חייבת לשפוך

1ויוי

New member
|אז ניצחתי בתחרות ../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

מה הפרס ? סופשבוע עם חמותי וגיסתי ? תודה על התגובות והיו גם כמה רעיונות מדליקים לטיפול בגיסה . רינני אני רואה שדרכנו נפגשות יותר מפעם אחת . עכשו אחרי שהוצאתי אני מרגישה הקלה גדולה . אולי להדפיס לגיסה מה שכתבתם עליה ולתת לה לקרוא ?

smagi

New member
היי ויוי אני חושבת שגיסתך

וגיסתי תאומות זהות שהופרדו בלידה כנראה אולי כדאי שנכיר בינהן
וקבלי ממני
ענקי מגי

אופה3

New member
ויוי היקרה, כמה דברים יש לי לומר לך

קודם כל משתתפת בצערך, דבר שני, בתור אחת בתוך טיפולי הפוריות כבר שנתיים כמעט, אני יכולה להבין את מה שעברת, ומניסיון שלי, אל תגידי לאף אחד כלום, ואל תשתפי, אחרי שיגיע חודש שלישי בעזרת השם, אז תספרי ועד אז, עדיף שתתרחקי גם מגיסתך וגם מחמותך, ואל תתביישי לענות להם, ואל תפחדי מהם, וחוץ מזה כדאי גם שבעלך יתעורר קצת ויעיר את אימא שלו, כי זה ממש לא מתאים מה שהיא אומרת והיא עושה, וחוץ מזה, אולי עדיף שתספרו לה אצל מי הבעיה, ואז היא פשוט תתייבש ותשתוק, תמיד קל להאשים את האישה, אבל מה פתאום שיאשימו את האוצר שלה, חוץ מזה אין פה שום אשמה של אף אחד, לא את ולא הוא אשמים בבעיה שלו, בסוף זה יקרה, זה קרה פעם אחת זה יקרה גם בפעם השניה, רק אל תתני למתחים האלה בין החמה לגיסה, להרוס לך את המצב רוח שגם ככה מתנדנד בזמן ההורמונים. שיהיה לך כל טוב ובהצלחה האופה

ריניני

New member
אותך אפשר לשכוח?!?!

אני פשוט עסוקה-עסוקה, אוניברסיטה וללמד ולהיות אמא ולהיות בהריון זה כבר די סוגר 25 שעות ביממה.. ראיתי שאת עצמך עוברת תהפוכות לא קלות בימים אלו, ונשמע שאת עושה את זה בראש מורם. כרגיל, אני מעריצה אותך מרחוק (רחוק מאד..). החזיקי מעמד, חמודה.

bertap

New member
לרינני בוקר טוב תיהיה חזקה

תודה לא שנתן לך כח מחזיקה לך אצבעות ושהאל יתן לך שנים טובות וילדים בריאים שולחת לך

tha max

New member
ויוי מתוקה../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שיהיה לך בהצלחה על יאוש ואת המפלצת תסימי בצד רחוק רחוק ותשארי חזקה בהצלחה ורק טוב

למעלה