חייבים לראות איזה דבר נחמד עשו בנספרסו!

alonaski

New member
חייבים לראות איזה דבר נחמד עשו בנספרסו!

אני "חברת מועדון נספרסו" ומכותבת שלהם במייל (כן כן... אני יודעת שעכשיו אוכלוסיה שלמה מבין פלצני הקפה שביניכם מגחכים בזלזול ניכר כלפי!... זה בסדר!!
).

אני מאוד מעריצה את החברה הזאת מכמה סיבות!
1. כי מאז כניסתה של המכונה אלינו הביתה - החיים שלנו השתדרגו חבל"ז! הגאונות הזו שמכשיר כ"כ קטן בלחיצת כפתור פשוטה מיצר בבית קפה של בית-קפה... זה מדהים בעיני!
2. השירות שלהם מפנק וב"קלאסה" שכייף להיות לקוח/חבר מועדון שלהם!!
3. הם לא נחים לרגע! כל הזמן מפתיעים עם תערובות קפה חדשות... שולחים לנו במייל מתכונים למנות קפה שונות ומשונות... בקיצור - לא משעמם איתם!

ולכן, כחלק מעצם זה שהם אימפריה... ואופן השיווק שלהם מאוד חינני בעיני (הפרסומות שלהם יפות, נעימות ומגרות!!), הם עשו עכשיו קמפיין חדש ומאוד מקסים בעיני. שלחו לכל חברי המועדון הזמנה לספר על חווית הקפה הראשונה שלהם (של נספרסו כמובן) וחלק מהם צילמו בוידאו באולפן צילומים. אז אני מזמינה אותכם להכנס לקישור ולעבור על הסרטונים האלה של עשרות אנשים, כמוני וכמוכם... ישראלים סטנדרטיים לגמרי שנבחרו די באקראי... ומספרים על הכייף וההתענגות שלהם מקפה!

בעיני זה מחמם את הלב!
באמת קמפיין גאוני! מרגיש לי כייף לגלות "שרוטים" כמוני לחוויה הכ"כ אישית וממכרת שלי עם הקפה...

הנה כאן הקישור: https://nespresso.co.il/moments/index.html?param=NL266

oferlev9

New member
קפה של בית קפה ?? פחחחחחחחחחחחחח............

הפרסומות שלהם מדהימות, כן
במיוחד אלו עם ג'ורג' קלוני וג'ון מלקוביץ' , אפשר לראות את כל הסדרה ביוטיוב

הקפה? בינוני מינוס..... כל הטעמים והתערובות בינוניים ומטה במידה שווה ...

אנחנו פלצנים ? מי שנכנס לבוטיקים המפונפנים שלהם כאילו מוכרים שם זהב הוא פלצן !!

dudi4321

Active member

לראות בעבודה שמתענגים על נספרסו. שיבושם להם במלוא מובן המילה.

alonaski

New member
גישה מעניינת... מי שנכנס לבוטיקים שלהם הוא

פלצן??? וזה שקונה מכונת קפה ב 17K (או סכום הזוי אחר) ??? - הוא "עמך" בעיניך?...

oferlev9

New member
מי שקונה מכונת קפה טובה , יודע מה שהוא עושה

ומקבל תמורה לכסף.

מי שנכנס לבוטיקים היוקרתיים של נספרסו שמתייחסים לעצמם כאילו הם מוכרים יהלומים ובעצם מוכרים מוצר נחות .... הוא פלצן......

מי שלא יודע להבדיל בין קפה מהקפסולות של נספרסו לקפה אספרסו אמיתי , הוא מסכן .........

ומי שהזוי כאן זו את ......

alonaski

New member
אני שמחה לשמוע שאני בגדר הזיה אלך

בזה הכתוב הוכחת את פלצנותך הרבה אותה אני מזהה כאן לא מעט. מציעה לך לנסות להתאמן על שינון הנקודה הבאה: גם להזויים כמוני כמו גם לפלצנים כמוך - יש זכות להנות מקפה ולקשקש על כך כאן בפורום זה!

oferlev9

New member
ההודעה המקורית שלך הגדירה את כולנו כפלצנים

זו הטעות הראשונה ....

ההודעה השנייה שלך הגדירה אותנו כהזויים
זו הטעות השנייה.....

התגובה שלי באה רק להראות לך שיש גם צד שני למטבע בו את יכולה להחשב לפלצנית והזוייה

פעם הבאה תחשבי על צורת בתבטרות יותר מתונה. כך גם תקבלי תגובות יותר מתונות. לא כל מי ששונה ממל הוא פלצן והזוי

תמשיכי להנות מהקפה

davesh

New member
העובדה שחנות הדגל שלהם יושבת בככר המדינה

אומרת הכל.

ואלונה, תזכירי לנו כמה את שילמת על האופניים שלך? כל מה שאת עושה עם האופננים שלך, ניתן לעשות עם אופניים סיניים ב-600 ש"ח.

dudi4321

Active member
ואני רואה בך טרול

בניגוד לאזהרה שבכותרת הפורום עם סימן הקריאה הברור:
"ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו." את כותבת על הנאותיך בהתרסה.
עם כל הסימפטיה ושאת די ותיקה בפורום, זה לא תקין.

alonaski

New member
לא תקין???!!...

הבהלת אותי כ"כ בהטחת האשמות שלך... אני הולכת לעמוד בפינה ולחשוב על מעשי!...

ותרשה לי לקבל את מחמאתך על כך שאתה רואה בי טרול!
אני רואה בך קישוא מיובש...

knappertsbusch

New member
נחמד? נחמד?? נחמד???!?

מה יכול להיות נחמד בשטיפת מוח שיווקית של חברת ענק?
זה לא קשור בכלל לקפה.

צאי מהמטריקס. את עבד/שפחה. זומבי צרכני. נשמה חלולה. בטריה. מ-ר-צ-ו-ן.
עוד לא מאוחר מדי ליטול את הגלולה האדומה.
שוב, בלי קשר לקפה.

המכשיר לא שידרג לך את החיים. זאת פיקציה שיצרת אצלך במוח. זאת תחושה זמנית עד לשיכרון החושים הצרכני הבא.

alonaski

New member
תגידו, כולם כאן ברמה כזו של ירידה מהפסים?

אתם מדאיגים אותי... איך מקבלים אותכם במשפחה אצלכם?? מסתמנת פה הפרעה נפשית עמוקה...
ואני עוד תמיד החזקתי מעצמי "פלצנית קפה" גאה וחברים שלי עוד חושבים שאני קיצונית בעניין בררנותי לקפה...

אני חייבת לשלוח אותם לקרוא את התגובה שלך/כם... אולי יקבלו קצת פרופורציות...

knappertsbusch

New member
אל תקחי את זה אישית. זאת הייתה תגובה עניינית

ואני אומר בדיוק את אותו הדבר לכל מי שמתלהב מפרסומות ומותגים.
שוב, בפעם האלף ואחת, זה לא קשור לקפה.
מי שמאוהב במותג, הוא הלא-נורמלי פה.
מי שמנוצל בצורה צינית על ידי תאגיד ענק ורק מבקש "תנו לי עוד" הוא החולה פה בתסמונת שטוקהולם.

אגדיר זאת כך, גברתי הצעירה...

הקפה שאנו - הפלצנים - מפליצים, טעים יותר ממה שתיארת...

נספרסו - הערות מספר

יש הרבה דברים טובים בנספרסו, חברים.

מי ששותה נספרסו, מפסיק לשתות , קפה נמס לסוגיו. הוא מתקרב לקפה אחר.

משך שנים שתיתי נספרסו ושמקביל קפה במקינטה ( בריקה) , או פרנץ' פרס.

עם הזמן הבנתי שאני זקוק לקפה טוב ( של רם יבגי דרך יהודה בדיחי) ואף רכשתי מטחנה זולה ( אך לא מטחנת תבלינים). האחרונה הייתה הסינית ההיא.

רק לאחרונה ( שנתיים בערך ) יש לי מכונה אוטומטית ( יורה) , ואני ממש שמח ממנה.

זה נכון שנספרסו הצליחו לבנות בהדרגה מותג המשדר יוקרה , אך מייצר קפה לא רע בכלל בהשוואה לקפה נמס.

והאם לא כך הדבר בתחומים אחרים? בעטים נובעים אני מבין דבר מה ( וגם אהוד אולמרט). אני מעז לטעון שמי שקונה עט מונבלנק ב10000 ש"ח קונה יוקרה בעיקר. תכשיט. אפשר לקנות עטים מצויינים בהרבה פחות ( פלטינום, סיילור למשל ).

Lechoke Lames

New member
נספרסו נראה כמו אספרסו

הכמות קטנה ויש קרמה.

מבחינת טעם וארומה נספרסו קרוב יותר לקפה נמס מאשר לאספרסו בינוני. אם אני חייב להכניס קפאין לגוף ונגזר עלי לבחור בין נספרסו לבין קפה נמס הסיבה היחידה שאבחר בנספרסו היא שאפשר לסיים אותו בפחות לגימות.

Lechoke Lames

New member
רק כדי להבהיר,

זה לא שנספרסו דומה לקפה נמס, אלא רק שבשני המקרים הקפה לא טעים במידה דומה.

alonaski

New member
ואשאל זאת כך:

מאחר וטעם הינו סוגיה אישית לכל דבר. מדוע אתם כולכם נעמדים על רגליכם האחוריות ונלחמים בי שערה רק כי טעמי שונה משלכם. נשמע כאילו חברת נספרסו עשתה לכם באופן איש משהו מאוד רע בחייכם וקשה לכם מאוד לקבל מישהו שמדבר בשיבחה...

למעלה