חיטוב הטוסיק

חן M

New member
../images/Emo13.gifB o o o o M

גם גנטיקה.. בהחלט אבל יש תמיד מה לנסות ולשפר... מה עם הרגליים?

maore

New member
שרירי הרגליים מראים סימני שביעות

רצון מהאימון הנוכחי (שיפור איטי בכיוון הנכון).

סמדר 20

New member
תעשי שאיבה..

מה את מתאמצת... לכי למנתח תעשי שאיבה וגמרנו... תעשי כמוני תגידי לו שיעשה לך מחיר שאיבה + ציצי

B o o o o M

New member
../images/Emo6.gif

שכחת שצריך לעשות אף, מתיחת פנים, בוטקס, הסרת משקפיים ושיער, הלבנת שיניים וניתוח מעקפי קיבה
חחחחחחחחחח

חן M

New member
מעניין מה קורה כש...

עושים שאיבה ואחרי כמה שנים הכל חוזר
...
המסקנה היא שכסף וקיצורי דרך זה לא הכל... תוצאות משיגים לאורך זמן...

מ ר י ל

New member
אני כבר חודשיים עושה בעיטה לאחור

והטוסיק שלי עדין לא נראה חטוב וזה מתסכל אותי. אמרו לי במכון הכושר שגם הדיבוש על אופני הכושר עוזר לחיטוב הטוסיק , אבל אני בספק כי עד עכשיו הוא נראה כמו של הזקנות עם כל השומנים והנוזליות. יש משהו שאני לא עושה בסדר?

חן M

New member
מ ר י ל אם את..

בועטת ממש לאחור כמו שאת אומרת אז רוב הסיכויים שאת אינך מבצעת כיאות את התרגיל מכיוון שמעבר לטווח מסויים האגן יכנס למנח לא ניטרלי והוא יסתובב לפנים בתרגיל זה [APT] .. מכיוון שתנועת הבעיטה היא תנועה לא מבוקרת ומהירה ובכלל אם את עושה זאת כנגד משקל X אז העומס גודל [לחץ תוך דיסקלי] בעמ"ש [בגלל שעוברים את טווח הפעולה לשריר העכוז [גלוטאוס מקסימוס] דבר נוסף הוא שביצוע מהיר בכיווץ הקונצנטרי[כשאת בועטת במקרה הזה] גורר אחריו אצל מתאמנים לא מיומנים כיווץ אקצנטרי מהיר מה שגורם לאימון פחות יעיל של קבוצת השרירים הנ"ל.. בהקשר למה שכתבת: תוצאות לא רואים ביום אחד.. אל תבלבלי בין הדברים ניתן להעלות מסת שריר מצד אחד ע"י גירוי השרירים[ע"י תרגילים ספציפיים]+מנוחה מספקת בין אימונים+תזונה מתאימה.... אך תרגילים לא "שורפים" שומן בשביל זה יש פעילות אירובית+תזונה מתאימה.... אם יש לך באיזור זה עודפי שומן שום תרגיל לא "ישרוף" אותו מכיוון שתא שומן אינו יכול להפוך לתא שריר...

למעלה