חייבת יעוץ והמלצה

אביבוש23

New member
חחח

אתה ממש מצחיק אותי! איזה זלזול רואים על אופן ה דיבור שלי? מה אתה בדיוק רואה? ציינתי אבל אולי זה פחות מעניין שבעלי עשה את רוב העברות עד 2006 את כל העברות הקודמות הוא עשה כשהוא היה קטן וכשרק קיבל את הרישיון ואת השלילות שהיו לו זה לא בגלל עברות חמורות רק בגלל שתפסו אותו פעמיים נוסע בלי מלווה בעלי כיום נוסע זהיר! (כבר שנתיים)בלי עברה אחד חוץ מהחודש שעבר שתפס אותו שוטר על "מהירות" טוב 5 ק"מ מהמהירות המותרת ובלי חגורה כמה ימים אחרי זה ממש עבריין תנועה!!! אוי ואבוי לו אני שאני הנהגת הכי זהירה 5 שנים יש לי רשיון ואף פעם לא קיבלתי דוח ולא עשיתי תאונה יכולה לומר שיצא לי המון לנסוע בלי חגורה וגם לעבור את המהירות המותרת ואני יודעת וזה ידוע שיש עוד מליוניים כמוני אז בבקשה להרגע עם התגובות ממש צדיק בסדום

אביבוש23

New member
מה נסגר איתך?

איזה זלזול ויחס לזולת אני הייתי מתביישת אם הייתי כותבת מה שאתה כתבתה הייתי עונה לך באותה מידה אבל אני לא ארד לרמה שלך

אביבוש23

New member
חייבת יעוץ והמלצה

טוב זה ארוך יצא אז מצטערת מראש לבעלי יש עבר גדוש בעברות תנועה ב2006 הייתה לו עברה אחרונה הוא צבר 36 נקודות! מאז לא אמרו לו שום דבר לא שלחו מכתבים כלום כלום לפני כחודש וחצי עצר את בעלי שוטר תנועה בשעה 23:00 21.5.08 נתן לו דוח על מהירות ובית משפט ושלח אותו לדרכו שבוע לאחר מכן אני ובעלי נסענו ועצרו אותנו לבדיקה שיגרתית זה היה ממש קרוב לבית שלנו לא היינו אז עם חגורות(לא שזאת סיבה אבל לא משנה) השוטר שאל למה אנחנו ללא חגורות אמרנו לו שזאת נסיעה ממש קצרה ועוד שניה אנחנו בבית הוא שאל שאלות מפגרות ואנחנו ענינו שזה לא משנה העובדה שאנחנו בלי חגורות ושהוא יעשה את ההחלטה שלו הוא ביקש מבעלי רשיון השוטר נכנס לרכב ובדק את הרשיון שלו מסתבר שבעלי קיבל פסילה חודשיים לפני כן ואנחנו בכלל לא ידענו מזה!!!! לא שלחו מכתב לא צלצלו כלום! אמרנו לו שאנחנו לא יודעים על מה הוא מדבר ושמחר נלך לברר במשרד הרישוי הוא לקח לבעלי את הרשיון החטים אותו שהוא יודע שהוא בפסילה ושאסור לו לנהוג ושלח אותנו לדרכנו!! הלכנו למשרד הרישוי שם אמרו שיש לו צבירת נקודות הביאו לנו את הרשימה של הדוחות היום אנחנו מקבלים דוח בדואר רשום שם כתוב דוח על חגורות בתאריך ה22.5.08 בשעה 07.00 הכתובת של הדוח זה הכתובת אי שעצר אותנו שוטר יום לפני ופסל לבעלי את הרשיון זאת אומרת שהשוטר החליט בכל זאת לתת דוח אבל לא להגיד לנו בנוסף צלצלתי לירושליים שם אמרו לי שכתוב בדוח שבעלי סירב לקחת את הדוח וזה שקר!!!! יש טעות בתאריך ובשעה מה אנחנו יכולים לעשות? האם אפשר לבטל את הדוח בערך שנתיים אין לבעלי עברות תנועה שלמנו יותר מ10000 ש"ח דוחות בעלי אז חידש את הרשיון שלושה פעמים הוא עדיין נקרא נהג חדש כשדיברתי עם משרד הרישוי אמרו שבכלל לא נותנים נקודות לנהג חדש וחוץ מזה הוא שאל למה לא קבלנו נהיגה מונעת בקיצור הכל בלאגן אף אחד לא נותן לי תשובה ברורה בעלי עצמאי הוא כבר חודש לא עובד הוא מחוייב לעבודה ואנחנו בבלאגן אנחנו רוצים לערער מחפשים עו"ד טוב אבל לא יקר כי המצב שלנו עכשיו חרבננננההה ובלי שום קשר אשמח לקבל יעוץ ממכם כל דבר יעזור אני יודעת שכתבתי הכל מעורבב אבל אני מקווה שתבינו תודה מראש

נתן11111

New member
לקחת עו"ד,

מכל מה שכתבת רק עו"ד יכול לעזור וגם זה בספק עם עבר כזה עשיר כל מה שנעשה חוקי לחלוטין

סנגור1

New member
מורכב

הסיפור שלכם בהחלט מורכב ודורש פתרון יצירתי, אבל לא כל כך ברור מה את בדיוק שואלת? האם בעלך מואשם בנהיגה בזמן פסילה? בכל מקרה, חשוב שתבינו שפסילת משרד הרישוי לא תכנס לתוקפה כל עוד לא תפקידו רשיון או תצהיר במשרד הרישוי. אם יש לך שאלות מדוייקות אשמח לעזור.

סנגור1

New member
הבהרה

פסילת משרד רישוי לא תכנס לתוקפה=מניין ימי הפסילה לא יחלו כל עוד לא הופקד רשיון או תצהיר.

למעלה