חייבת לפתוח שירשור חדש

חייבת לפתוח שירשור חדש ../images/Emo148.gif

הייתי היום עם הילדים בכפר סבא וראינו את הראל סקעת מופיע... נהנינו מאד... לבנאדם יש קול זהב... אבל.... ואבל גדול.... ההופעה הזו גרמה לי צביטה בלב.... הבנאדם קיבל את כל החום והאהבה מהקהל של העיר שבה הוא גדל.... הוא התרגש וזה פשוט עשה לו טוב.... ואני כל מה שיכולתי לחשוב זה.... איך היה נראה הנשוא שלנו במופע הפתיחה שלו בנתניה העיר שלו... כמובן, זו יריית פתיחה לקראת מסע הופעות עולמי... אבל למה לעזעזאל זה לא קורה... זה ברור לי למה... אבל זה מתסכל....

זואי-מבינה את התסכול..אבל

גם זה יגיע בע"ה..
צריך פשוט קצת סבלנות,אפילו שזה קשה..

rootteem1

New member
זועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מקורה? איזה נחמד לך... את ממש צודקת, הלוואי שדבר כזה יקרה. טוב די אני בדאון! פסימיות ושירלי המסן שוב יצא לי בע קיבלת את חצי הקולאז'?

Karina85

New member
יו רתמושש

חולה עליכוששש ג'קו תעשה לרותמוש מצב רוחחח

rootteem1

New member
יפה שילייי

אני יותר! הרבה יותר! אני כבר הרבה פחות פסימית.. טוב בכלל לא.. רגע אמרתי לך למה הייתי במצב כזה? בכל מקרה הכל טוב עכשיו=] ועוד מעט אני אסע לקניון פ"ת אז בכלל יהיה מצויין, אחרי השופינג שאני אעשה.. שאין לאמא שלי עדיין מושג=]=]=] טוב אני יודעת שאני צריכה לשמור שופינג טיים ל-NYC אבל אני חולת שופינג.. חוצמזה זו תמיד תרופה מצויינת=]

גם אני פסימית....

חוץ מהפסימיות אני בסדר... ותודה שירלי על העידוד... נקווה שאכן כך...

שונית 7

New member
מזדהה עם התחושה זואי:הבעיה היא

לא היעדר הופעות אפילו אלא היעדר מידע !!מן שתיקה רועמת שכזאת!!!

שונית 7

New member
קרינוש זה קול קורא לפחות אצלי כדי

שמשהו ישמע אויקרא יותר נכון

Karina85

New member
ידוע ומוכר שוניתוש...

אבל קצת נמאס לי לפזר "רמיזות" לג'קו וחבריו שאולי קוראים בפורום... אז החלטתי להרגע מהנושא... אני מניחה שזה יחזיק מעמד כמה שעות ואז יחזור

שונית 7

New member
את יודעת מה זה לאו דוקא לג'קו למרות

שגם זה לא יזיק אלא יותר לאנשים שאחראים לו

שונית 7

New member
ד"א יש תגובות על ג'קו טובות ורעות

בקטע
שהבאתי.לא יאומן כתבה על הראל מויאל ןהטוקבקיסטים מזכירים את ג'קו!

למעלה