חייבת להגיד

L u c y

New member
חייבת להגיד

הלחנתי לבד לבד צלצול בפלאפון של זינה, אמנם לפני מלא זמן אבל אני עדיין מתלהבת כל פעם כשמישהו מצלצל אליי.
חוצמזה אני חייבת להגיד משהו אבל אל תרביצו לי
חשבתם על זה ש...אנחנו אוהבים דברים שאם הם לא היו שייכים ללוסי ורנה אז לא היינו שמים עליהם בכלל? למשל השמות, הרבה אומרים לי שלוסי זה שם מדהים. זה נכון אבל אני בטח חושבת ככה כי אני אוהבת את לוסי. ובכלל אם מדייקים אז השם שלה הוא לוסיל. עוד כמה זמן כשנפסיק לאהוב אותן (זה לא יקרה
) אז לא נשים על הדברים האלה יותר. נכון

למען ההגינות, שינה מבוססת על סדרת

קומיקס מאד ישנה תחת אותו השם, אז להגיד שזאת העתקה זו טעות. לעומת זאת על איכות הסדרה אין יותר מדי וויכוח (
)

shanyz

New member
לא כל כך הבנתי למה התכוונת...

ובקשר למנגינה, הורדתי מהאינטרנט את המנגינה! :) וגם אייקון: זינה, הנסיכה הלוחמת:) וציור של הצ´קרם חחהה=) בקטנצ´יק!

shanyz

New member
למה את מקווה שלא?

אממ אני לא זוכרת... אני זוכרת שמישהו אמר שיש את זה באתר הפורום ובאמת ראיתי את זה אבל אני לא זוכרת אם הורדתי משם או מהאתר של אורנג´.. למה את מקווה שלא?? =(

*neta*

New member
כי משם אני לא יכולה ../images/Emo4.gif

חשבתי אולי יש עוד אתר..

shanyz

New member
אוו...

=( אממ אני ממש לא זוכרת... אני אכנס לאתר של אורנג´ ואני אחפש ואם אני אמצא אני אגיד לך... ואם זה כן מהאתר הזה, אז...לא נרוא, אולי תוכלי להכין אייקון....

גם אני הלחנתי

את מנגינת הפתיחה של זינה בסלולרי של החברה הכי טובה שלי. נכון שזה כיף לעשות את זה לבד?

Dafi the Mighty

New member
לא נראה לי

זה לא אצלי לפחות. תמיד חשבתי שלוסי זה שם יפה, וזה שאני אוהבת את השם לוסי לא קשור ללוסי עצמה (אולי ללוסי אחרת
) ואני לא ממש מצליחה לחשוב על דברים ששייכים ללוסי או רנה שקיימים אצלי. אולי אם יש לך דוגמאות נוספות... כל הכבוד על ההלחנה!

*זינה*

New member
אוהו...

אני תוהה אם הניסוח שלך היה צריך להיות שונה קצת... במקום "הרבה אנשים אומרים לי שלוסי זה שם יפה", לדעתי התכוונת ל"ילדה אחת אומרת לי הרבה פעמים שהשם לוסי הוא יפה" וזה נכון.
לגביי השם לוסי: בואי נתחיל מזה שעוד לפני שהייתי מודעת לקיומה של לוסי לולס, (הייתי מודעת לקיומה של זינה, כן, אבל לא ידעתי שקוראים לה לוסי) הייתי מודעת לקיומה של לוסי אחרת, שאני לא אפרט עליה כאן מסיבות אלו ואחרות. וכשאני אקרא לבת שלי לוסי, למרבה ההפתעה זה לא יהיה בעקבות לוסי לולס, למרות שהיא הבנאדם השני שאני הכי תופסת ממנו בעולם. (וניחשתם נכון – הבנאדם הראשון היא לוסי הראשונה). עכשיו – אני לא יודעת עד כמה זה קשור למה שכתבת, רק רציתי לציין שאצלי, למשל, כל לוסי מתקשרת קודם כל ללוסי שהיא לא זינה.
לגביי רנה אני לא יודעת... רנה דיקארט, אולי...

gabrielle

New member
תראי, את צודקת.

וזה בכלל לא דבר רע. כלומר- אני הולכת לקרוא לבת שלי -רנה- וכן, על שם רנה אוקונר, כי היא זאץ שעושה אותי למי שאני.. פשוט כך. ולבן או לבת השניה שלי , גבריאל כי היא זאת שבנתה אותי וע"פ הסידרה הזאת אני חייה, חושבת , מתקיימת- ואני בטוח הייתי אדם אחר ללא הסידרה הזאת, אבל אני משתדלת שלא לחשוב על עצמי ללא זינה אלא מודה על זה שיש לי אותה.

L u c y

New member
הרבה אנשים אומרים לי

ו...לא התכוונתי ללוסי ורנה בפרט אלא רק נתתי עליהן דוגמא אבל אם מישהו שאתם נורא נורא אוהבים או מעריצים ילבד משהו ישר תגידו שזה מהמם או השם שלו פתאום נורא ימצא חן בעינכם וככה תרצו לקרוא לילדים שלכם. כמובן שלי היו כמה כאלה ולכן אני חושבת ככה.

gabrielle

New member
מממ...

היו לי הרבה דמיות שהערצתי אבל בחיים בחיים לא ככה... וכשהגעתי לכזאת רמה... אני חושבת שזה מצדיק לקרוא לילדים שלי ככה- ואני מקווה שהילדים שלי ישמחו שיקראו להם על שם מישהי שהיתה כל כך משמעותית בתהליך ההתבגרות ובחיים בכלל- של אמא שלהם.. בכל מיקרה, איפה אפשר להשיג בפורום את האייקון הצילצול להורדה? חיפשתי ולא מצאתי..?

אני כבר החלטתי...

שאם תהיה לי בת, אני אקרא לה גבריאל <ורק אם זאת בת!
> אחותי כמעט "גנבה" לי את הרעיון כשהבת שלה נולדה, אבל בסוף <למזלי> שינתה את דעתה
את השם לוסי תמיד אהבתי וכשהתחלתי לצפות בזינה, האהבה שלי לשם הזה רק התעצמה
חוץ מזה, תמיד אהבתי שמות לועזיים...וגם את השם רנה אני מאוד אוהבת, לא רק בגלל רנה אוקונור, אלא גם בגלל המשמעות של השם עצמו <בצרפתית=לידה מחדש> וגם את השמות ליביה ואיב אני מאוד אוהבת, אבל זה כבר לא קשור לבת של זינה...

Dafi the Mighty

New member
אני בסה"כ חושבת שהשם לוסי נורא יפה

בלי קשר ללוסי לוולס...
לא אמרתי בכלל "הרבה אנשים אומרים לי שלוסי זה שם יפה" כי אני חושבת ככה בעצמי (אולי גם בגלל ש"ילדה אחת אומרת לי הרבה פעמים שהשם לוסי הוא יפה").

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif קיבלתי את הקיטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אין אדם מאושר ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמנם קיבלתי רק את 4,5 בינתיים ו-6 יגיע עוד מעט אבל זה מ-ד-ה-י-ם!

למעלה