חייבים לעשות עצומה!!!!

didush100

New member
ריאליטי מבחינתם זה רייטינג שכרגע אין

ולכן הם יהיו חייבים לשנות משהו לא יודעת מה הם לא יחזיקו מעמד ככה אני בטוחה שיש להם תכנית מגרה ואם לא אכלו אותה

צפוניות צפוניות, אבל בסוף

כולן ערסיות על שמשתוללות לצלילי השיר הכי מפגר עלי אדמות במזרחית ובכלל.

didush100

New member
אתי יותר חכמה מכולם שם

יש לה חושים של חיה והיא יודעת הכל

Shirly23

New member
אני לא מבינה מה המלהקים חשבו לעצמם ?

זה היה ברור כשמש שאיתן אורבך לא מסוגל להחזיק את התוכנית והוא הכי לא עובר מסך שיש. לבחור איו טיפת כריזמה או קסם. פנים יפות ותו לא. גם החברים שלו נטולי כריזמה או עניין. זה די מדהים ש-18 בחורות ואף לא אחת נדלקה על מי מהארבעת הגברים. הקונספט יכל להיות אדיר אם היו מכניסים ארבעה בחורים שווים ושוצפי הורמונים שהיו מטריפים את הבנות. התוכנית מבוססת על מיניות וסקס ואני אפילו לא מצליחה לדמיין את איתן או מי מחבריו באקט מיני עם אחת הבנות. האמת שגם הבנות לא מספיק משוחררות ויותר מידי "ילדות טובות". מה שאותי מפתיע שהשמועות מספרות שאיתן עבר על חצי מבנות ת"א, וזה כ"כ לא נשמע לי אמין. הבן אדם בעל כישוריים חברתיים של נער מתבגר בן 14, וקשה לי להאמין שבנות תל אביב נופלות שדודת רק מפנים יפות וכמה תלתלי זהב...

הקונספט יכל להיות אדיר

אם היו מלהקים מישהו אחר, נקודה. או, אם יכניסו עוד בנים לוילה בהפתעה, בנים שיהוו תחרות לאיתן. זה יכול להיות מעניין.

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הבנות ליהוק מעולה אחת אחת הבנים נפילה נפילה נפילה הם לא תומים בכלום ורק מכבים שריפות כל הזמן

Shirly23

New member
עכשיו קרחנות בוילה ואיתן יושב על ספסל

נראה לי שליהוקו של איתן נגוע בשיקולים פסולים או פרוטקציה קשה של מי משלישית אבוט-רייפ-מאירי. ערוץ 10 ששפך מיליונים על התוכנית באמת חשב שאיתן יכול להחזיק תוכנית 3 חודשים ???? איזה הבדל בינו לבין גיא גיאור שהיה פשוט מדהים גם בהישרדות וגם ברווק (למרות שהתוכנית עצמה הייתה מבחילה למדי).

didush100

New member
לא נראה לי שהוא בכלל רוצה להיות שם

הוא מתנהג כאילו הוא בעונש הוא יותר מדי עצור בשביל התכנית הזאת ולא זורם בכלל העיקר שהוא מחפש בחורה זורמת פחחחחחחח

Brotherholic

New member
לא יאמן שעוד לא עברו שבועיים וכבר נמאס לי

לחלוטין מהתוכנית הזאת. מאיפה מצאו את קובץ האנשים הדוחה הזה?

didush100

New member
הבנות דווקא אחלה

בעיניי הבנים נפילה ואם היו בנים אחרים הכל היה נראה אחרת

למעלה