חייבת לשתף אותם בסיפור שלנו

דווקא יש לי......./images/Emo13.gif

אהבתי את השמות העתידיים של ענתש שקשורים גם לאור..... זהר ונגה
בעוד שנתיים נדבר שוב.....
חוצמזה, אצלינו המצב יותר אקטואלי (שבוע 30)...... אנחנו מחפשים שמות ל-בנים
(הבכור הוא ליאל ל-מי שעוד לא יודעת
)...ולא חייב שם עם "אל"....
מראש

אור100

New member
שירלי, אני אוהבת את השמות:

רון שחר גל עמית נועם ניר הלידה כבר ממש קרובה....

גמני אוהבת את השמות שרשמת...

כשליאל נולד הייתה התלבטות בין "עמית" לבין "ליאל"......ואת יכולה להבין מי "ניצח"
.
נועם - אני מתה על השם הזה אבל זה לא הולך טוב יחד עם שם המשפחה שלהם.(חבל).
רון ,שחר ו-גל -
ניר יש לנו במשפחה. חוצמזה הצעתי לה את השמות : יהלי,אביב,יובל,אלעד,אופק. עוד חודשיים וקצת יהיה לנו זוכה
.....נחכה ונראה (ונשמע
)
ושבת שלום

אור100

New member
יעלי תודה וקדימה לעבודה...

שני ילדים זה סיפור אחר, קצת קשה אבל כיף גדול.

זואי11

New member
כל הכבוד שהתעקשת

וכולנו יכולים ללמוד מהסיפור הזה. התמונה של שני הקטנטנים ביחד מקסימה.

טאש

New member
אם בסיפורי זוועות וניתוחים עסקינן:

קודם כל, אור מתוק וגיבור. וללא ספק ההורים שלו 10. לזוג חברים שלנו גם היתה בעיה עם פליטות, אבל אצלו באולטרה-סאונד גילו (לגמרי במקרה ובלי קשר) גידול ביותרת הכליה. מעקב קצר הראה שהגידול גדל נורא מהר. לפני כמה ימים התינוק הזה עבר ניתוח הסרת כליה! מזל שהוא היה פולט הרבה.....

nush1

New member
הלחצת אותי ../images/Emo5.gif

זיו פולטת ה מ ו ןןןןןןןןן בכמויות! אנשים לא מונים להחזיק אותה בלי לעטוף את עצמם קודם בחיתול, עד כדי כך! ואף פעם לא עשו לה אולטרסאונד. הרופאים (שניים) אמרו לי כל עוד היא רגועה, זה לא מפריע לה והכי חשוב עולה במשקל אז זה בסדר. אני צריכה ללחוץ על הרופא שיעשה לה אולטרסאונד?????????

אור100

New member
לא להלחץ בכלל

הניתוח התבצע מכיון שהיתה סתימה כמעט מוחלטת של המעבר. כמובן שמזה נגרמת גם התייבשות. את השסתום הזה אפשר לחוש במישוש הבטן (רופא כמובן, לא אנחנו) יש ילדים שפולטים המון ואין לזה שום חשיבות כל עוד יש עליה במשקל ואין שום סיבוכים אחרים. בקיצור, תיהיי רגועה. ההקאות של "הצרות השוער" אינן משאירות מקום לספק.

cookie1

New member
כל הכבוד לך על האסרטיביות

גם אני כמוך חושבת שרק ההורים יודעים הכי טוב. מנסיון שלי עם רופאים, הם לא ממש יודעים כל דבר, ומה שלא נתקלו בו קודם כאילו לא קיים. אם אין אני לי מי לי...

dafdaf

New member
נשמע מפחיד לאללה

כל הכבוד על האינטואיציה
והילדים שלך מקסימים...

ממש לא נעים

את כל כך צודקת. אני תמיד אומרת - להקשיב מה יש לאחרים להגיד, אבל תמיד לסמוך על האינטואיציות שלנו ולדעת שאנחנו המחליטים. ד"א יש לך ילד מקסים

talsh

New member
סיפור מדהים ומפחיד

אז קודם כל - כל הכבוד על העיקשות. אין אין אין כמו אינסטינקט של אמא כנראה. דבר שני - מש מפחיד לחשוב על הפספוס של הרופאים. כל כך קשה לשמוע דעה של רופא ועדיין להאמין במשהו אחר. זה ממש חסר אחריות מצד הרופאים שהם פטרו אתכם בתשובות הללו. אחרי סיפור כזה נדמה לי שכל דבר שרופא אומר צריך איכשהו לאמת.

טוטי30

New member
אין מילים! כל הכבוד שלא ויתרת! ../images/Emo45.gif

מה שמוכיח שאין כמו אינטואיציה של אמא!!! מסכת יסורית כזאת בהחלט יכולה לגרום לאבד אמונה באינטואיציה, וכל הכבוד לך שהמשכת בשלך ושלא ויתרת. עד שמתצאתם מה קורה לאור. יש הבדל מאוד מהותי בין הפליטות "הרגילות" כביכול לבין הקאה ב"סילון" כמו שתיארת אותה. מי שחווה את הקשת (סילון) יודע את ההבדל לעולם.

למעלה