חייבת לשתף אתכם במשהו

מירב189

New member
לי בא יקרה

קוראת את הרצון שלך לשנות את הסטטוס מלהיות בודד לביחד.
עצם כינוייך, מעיד שבא לך שינוי ולצאת מתוך הסבך והפלונטר של הבדידות והכאב.
לדעתי אנשים בודדים, מכיוון שהם חוו משברים שונים וניתוקים קשים מחבריהם הותיקים ונותרו בודדים בתחושות הדחיה, העלבון, הכאב והחרדת הנטישה רודפת אותם ועד אשר היא מנבא את אשר הם חווים ונשארים בודדים.
לכן, בעת שינוי הסטטוס שלהם מבחינה חברתית, הם נשארים חסרי אונים מול הריקנות שפתאום עטפה אותם ולא יודעים כיצד לצאת אל העולם ולבלוע את החיים.
יכול להיות שעם שינוי הסטטוס מבחינת חברתית, אולי הם לא מרגישים בנוח איתו ולכן גם קשה להם להיות באותו סטטוס זהה עם אחרים.
בנוסף עקב המשבר, יכול להיות שהם כבר לא באותו מצב נפשי בריא כמו קודם ולכן קשה לקבל את מצבם ולהיות במצב דומה עם אחרים או מפחדים יותר להפתח שאולי ירגישו את חולשתם ומצבם ולכן האנונימיות נשארת על כנה והבדידות נשארת.
כמו-כן, יכול להיות שהם קמו מנפילתם והם כבר לא באותו סטטוס של פגוע נפש כי הוא החלים, אבל עדיין יש דרך של שיקום כדי לקבל את הקשר עם האדם הבריא ולכן הוא לא פה ולא שם בסטטוס ולכן הוא באמצע ומבודד.
למעשה אנו יוצרים את המציאות שלנו על ידי מחשבותנו ואם יש עיוותי חשיבה, עם יש חשיבה רגשית שמונעת מאיתנו להיות בקשר עם העולם, אזי זו המציאות שאנו חווים ועד אשר לא נעשה את התיקון בתודעה ונאמן את המח לחיובי ולקבל את עצמנו כפי שאנו וליצור חברויות שונות, אז זה לא יכנס לאמונה והמחשבה הזו לא תתגשם ונשאר בודדים.
בתקווה שתמצאי את מקומך בחברה ולא תהיה בודדה לעולם.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

לי בא

New member
תודה על התגובה

הבדידות אצלי היא בדידות ריגשית בלבד,
אני מוקפת באנשים כל היום וכל הזמן,
אני גם עושה משהו עם הבדידות הזאת
וזה אכן תהליך ארוך, מייגע ולא פשוט.
אצלי הבדידות באה בעקבות גירושים,
עזיבת עבודה שגזלה את רוב שעות היום שלי,
ההבנה שגם לי מגיע חיים טובים וכו׳,
פתאום גיליתי שאין לי חבר אחד בעולם לשתות קפה
וגרוע מזה שאין לי זמן לזה.
אני התחלתי את השינוי בכך שנכנסתי לפורום כלשהו בתפוז,
שם מצאתי חברי אמת,
הבנתי שמגיע לי חופש ואני דורשת אותו אם ע״י בקשת עזרה מאמא שלי בלשמור על הילדים,
התעקשות עם הגרוש שיאסוף ויחזיר את הילדים עפ״י ההסכם ועוד.

מירב189

New member
בא לי יקירה

קוראת את תחושת התסכול שאת חווה או על ידי חשיבה רגשית, את מאמינה שאת בודדה, למרות שאת מוקפת באנשים.
יקירה, אנחנו יוצרים את מציאות חיינו על ידי אמונתנו, כך אם נחשוב מחשבות חיוביות, אזי הן ייצרו את מציאות חיינו - כי מחשבות יוצרות מציאות.
תוכלי לאמן את המח לחשוב חיובי על ידי כתיבת הצהרות חיוביות לחשיבה הרגשית שמעוותת את המציאות בחייך ובהדרגה המח יתחיל לקבל את הקוד והתדרים החיובים ואזי זה יכנס לתודעה, לאמונה וזה יתגשם.
בהתחלה תרגישי נדנדה פעם מחשבות חיוביות, פעם שליליות כי יש מאבק בין המחשבות השומרות לבין המחשבות השומרות, אך על ידי התמדה זה התקבע במח על ידי פינוי המחשבות השליליות, למחשבות החיוביות ובכך תוכלי להגשים את כל מה שאת רוצה בחייך.
תוכלי לראות את הסרט "הסוד" באינטרנט - על ידי הקשת הסרט הסוד והוא מתורגם לעברית ובחינם.
את כבר התחלת בשינוי על ידי שינוי מחשבותייך משליליות לחיוביות, כאשר האמנת שמגיע לך עבודה פחות מאומצת ובכך תוכלי להנות משינוי איכות חייך על ידי בילויים עם אנשים.
תוכלי עוד להמשיך עם שינויי המחשבות החיוביות והתסריטים החיוביים לשנות כל דבר שאת רוצה על ידי אימון המח במחשבות חיוביות וזה יכנס לתודעה, לאמונה וזה יתגשם.
מאמינה בך, אם יכולת ליצור התחלה של שינוי חיובי, אין ספק שתוכלי לזרוע או לשתול עוד זרעים של הצלחות חיוביות, עד אשר הם יתעצמו ויהפכו לענקיות יותר.
מאחלת לך אמונה בעצמך ובמי שאת ושתובילי את מחשבותייך החיוביות להגשמת מציאות חייך ותהני משינוי איכות חייך, כל פעם מחדש יותר ויותר.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

אלטרנטיבי

גם אני לא מבין למה זה קורה... למרות כמה ניסיונות ליזום רביצה בחוף הים נתקלתי בחוסר הענות, חוץ מפעם אחת שהגיע בחור חביב אחד.
ההסבר היחיד שאני יכול לתת הוא שיש מצב שהאנשים פה חושבים ששאר האנשים פה מוזרים/מכוערים/דחויים/וכ'ו... ולכן הם לא רוצים להסתובב עם אנשים כאלה. למרבה ההפתעה הבחור היחיד שהגיע (כמו שציינתי קודם) דווקא נראה חתיך וחברותי...

סוניק2222

New member
יכול מאוד להיות שאתה צודק

אני יכול להגיד על עצמי שפעם הייתי פוסל אנשים על שטויות.
בשלב מסוים בחיים הבנתי שאם אתה מחפש סיבה לפסול אפשר לפסול כל אחד.
מצד שני גם בכל אחד אפשר למצוא משהו טוב.
לא כל אחד חייב להיות ישר חבר קרוב אפשר גם סתם להיפגש מדי פעם

הצעת ייעול:

שכמה חבר'ה מכאן יקחו על עצמם להגיע למפגשים (כלומר ליצור גרעין קשה) וכך קודם כל יהיו מפגשים וגם שאר חברי הפורום יראו שאכן מתרחשים מפגשים (שאחריהם מי שהשתתף ירשמו חוויות מהמפגש בפורום) ויצטרפו.
אני מוכן לחבור לגרעין הקשה הזה.

Larik

New member
מסכים

אני למשל ממש חושש להיפגש עם אנשים שזה הרגע פגשתי באינטרנט.

גם במפגשים של פורומים אחרים, אנשים קודם לומדים להכיר דרך הפורום.
אחרי שההיכרות מעמיקה מספיק רק אז אפשר להיפגש.

רמי11179

New member
מנסיוני במפגשי פורום

היו לי לא מעט מפגשים שאורגנו דרך פורום באינטרנט בו השתתפתי.
המפגשים לא היו כאלה מפחידים כמו שאולי יש המדמים.
אמנם נכון, שתחילה היתה פעילות אינטרנטית, בשלב שני נוצרו קשרים פרטיים בין חלק מהמשתתפים בפורום, ולאחר מכן היתה יוזמה לארגן מפגשים.
ס"ה היה נחמד.
היו לי לא מעט מפגשים אישיים עם מי שהכרתי דרך פורומים, וגם שם המפגשים היו חיוביים.
רק שצריך לנהוג לפי כללי זהירות שמי שהיה שותף למפגשים כאלה (בין אם זה מפגש פורומי קבוצתי, ובין אם זה מפגש פרטי עם אחד המשתתפים) יודע מה הם כללי זהירות אלה.

למעלה