הציורים שלך ... הרבה יותר סוטים...במיוחד פינוקיו... טאז - סוטה מיץ...
T Taz39 New member 31/10/05 #37 הציורים שלך ... הרבה יותר סוטים...במיוחד פינוקיו... טאז - סוטה מיץ...
ק קארמה טובה New member 31/10/05 #23 טוב בובית ...בטלפון אענה על הכל אבל רק ב1X1 ברור????? ואוי לך אם תעשי שוב את מה שעשית בפעם שעברה * קארמה לא חושפת בפומבי *
טוב בובית ...בטלפון אענה על הכל אבל רק ב1X1 ברור????? ואוי לך אם תעשי שוב את מה שעשית בפעם שעברה * קארמה לא חושפת בפומבי *
ק קארמה טובה New member 31/10/05 #20 האמת שאני סתם טיזרית אין לי סטיות הכי בעד המיסיונרית מצטערת אחותי , לא יכולה לעזור.... * קארמה שחושבת שנענשה מספיק *
האמת שאני סתם טיזרית אין לי סטיות הכי בעד המיסיונרית מצטערת אחותי , לא יכולה לעזור.... * קארמה שחושבת שנענשה מספיק *
ק קארמה טובה New member 31/10/05 #31 מה לא????../images/Emo2.gif ואני חשבתי שאני ממש סוטה * קארמה מחייכת לעצמה *
M MaYcHuK New member 31/10/05 #24 טאז אמממ אולי תדבר עם הבחור שלי ותשכנע אותו שצריך "להעניש" אותי היום ?
ק קארמה טובה New member 31/10/05 #27 לא כדאי לך../images/Emo6.gif יש לי הרושם שהעונשים של טאז מענישים את שני הצדדים....לא יודעת למה....נראה לי כך * קארמה שמאסה בעונשים ורוצה את הפרס שלה *
לא כדאי לך../images/Emo6.gif יש לי הרושם שהעונשים של טאז מענישים את שני הצדדים....לא יודעת למה....נראה לי כך * קארמה שמאסה בעונשים ורוצה את הפרס שלה *
M MaYcHuK New member 31/10/05 #30 אממ.. טאז תעניש אותה ונראה איך היא תדבר אחרי הבחורה זקוקה להוכחות נראה לי
A a girl named tal New member 31/10/05 #29 ../images/Emo12.gif יא מזל בתולה שכמוך חחחחחחחחחחחחחח **טל חושבת שהיא רמזה משהו עכשיו ולא בטוחה שהיא לא תצטער על זה**
../images/Emo12.gif יא מזל בתולה שכמוך חחחחחחחחחחחחחח **טל חושבת שהיא רמזה משהו עכשיו ולא בטוחה שהיא לא תצטער על זה**
M MaYcHuK New member 31/10/05 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי ספר שמספר על המזלות האמת שמה שרשום על טלה זה בול לגבי הבחור שלי לגבי בתולה לא הכי נכון - לגבי המיניות.... אני לקחתי על עצמי כמשימה להוכיח לכותב הספר שהוא טעה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי ספר שמספר על המזלות האמת שמה שרשום על טלה זה בול לגבי הבחור שלי לגבי בתולה לא הכי נכון - לגבי המיניות.... אני לקחתי על עצמי כמשימה להוכיח לכותב הספר שהוא טעה!
A a girl named tal New member 31/10/05 #38 לא יודעת באיזה ספר קראת ולמרות שאני ואסטרולוגיה לא בדיוק חברים יש ספר שנקרא מין ומזלות וחוץ מלשים את השם שלי בכותרת לא חסר שם כלום ... מדהים כמה זה מתאים לי לטוב ולרע
לא יודעת באיזה ספר קראת ולמרות שאני ואסטרולוגיה לא בדיוק חברים יש ספר שנקרא מין ומזלות וחוץ מלשים את השם שלי בכותרת לא חסר שם כלום ... מדהים כמה זה מתאים לי לטוב ולרע
ק קארמה טובה New member 31/10/05 #40 לפי מה שנשלח אליי מאותו ספר אני כמעט בטוחה שזה אותו אחד מאיצ'וק, להזכירך שרובו ככולו מדבר על סקסססס * קארמה שלא מבינה מה פשר ההתחממות בחורף *
לפי מה שנשלח אליי מאותו ספר אני כמעט בטוחה שזה אותו אחד מאיצ'וק, להזכירך שרובו ככולו מדבר על סקסססס * קארמה שלא מבינה מה פשר ההתחממות בחורף *