אסביר זאת כך...
נכון הוא שכללית, טעמו האישי של כל שותה ושוטה שונה...אבל כדי לבצע השוואות נכונות ומקצועיות, יש להכין את הקפה בדרך המקצועית, הנכונה, בעזרת מטחנה ראויה ומכשיר ראוי...
אני, למשל, מאד שונה מהרוב של חובבי הקפה. אני מעדיף בתערובת שלי אחוז גבוה של רובוסטה גס ותוקפני, על חשבון ערביקה מענג כוסיות...
נכון הוא שכללית, טעמו האישי של כל שותה ושוטה שונה...אבל כדי לבצע השוואות נכונות ומקצועיות, יש להכין את הקפה בדרך המקצועית, הנכונה, בעזרת מטחנה ראויה ומכשיר ראוי...
אני, למשל, מאד שונה מהרוב של חובבי הקפה. אני מעדיף בתערובת שלי אחוז גבוה של רובוסטה גס ותוקפני, על חשבון ערביקה מענג כוסיות...