חייבת לפתוח שירשור חדש

קארינוש מה המצב? היית בעדלאידע?

הייתי קודם והיה צפוףףףףףףף אבל באמת כל הכבוד לחולון שעושה דברים נחמדים כאלו ויצא לי ככה להסתובב לגינות אחוריות (בניסיון למצוא דרך מילוט
) ומאוד נחמד, מטופח, מתקנים יפים .. תמסרי לששון בשמי

Karina85

New member
מה העניינים שמיים???

האמת שלא הייתי בעדלאידע, כי היה לי שיעור פסיכו
אבל שמחה שנהנית!

לומדים גם בפורים?../images/Emo132.gif

למה לא נתנו לכם קצת חופש, טוב, כנראה משקיעים הבי"ס שלך מוליכים אותכם ישר ל800 (בעז"ה
)\ ואתמול בדרכי למסיבה עברתי ליד מועדון האלג'יר ועלו לי זכרונות מתוקים
, מתי נזכה לעוד הופעה?? לא היה אכפת לי שוב שם אפילו שיש שומרים המפחידים בכניסה,
גם אותם נעבור אם צריך..
רק שיהיה כבר משהו..

rifkin1

New member
היי זואי, צריך לזכור שהראל סקעת

כבר נמצא שנתיים וחצי בתעשייה כמעט שלוש...והספיק להוציא אלבום ולשחרר סינגלים. תאמיני לי שאני יודעת למה את מתכוונת ומאיפה נובע התסכול שלך כי בכל פעם שאני רואה זמר צעיר מופעי אני שואלת מתי זה יקרה לג'קו? אבל אני יודעת שזה יקרה ויבוא ושצריך לחכות בסבלנות...

קודם שמעתי את סקעת ב../images/Emo125.gif

סקעת עלה לשידור בגלגלצ כשהמראיין היה הזמר אריק ברמן (??? לא הבנתי מה הקשר, כנראה בגלל פורים) והוא סיפר שהיה בכפר סבא והסתובב שם (לא סיפר על הופעה) והיה קצת מהורהר ואמר חבל שלא התחפש כי זה כבר לא לגילו.. (קצת "כבד" הבחור..) ואז ברמן שואל אותו: ומה זה הכובע שאתה חובש עכשיו, לא תחפושת? אז סקעת עונה לו, לא זה הכובע שלי בדר"כ..
,היה קטע מצחיק.. אבל בכללי את צודקת ואת מזכירה לי שהייתה כתבה שעיריית נתניה לוקחת את ג'קו להופיע בחסותה ובסוף זה התברר כשמועה .. מקווה שבהמשך , הדברים שאת ייחלת להם יתגשמו ב"ה

rifkin1

New member
מה שטוב זה שראש עריית נתניה

לא הצטרפה לחרם האידיוטי נגד ג'קו ושהוא כן יופיע שם בעתיד.

כולי תקווה ריפקין...

וזה נכון שהראל סקעת כבר שנתיים וחצי בתעשיה, אבל מרגע זכייתו הוא הופיע בכפר סבא לא מעט פעמים.... אפילו לפני שהיה לו רפרטואר של שירים כמו שיש לו היום.... כולי תקווה שזה יקרה, כי נראה לי שהופעה במגרש הביתי שלו תעשה לו טוב... כהתחלה כמובן...

rifkin1

New member
זואי, אסור לשכוח שג'קו נחשב

לכוכב קצת "שונה" משאר הכוכבים...בלשון המעטה...חחח וכולנו יודעים שהוא היה במקום אחר היום ומופיע יותר אם לא היה קורה מה שקרה... אבל זה בסדר מותק, אני מכירה את תחושת האכזבה הזו, מה שקורה באמת לא פיירי בכלל. בלשון המעטה...

../images/Emo6.gif כן קצת כבד הבחור...

ואני זוכרת את הכתבה שהתבררה כשמועה ואיזה חבר מועצה עם "מטען גדול של איי קיו", כתב מכתב התנגדות להופעה....

למעלה