חייבת לכם שני דיווחי בית מלון

Gרר

New member
תודה על הדיווח

לדעתי המלון נחשב, ובצדק, בעבר, כאחד היוקרתיים בארץ. כיום לדעתי הוא לא יכול לייחס לעצמו את המעמד הזה בלי להעביר את עצמו שיפוץ. הוא מרגיש מיושן ואם משווים את זה למלונות החדישים יותר שעברו שיפוץ מרגישים את ה"חלודה".

דווקא ארוחת הבוקר שם כן היצה חביבה עליי. נכון שחלק גדול מהמבחר זה וריאציה של אותו דבר, כלומר הם שמים שמונה קערות עם אותה הגבינה ורק קצת שינויים קלים מאחת לשניה ובכל זאת ברוב המלונות שנתקלנו בהם המבחר היה יותר דל ולאו דווקא יותר איכותי (אם לא לוקחים בחשבון מלונות בוטיק שזה קטגוריה אחרת). כאן מצאתי מבחר שהוא הרבה יותר גדול באיכות סבירה כך שיצאתי משם די מרוצה.

אם היה דבר שהכי הפריע לי זה שבבריכה בקושי היתה מוזיקה. אני לא צריך צוות בידור שיצווח לי באוזן ובכל זאת קצת מוזיקה נחמדה בשביל שזה לא ירגיש "מת".

Dan Eilat

New member
דן אילת

מצדה שלום רב,
קראתי בעיון את חוות דעתך על מלוננו ושמחתי לקרוא כי בסך הכל נהנית משהייתך עימנו וכי היו לך הרבה דברים טובים לספר.
באשר להערותייך, חשוב לי לציין כי כל הערה נלקחת לתשומת ליבנו המלאה והן כבר הועברו למנהלים הרלוונטים במלון.
כולי תקווה כי תבחרי להתארח שוב במחיצתנו ובהחלט נשמח לראותך שוב במלוננו ולעמוד לרשותך בכל עת.
בברכה,
לימור אהרוני
מנהלת יחסי ציבור
מלון דן אילת

מיכלי56

New member
ללימור מ"דן"

מצד אחד,מאוד משמח לראות שאתם עוקבים וקוראים ביקורות ברשת,

מהצד השני , לצערי, רוב מה שראוי לתיקון ושיפור במלון הוא הרבה מעבר ליכולות שלך (עד כמה מצויינות שהן תהיינה).
המלון זקוק בדחיפות לשיפוץ מאסיבי של החדרים.. אנחנו טוענים זאת בפניכם כבר מספר שנים.

הלוואי שהדבר יקרה במהרה (בימנו) ונוכל לשוב למלון דן באווירה שהיא שונה מאווירת שנות השמונים שאופפת אותך.

מ צ ד ה

New member
בהחלט נהניתי משהותי בו. יחד עם זאת - אנשים

משלמים ממיטב כספם ולא אמורים להיתקל בליקויים/תקלות אלו שאינם אמורים להיות במלון "יוקרה".

אגב, על דלפק המלון היה ממוסגר ציון מבוקינג - 8.1 - בעיניי יש לשאוף ליותר.

החתולית

New member
האמת שהתגובה מאכזבת אותי

כעובדת לשעבר של הרשת, אני מצפה ליותר מרשת מלונות דן.

חיכיתי לקרוא התנצלות כלשהי על חווית (חוסר) הנקיון.

googaf16

New member
אני מאוד אהבתי את הטירמיסו

דווקא. לגבי כל השאר מסכימה איתך. ארוחת הבוקר המוגשת עד שתים עשרה זה רעיון גדול באמת.
השנה נהיה ברויאל ביץ׳ ומקווה שנהנה.

מ צ ד ה

New member
היינו ברויאל ביץ' מס' פעמים (ובכלל מאוד אוהבת

מלונותיהם של ישרוטל) והיה נהדר!!!

מה שכן, א. הבוקר לא עד 12:00
.

Gרר

New member
אבל שם הטרקלין VIP הוא ליד הבריכה

תחליף לארוחת בוקר זה לא, אבל לנישנושים קלים ושתיה לא רע

גסטרו

New member
אני מתארחת במלון דן במסגרת כנס כמעט כל שנה

עם סטיה אחת מאכזבת למלון הנסיכה , ארוחת הבקר נפלאה- בריושים נהדרים זרועי סוכר, קרואסונים ועוד המון מתוקים- בפעם האחרונה התלבטתי מה לקחת והשף מעבר לדלפק אמר- קחי מהכל , מי יודע מתי תהי כאן שוב. שלא לדבר על הסלמון המעושן תוצרת המקום שאני מסתפקת בו עם לחמניה וחמאה
ארוחות הערב נהדרות עד כדי פילה בקר עשוי במדויק. השרות בחדר אוכל תמיד מתחשב ומופתי גם בששי בערב כשהוא מפוצץ. פעם אחרונה הייתי שם בפברואר 2014
ברויאל ביץ הייתי לפני שנה והתאכזבתי מאד גם מארוחת הבקר (רק עוגת גבינה אחת היתה טעימה ושוב דבר אחר ) ובארוחת ערב היה גריל במרפסת עם חזה עוף וקבב...
אהיה שם שוב בכנס ביוני הקרוב ואני כבר מצטערת שהכנס לא בדן.
לגבי העיצוב של דן-העובדה שאפשר להתקלח בלי להכנס לאמבטיה שווה הכל. ברויאל ביץ צ'ופרתי בחדר אמבטיה עם ג'קוזי- קיויתי שלא אשבור רגל או יד בנסיון לטפס לג'קוזי כדי להתקלח...כי מקלחת נפרדת לא היתה. בעית נקיון נקודתית בדן אכן מרגיזה מאד אבל חדרנית רשלנית לא עושה מלון גרוע

גילוי נאות- אין לי מניות במלונות דן וחבל.

החתולית

New member
חדרי האמבטיה במלון דן אילת

כששיפצנו, אמרתי למעצבת שאני רוצה כזה חדר אמבטיה, בדיוק כמו במלון דן אילת. אבל המעצבת שכנעה אותי שמוטב שאוותר על אמבטיה, ועל המקום שחדר אמבטיה כזה דורש.

מ צ ד ה

New member
מלון "פסטורל" כפר בלום

מלון "פסטורל" כפר בלום

חווית האוכל פה הייתה מהנה יותר וטעימה יותר עבורי. כמובן שהמגוון היה קטן יותר אך האיכות הייתה זהה בכל המנות. עדיין זוכרת את חזה הברווז שהוגש בחמישי בערב. הוא היה נפלא
! טרם נתקלתי במלון שמגיש חזה ברווז
.

בבוקר חיכו לי גבינות מסריחות וגבינת עיזים, לצד גבינות "רגילות" סלטים נהדרים, ושלל תוספות אחרות. הלחמים היו טובים מאוד. ההתנהלות בחדא האוכל הייתה יעילה, נעימה ומקצועית.

לגבי המלון:

החדר שלנו היה די צפוף (שתי מיטות צמודות - שונאת כאלה
), כורס נפתחת למיטה ועריסה
כושר התנועה היה מוגבל
.

חדר הרחצה היה מרווח ומבהיק בלובנו! אמבטיה מפתה לרביצה (אבל לא סומכת על ההגיינה אז מוותרת
) עם זרם מים מעולה!!! מגבות גדולות ונעימות ותכשירי רחצה.

המלון שופע מדשאות! פותחים את דלת החדר ויוצאים אל מדשאות בלי סוף! יש שולחנות לישיבה, ספסלים מעט מתקנים לילדים והמון שבילים לבימבות/עגלות/אופניים.

בדרך למלון סטינו קצת לטובת טיול בנחל השופט השופע מים וצל.

בקרבת מקום יש את נחל דן (גם פה - המון צל ומים), אגמון החולה (שכירת רכב גולף הייתה רעיון מעולה)!

אכלנו צהריים בשישי ב"דג על הדן" (ששינה שמו ל"פורל על הדן"). השם לא שינה את הטעם המעולה של הפורל על הגריל
. ילדיי לא חובבים דגים ומוצריהם (שניצל דג) אז הם נהנו מלחם הבית + צ'יפס.

goolo123

New member
ממליצה גם על מלון הגושרים..אוכל ברמה ממש גבוה

ביחס לבתי מלון.שירות מצויין .מיבחר גדול.

מ צ ד ה

New member
ואם אני כבר בשוונג - קפה "הלל" – באר שבע

קפה "הלל" – באר שבע – וואן פלזה.

מוצ"ש בערב. אני וחברה. (שנים שלא יצאתי במוצ"ש
– וטוב שכך. איזה עומס. פוי
).

המקום הומה מעשנים בחוץ וחצי ריק בפנים (עדיין המתנו 15 דק').

לקחנו:
כמנה ראשונה: כרובית מטוגנת ברוטב שום (משום מה לא מצאתי מנה זו בתפריט ברשת). הכרובית לא עטופה בפירורי לחם אלא מטוגנת ככה ברוטב. הייתה טעימה.

בשבילי - פוקאצ'ה ברקפסט
פוקאצ'ה, שתי ביצי עין, סלט ירקות שוק קצוצים, מוגש עם גבינת שמנת, סלט טונה ושתייה חמה/מיץ טבעי.

הפוקצ'ה הגיעה שרופה בחלקה (אבל אני אוהבת שרוף) ולא אפויה מספיק באמצע (יש גבול למה שאני אוכלת
), ביצי העין היו עשויות נפלא (חלבון עשוי וחלמון רך), דוגמית סלט הטונה נראתה לא משהו אז לא טעמתי ודוגמית הגבינה הייתה טובה. המנה שלי הגיעה לפני המנה של חברתי ולא זכרתי שאמור להיות גם סלט שהצטרף למה של חברתי כפריט לא קשור כלל (דמנציה זה כאן
).

בשבילה - סלט מהמחבת
כרוב לבן, זוקיני, פלפל אדום, גזר, עגבניות שרי, פטריות שמפניון, עלי תרד, גבינת פטה, גרעיני חמנייה ברוטב סויה ודבש.

הגיעה מנה די קטנה של ת'כלס, מוקפץ על בסיס ירקות + כמה קוביות דג סלמון (לבחירתה) ולא כל המרכיבים המופיעים בתפריט ברשת (שהועתק לפה) הופיעו בה (לא היה תרד, עגבניות, גבינה ואני בספק אם היה זוקיני). יחד עם זאת, המנה הייתה טובה ומתקתקה.

קערית סלט הירקות (לא מתובל כלל) של המנה שלי הגיעה עם המנה שלה ושתינו לא הבנו איך היא קשורה למנת המוקפץ שלה אבל לא ביררנו יותר מדיי.

בחרנו במיץ אשכוליות אדומות (טבעי עלק
) שהיה נוראי בטעמו והוחלף במיץ תפוזים וגזר שהיה סבבה.

על השולחן ישנו פעמון שירות אלחוטי נוח מאוד לקריאת המלצרית במקום לנסות לתפוס את תשומת ליבה.

מה צרם לנו
המתנו הרבה מאוד זמן למנות, הרבה זמן למים (שביקשנו מס' פעמים) והרבה זמן לרוטב לסלט (שביקשנו מס' פעמים גם כן).

קשה - קשה בב"ש מבחינת היצע
.

החתולית

New member
על הדיווחים

גוש שיער דבוק לקיר במקלחת, אינו משהו שאני מוכנה לקבל בשום מלון, בין אם הוא מלון יוקרתי או מלון 2 כוכבים זול.
זה בפירוש משהו שהיה גורם לי להתקשר לקבלה, ולדרוש שינקו את המקלחון.

מ צ ד ה

New member
זה אכן משהו שמעולם לא נתקלתי בו לפני

ובכ"ז לא היה לי נעים להעיר על כך על אף שבהחלט היה צריך.

מקווה שלא יחזור על עצמו אף פעם.

למעלה