חייבת להגיד

shiri_b

New member
קיטים

הם מין "ערכה" שקריאשיין הכינו. יש בזה פוסטרים, מגזין chakram וקלטת שיש בה מאחורי הקלעים פיספוסים וכל מיני. מידע נוסף אפשר למצוא באתר של קריאשיין או כאן.

shanyz

New member
אההה

ואת הדברים האלה אני יכולה לקנות רק דרך שם? כאילו איך זה הולך? אני כותבת שם משהו ושולחים לי את זה? =) זה ישראלי כזה? או מחו"ל? איזה מגניב זה!

*neta*

New member
זה האתר

מחו"ל שהוא גם הרשמי (לזינה ולעוד סדרות אחרות), ואת פשוט קונה את זה מהם, והם שולחים לך את זה לארץ.

ברודי

New member
מה? אהה?! ../images/Emo122.gif../images/Emo153.gif../images/Emo150.gif../images/Emo5.gif

בתור מאותגרת מידע אני דורשת שתספרי לפרטים מה יש שמה, כמה, למה... אההה... פרטי נמקי הסבירי ותני דוגמאות!!!

זה מזכיר לי איזה שאלה שרציתי...

לשאול... לפני כמה ימים ישבתי עם חברה שלי בקניון בלב המפרץ, אחרי שחזרנו מאיזה נסיעה ברכבת, ואכלנו פרוזן יוגורט. ואז הסתכלתי על הפרוזן יוגורט ואמרתי לה "הגר. ´קלטי שאם לא הייתי אוהבת את לוסי, לא הייתי יודעת בכלל מה זה פרוזן יוגורט." והאמת היא שבאמת התחלתי לאכול את זה, רק אחרי ששמעתי שלוסי אוהבת את זה. כנ"ל לגביי קלייר, אני שונאת כלבים שונאת שונאת שונאתתתתתתתתתתתתתתת!!! כלבים, אבל אחרי ששמעתי שלקלייר יש כלב, אני מנסה בכל דרך אפשרית לנסות ולסמפט אותם (חוץ מאת הכלבה של החברה שלי, זה בלתי אפשרי...) המון דוגמאות כאלה אני יכולה לתת... אבל עכשיו - תורכם!

gabrielle

New member
גם לי יש בעיה כזאת עם חתולים...

לרנה יש חתול ג´ינג´י חמוד, ואני לא סובלת חתולים... מ-ה עושים?!

ברודי

New member
אני אגיד לך מה תעשי.

פעם הבאה כשתבואי אליה תבקשי ממנה שתכניס את החתול לחדר אחר, כי זה לא נוח לך...
ותסלחו לי שאני לא לוקחת ברצינות פשוט, באמת נו מה כל מה שלוסי ורנה (וקלייר) אוהבות אתם צריכות לסמפט? בררר טוב לא משנה, תיכנסו לאתרי חתולים/כלבים בנט תדפיסו תמונות שלהם ותדביקו ליד תמונה של אקימי או שתעשו מונטאג´ כזה כמו כלב שתולש ת´ראש של אקימי או חתולה ששורטת אותה, ואז, רק אז תראו כמה תאהבו אותם!

חחחחחחחחח לרנה יש חתול ג´ינג´י?!?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אבסורד!!! תבינו למה... החלטתי שאחרי הצבא אני הולכת לגדל שני חתולים בדירה... אחד שחור עם עיניים כחולות (לא משנה זכר או נקבה) ולקרוא לו סטימפי, והשני ג´ינג´י עם עיניים ירוקות ולקרוא לו דופי... למי שלא הבין ת´בדיחה - רנה קוראת ללוסי סטימפי, יעני Ran & Stimpy, ולוסי קוראת לרנה דופי כאילו, Dopey שזה שטייה משלגיה ושבעת הגמדים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוללללללל!!! ד"א - חתולים ג´ינג´יים, ירדן, יש לי גור ג´ינג´י פה, רוצה אותו?
חחחחח

gabrielle

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo3.gif

חח את יכולה לשמור את החתול הג´ינג´י... איך לוסי קוראת לרנה?!
- לא הבנתי את הכינוי.... * מאוכזבת שלא ידעתי את זה *

למעלה