זו נראית לי אג'נדה נכונה, אני אישית יותר אוהבת את זה.
א אשכר ש New member 1/6/06 #21 ../images/Emo45.gif זו נראית לי אג'נדה נכונה, אני אישית יותר אוהבת את זה.
צ צימעס New member 1/6/06 #22 אני הייתי יוצרת דף שהוא רשימת כל המאמרים (קישורים אליהם, כמובן), לטובת מי שרוצה לבוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא, ולדעת שהאי קראה הכל.
אני הייתי יוצרת דף שהוא רשימת כל המאמרים (קישורים אליהם, כמובן), לטובת מי שרוצה לבוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא, ולדעת שהאי קראה הכל.
צ צימעס New member 1/6/06 #23 כלומר האג'נדה טובה גם בעיני, אבל תחשבי על אחת כמו כרמית, שמחפשת מידע בנושא מסויים, ולא מעלה בדעתה לחפש "איך אפשר ללדת בבית חולים כשנושא הזה ברקע".
כלומר האג'נדה טובה גם בעיני, אבל תחשבי על אחת כמו כרמית, שמחפשת מידע בנושא מסויים, ולא מעלה בדעתה לחפש "איך אפשר ללדת בבית חולים כשנושא הזה ברקע".
M mamadan New member 30/5/06 #10 תודה לכולכן ../images/Emo140.gif משום מה זה קצת מכניס אותי למתחים, מה גם שבסריקה מצאו ציסטה כלייתית קטנה אצל העוברית, והדביל שלח אותי לבית חולים כדי לעשות מעקב. קצת קשה לי עם זה.
תודה לכולכן ../images/Emo140.gif משום מה זה קצת מכניס אותי למתחים, מה גם שבסריקה מצאו ציסטה כלייתית קטנה אצל העוברית, והדביל שלח אותי לבית חולים כדי לעשות מעקב. קצת קשה לי עם זה.