חייבת לשתף אותם בסיפור שלנו

אור100

New member
חייבת לשתף אותם בסיפור שלנו

כשאור נולד הוא פלט המון, בכל ארוחה הבגדים היו שותפים... כשאור היה בן חודש וחצי את אחת הארוחות הוא פשוט הקיא בשפריץ אחד גדול. לא ייחסנו חשיבות מיוחדת. למחרת הוא שוב הקיא את כל האוכל. התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר. הלכתי לרופא שאמר שאולי יש לו וירוס ושזה יעבור. למחרת שוב הקאות מוזרות. התקשרתי לרופא אחר שאמר לי להחליף לו את החלב לצימחי (בלי לראות אותו בכלל). וכך המשיכו ההקאות אחת לכמה ארוחות הקאה ללא כל התראה בסילון אדיר שהגיע מטר וחצי קדימה. הלכתי שוב לרופא הראשון שבדק אותו ואמר לי שזה כלום וזה יעבור. בערב השלישי החלטתי ללכת למוקד. במוקד בדק אותו רופא והודיע לי שאני הסטרית "הילד פולט ולא מקיא" ו"העיקר שהוא ישן בלילה" (מה הקשר לעזאזאל). וכך המשכתי לטייל אצל חמישה רופאים שונים במשך חמישה ימים ואור ממשיך להקיא הקאות מוזרות מאוד. ביום החמישי בערב הודעתי לבעלי שאני יודעת שמשהו לא בסדר עם אור ושנוסעים לבית חולים. הגענו לבית חולים ותארתי לרופא את ההקאות. הרופא מיד נתן אבחנה "הצרות השוער" אבל שלח אותנו לאולטראסאונד לבדוק אם אכן כך. הגענו לאולטראסאונד ומיד אובחנה הבעיה והסבירו לנו: השסתום בין הכיבה לתריסריון הוא למעשה שריר שאצל אור הוא מעובה וסותם את מעבר האוכל מהכיבה לכיוון המעיים. יש מקרים שטיפול תרופתי מספיק אבל במקרה של אור יש צורך בניתוח. מיד אושפזנו ואור עבר ניתוח בגיל 7 שבועות. חוויה קשה. אור התאושש מהר מאוד והגענו הביתה אחרי אישפוז של שלושה ימים חדשים לגמרי. את הסיפור הזה אני מספרת פה כדי להגיד לכל ההורים שאנחנו ה"רופאים" הכי טובים של הילדים שלנו, גם אם אנחנו הורים טריים. גם אם הרופא אומר שהכל בסדר ולנו יש תחושה שמשהו לא בסדר עם התינוק או הילד צריך להתעקש!!! ובהקשר של הסיפור שלנו - לא להבהל, לא כל ילד פולט צריך ניתוח. ההקאות הן מאוד אופייניות ואי אפשר לפספס אותן. זה באמת לא דומה לפליטות. ורק כדי להבהיר הוא הקיא לי את האוכל על החלונות בבית ועל הקירות בשלושה סילונים - אחד מהפה ושניים מהאף. סליחה על התיאורים אבל הייתי חייבת להבהיר איך זה נראה בדיוק כדי שלא תבהלו מפליטות רגילות.

lovely2

New member
אוי...רק עכשיו אני רואה...../images/Emo24.gif

מסכנים מה שעברתם...המסקנה: אין כמו אינטואיציה של אמא
הילדים שלך מקסימים
כל פעם אני נפעמת מחדש...
והתמונה של שניהם יחד פשוט מ-ר-ג-ש-ת

מתרגשת

New member
תמונה מהממת רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

אני מתעוורת לאט אבל בטוח. הם כל כך מדהימים
מתי אנחנו נפגשות
את שכנה שלי לא

וונדי1

New member
וואו נשמע סיוט! כל הכבוד לכם

על התושייה וההתעקשות והעיקר שהכל בסדר עכשיו……

מתרגשת

New member
גם סתיו לפעמים פולטת בסילונים

מהאף ומהפה אבל לא לעיתים קרובות אז אני לא כל כך דואגת

אור100

New member
לימור, אני בטוחה שאין לך מה לדאוג

זה קורה כמה פעמים ביום והילד גם מתייבש כך שאין סיכוי שזה זה

עמית@

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד שלא ויתרת-

חשוב מאוד לבדוק ולבחון כל דבר שנראה לנו לא רגיל (אנחנו הרי מכירים את הילד הכי טוב) אור מתוק

shirka

New member
צודקת! האינטואיציות שלנו הכי חשובות

וזה מוכיח את עצמו, שוב ושוב. גם לנו היה חשד שגם לנועה יש את זה כי היא גם היתה פולטת בקשת. נתבקשנו להמשיך לעקוב אחרי נועה ואז ראינו שהיא פשוט מאוד מאוד רגישה ואסור להזיז אותה אחרי האוכל וגם למדנו שאסור לשלב בין תה לפולמולה (כלומר לחכות לפחות חצי שעה בינהם). עם הזמן הפליטות בקשת נעלמו היא עדין פלטנית לא קטנה, אבל אין מה להשוות!

אור100

New member
שירי, אור פלט המון

גם אחרי הניתוח הוא המשיך לפלוט עד גיל שנה!!! בגיל 10 חודשים הוא כבר הלך, אכל הכל והמשיך לפלוט את החלב

shirka

New member
רגע רגע, אז זה אומר שהניתוח לא היה

אפקטיבי, או שזה לא קשור?

אור100

New member
בטח שהניתוח עזר. אבל עדיין המשיכו

פליטות רגילות...אבל הרבה זמן..

nush1

New member
זה כל כך נכון

בעניין התה והפורמולה, גם אני שמתי לב שאם לא מחכים אז היא פולטת יותר, ממש מקיאה בקשת! גם את זיו אחרי האוכל אני מניחה באלכסון ולא מזיזה כמה זמן הבעיה שהיא לבד מתהפכת וזזה, היא כבר לא נשארת איפה שמניחים אותה

yaelli10

New member
האינטואיציה של אמא לרוב נכונה

תודה ששיתפת. כל כך חשוב תמיד צריכים להיות עם היד על הדופק. ועכשיו למחמאות - אני כל כך אוהבת לראות את התמונות של האהבה בין הילה לאור... זה רק נותן חשק לעוד... וכמובן שיהיה. הילה יפיפיה אמיתית.

שמחה לשמוע שעכשיו הכל בסיידר../images/Emo45.gif

התמונות של אור והילה - כמו גם השמות שלהן שמשתלבים יחדיו בצורה מושלמת - פשוט מקסימות ! הרבה בריאות

אור100

New member
תודה דודה ../images/Emo25.gif ודרך אגב

יש לך המלצות לשמות להשלמת הסט? נכון לעוד שנתיים לפחות...

למעלה