חייבים לראות איזה דבר נחמד עשו בנספרסו!

אסביר זאת כך...

נכון הוא שכללית, טעמו האישי של כל שותה ושוטה שונה...אבל כדי לבצע השוואות נכונות ומקצועיות, יש להכין את הקפה בדרך המקצועית, הנכונה, בעזרת מטחנה ראויה ומכשיר ראוי...

אני, למשל, מאד שונה מהרוב של חובבי הקפה. אני מעדיף בתערובת שלי אחוז גבוה של רובוסטה גס ותוקפני, על חשבון ערביקה מענג כוסיות...

דבר אחד יאמר לזכות נספרסו,לתאגיד הכוחני נסטלה

שיש מאחורי המותג נספרסו, עבודת מיתוג בת 25 שנים, חזקה מאוד, משומנת מאוד, רעיוניות מוצר מאוד טובה, יש שם צוות טכנולוגים, גם מהנדסי מוצר מאוד מחוכמים וגם טכנולוגי מזון מאוד יצירתיים.
אם לשפוט לפי חזות המוצר, המוצר הזה נראה מליון דולר, הרעיון של פשטות בלחיצת כפתור הוא גאוני ובסוף מוגש ללקוח סה"כ מוצר שהוא מוצר טוב במידה מסויימת, עבור סוג מסויים של צרכנים (שקולע אגב לרוב האוכלוסיה).

אני מפריד את המוצר הזה שהוא מוצר צריכה ומותרות שמשדר יוקרה ואיכות, אם יש לך נספרסו אז אתה בקלאסה... לבין הצורך של חלק מהאנשים למוצר שהוא יותר אבסולוטית, אלו שמוצרי אנסטנט לא מצליחים לדבר אליהם וחובבים או אנשי תחביב. להם המוצר הזה רחוק מאוד מעונה על הדרישות.
בסופו של דבר, נספרסו או קפסולות ככלל, אינן דבר רע... אבל לא מספיק טוב בשביל שארצה בו... זה לא קשור לפלצנות, זה קשור לציפיה מסויימת באיכות מסויימת בטעמים, שאיני יכול לקבל ממוצר אינסטנט,או לצורך האישי שלי בהתעסקות ובתחביב.

alonaski

New member
יפה! לפחות בחלק הראשון של הפוסט שלך

תארת בדיוק את מה שאני ככ מתרשמת ממנו מהחברה. לשמחתי, מסתבר שאני חובבת קפה בלבד ולא מתמקצעת בו ולכן המוצר הזה הוא עבורי - מדהים!!

למעלה