה משחקי הכבוד של מדינת ישראל??? שלא מדברים תחת אש ? משחקי הכבוד האלה יעלו לנו ביוקר

EverMan

New member
מצאת לעצמך את מי לשכנע :)

שמאלני פעיל בנוער עבודה ... :) למה את מנסה להטביע דגים ? :) אבל עדיין .. יפה ניסחת .. ומי ייתן וירבו האנשים שמאמינים כמוך -=<ענבר רובין>=-

Kgt1

New member
ללא ספק מה שלא חשבת עליו זה העובדה

שבמחינת שמאל/ימין, ברק הוא לא כל כך שמאלני... הוא פשט היה ראש ממשלה מטעם מפלגת שמאל. הרי אתם לא תחשבו על איש צבא עם עבר כזה מפואר שיהיה שמאלני נכון?

beny_18

New member
תגובה

הימין הפך את מפלגת העבודה לשמאלנית.... מי שלא מכר את העבר של מפלגת העבודה אז מפלגת העבודה היא בעצם מפלגת מרכז... וזה שברק היה עם ראש פתוח זה טוב.... וברק היה ראש ממשלה טוב.... זינגר מה נשמע?????? בני

ימין -שמאל

כל אחד יכול להגדיר את עצמו כרצונו , אבל אריאל שרון לא מוגדר כשום דבר בעיני. מצד אחד סברה ושתילה ומצד שני מדיניות ההבלגה . גם אני לא הבנתי את הקטע הזה שפוליטקאים מקטרים ומקטרים באופזיציה ולא עושים כלום בקואליציה. אני עד היום לא הבנתי , למה החליפו את ברק??

BLUE SPOT

New member
ככה זה בפוליטיקה- כשיושבים בצד..

מדבררים, מתלוננים. כשכבר צריך לעשות משהו- פתאום זה כבר לא בתחום האחריות של אותו שר, זה נמצא ב"שלבי דיון מתקדמים" ועוד תירוצים רבים וטובים.

BLUE SPOT

New member
היורשה לי לשאול לאיזה סוג של ימין..

כן ציפית? מה הימין שאתה היית רוצה היה עושה? איך הוא היה פועל?

המוסד

New member
מה הקשר לסברה ושתילה?!?

אפילו לבנונים מתוך הפלנגות טוענים שזה שקר והפלנגות עשו זאת ללא ידיעת ישראל והנה גברת בתפוח קובעת ששרון אחראי לסברה ושתילה, נו

BLUE SPOT

New member
כן- גם אני קראתי את הראיון...

במוסף "סופשבוע" ע םאחד מאנשי הפלנגות הנוצריות שטען שהם עשו את זה לאא ידיעת שרון. אני לא יודע מה האינטרסים שלו- לי זה לא נראה אמין. בוודאי שאסור לך להסיק מסקנות גורפות מהכתבה המפוקפקת הזאת.

המוסד

New member
ברור שהוא לא אמין

הרי הוא מביע תמיכה בישראל, מה האינטרסים שלו באמת? למה לו להגן על ישראל? לעומת זאת לנפגעי הטבח יש אינטרסים ברורים לעשות דה לגיטימציה לישראל והם חלק מהתעמולה הערבית נגדנו, מעניין לציין בהקשר זה שהם *לא* האשימו אף אחד מאנשי הפלנגות בטבח אלא רק את הישראלים, מה ששופך מעט אור על הכנות והאמיתות של תביעותיהם

המוסד

New member
למה הוא לא אמין?

כי הוא מביע תמיכה בישראל? מה האינטרסים שלו באמת? למה לו להגן על ישראל? לעומת זאת לנפגעי הטבח יש אינטרסים ברורים לעשות דה לגיטימציה לישראל והם חלק מהתעמולה הערבית נגדנו, מעניין לציין בהקשר זה שהם *לא* האשימו אף אחד מאנשי הפלנגות בטבח אלא רק את הישראלים, מה ששופך מעט אור על הכנות והאמיתות של תביעותיהם

ש@לתי

New member
המוסד

לא ראיתי שאתה מציג את עצמך! אודה לך אם תציג את עצמך בפני חברי הפורום! ש@לתי

המוסד

New member
לבקשת מנהל הפורום

קרואים לי ניר ואני מיישוב "שהם" שבשפלה, אני לא נמצא בשום תנועת נוער פוליטית (תודה לאל) וכפי שכבר ראיתם אני תומך בימין (מדינה יהודית, ארצישראל, ירושלים, כלכלה חופשית וכו´) אני נגד הקמת בסיס קידמי להשמדת ישראל ששם הצופן שלו הוא *מדינה פלשתינית* ונגד המבצע להשמדת ישראל שגם לו יש קוד מקורי *תהליך השלום* כמו כן אני לוקה בחוסר הבנה משווע לאלו שאינם פותחים עיניים, בכ"ו באלול/12.9 מלאו לי 16. ואני בשום אופן לא שונא ערבים (אלא רק את שאיפותיהם) אני שונא את הסגידה לרבין ז"ל ואינני תומך בשום צורה ביגאל עמיר כפי שכמה חבר´ה הבינו פה. אני גולש די הרבה (זה מה שקורה כשיש אינטרנט כבלים בחינם) ומשתדל לתת הסברים לדעות שלי (שלצערי לא מקובלות על כולם)

המוסד

New member
נגד המושג הלשוני ברור שלו אבל...

נגד ה"שלום" שמתקיים כאן בהחלט כבר הזכרתי "שם צופן"?

BLUE SPOT

New member
כל כך לא נכון.

אתה מנסה להציג את הדברים בצורה בהירה וצינית. אתה צריך לשמור על קריטריונים לבדיקה של טקסט כלשהו. לא נראה סביר שבצורה כ"כ חד צדדית ובניגוד לעשרות עדויות אחרות אדם קובע בכזו החלטיות שמדובר בשקר גס. אני לא יודע בעקבות מה הוא החליט להתראיין, מה קדם לכך- וזה לא יהיה הוגן לקבל עדות זאת פשוטה כמשמעה ולפסול עדויות אחרות.

המוסד

New member
ל-BLUE SPOT

אני לא ציני, ואם כן אשמח אם תצביע על הנקודה הצינית שבדבריי, לא פסלתי שום עדות, אף אחד מניצולי הטבח בסברה ושתילה לא טען שאנחנו הישראלים בעצמנו הרגנו אותם ואף לא איש פלנגות אחד מואשם, זוהי עובדה שאין עלייה עוררין ושרק מראה כמה אינטרסנטי כתב האישום נגד שרון, כאמור לא פסלתי את עדויות של הניצולים רק אמרתי שהם בניגוד לתביעה שאמורה לחשוף את האמת הטענות שלהם מלאות אינטרסים וחלקן אף שיקריות (מאיפה להם ששרון נתן את ההוראה?) ואיזה אינטרס יש לבחור ההוא?!

למעלה