חייבת לשתף וחייבת ייעוץ

אני מציעה להיות בועד-כיתה

מהרגע שהאפרוחיות שלי נכנסו לגן ועד סיום בית הספר התיכון של הקטנה אני הייתי בועד."הפטנט" עבד אף מורה לא הציקה לאפרוחיות וכולנו היינו מאושרות נכון שעבדתי קשה בתור אחת מהועד אבל היה שוה ישנתי טוב בלילה.והאפרוחיות פרחו חברתית ובלימודים!!!

עלמה 3

New member
נכון, אני מאז ומתמיד בהנהגה

הבית סיפרית המצומצמת, השנה זה לא מתאפשר לי , כי אני רצה ברשימה פולטית, מה גם שהמורה היא חדשה ולא מכירה אותי ואת פעילותי בישוב ועד כה לא עירבתי אף אחד בעניין, נראה אך תגיב לבקשתי מחר, כמובן שיפה ובדרכי נועם.

עלמה 3

New member
תודה, יקירי ויקרותי , על התמיכה

והחיבוקים לנו ולנשם שלנו... האמת שלו אני דואגת ועם אצבע על הדופק הרבה יותר מאשר למיוחדת, למשל המיוחדת לא היתה נותנת לזה לקרות ופותרת את זה בעצמה מיידית. מחר אני יעביר עידכון על הנעשה. ושוב תודה

מומנט

את המורה הזאת צריך לשים במקום,לא יתכן שכל אמא תהיה בועד כדי לשמור ולהגן על בנה.

עלמה 3

New member
אז ככה, שיחה קשה בת שעתיים

יצאתי משם - ה מ ו מ ה , יותר מכל המנהלת וסגניתה לדעתי עדין המומות.. שאלו אותי עם אני יודעת על עוד מקרים כגון אלו... לא טעיתי, למורה חוסר שפיות ..לדעתי מוצהר... אצה רצה לבדוק לעומק יצאתי משם כאובת ומתוסכלת, המנהלת הבטיחה לי שהנשם תחת חסותה.... מה אני יגיד לכם, היה חסר שהמורה תכה אותי, שיחה שהתחילה בקיצור, עיניינית מבחנתי וגלשה לפסים נוראים... האמת שזאת פעם ראשונה שאני מצאתי את עצמי בסיטואציה כזאת שכל מבוקשי לגונן על מצבו הרגשי של בני. מזל שאני והמנהלת וסגניתה מכירות היטב והבינו שמדובר במשהו עם הפרעה נפשית חמורה. בקשתי מהמורה שתפעיל שיקול דעת נוסף לגבי העברה ושהבהרתי לה בעבר על חשיבות מצבו הנפשי והרגשי וההבט החברתי... והיא ענתה לי, את יודעת מה ? קחי את הבן שלך ותשמרי עליו בבית !!!! ואחלה לצעוק עלי שאני אמא נוראית ושהוא מסכן איתי...טוב שהמנהלת שמעה אותה... שיחה בת שעתיים, בחיים לא צעקתי ככה על אדם כמו היום.....היא הביאה מסכת שקרים ואמרה שאני לא מפחידה אותה עם המקצועה שלי !!! מעניין מאיפה היא יודעת כבר מה אני עושה בחיי המקצועיים ולמה היא מתגוננת. אבל - בבודאי שמיידית אני מפעילה את שיקולי המקצועיים בדקדקנות ובודקת מאיפה באה ודואגת לה למשרה .... אחחחח אני נזכרת גם על המנהלת היא מאיימת שהיא תוציא כתבה ענקית עלי בעיתון ואיזה הורים יש בבית הספר.....חחחחחחחחח אני צוחקת ובוכה יחד ! ולי קשה מה אני הולכת לעשות בהמשך, האם להמשיך הלאה לפיקוח ולדרג הבכיר ואכן להעיף אותה , אני מאוד מחוברת לדרג הניהולי בבית הספר ובפרט למנהלת שהבטיחה לי שהיא תטפל בזה מיידית ולא יעונה כל רע לנשם.. אני סומכת על המנהלת וסגניתה אנחנו בקשרים טובים, ולא נעים לי להגיע לפיקוח וללכלך, אני יודעת שהיא לא אוהבת את זה... ומצד שני מוזר לי מנקודת מבטי, אך מורה כזאת עם אמצויות ואימפולסביות כלפיי כהורה (וזאת לא הפעם הראשונה , אלה השלישית ) תמשיך לתפקד כאשת חינוך... המנהלת אמרה לי שאין ספק , נדרש כאן טיפול... טוב שהיא שמעה אותה וראתה את העניים המתגלגלות שלה ולא תוכל להכחיש כי גם היא היתה המומה. תודה על ההקשה , עד כאן. עלמה

פרח 11

New member
אני ממש בהלם

מיד לפעול, אסור שייצור כזה יחנך ילדים, אסור בכלל שיהיה מגע כלשהו עם ילדים. הסיבה השנייה שמצריכה דחוף פעולה היא שאם היא הגיבה כך, היא עלולה להתנכל לבנך כתוצאה מהמקרה של היום, זה ברור שהיא לא שפויה וגם ברור שהיא בטוח לא תעשה הפרדה בינך לבין בנך... חצופה כזו... היא זו שצריכה להתפרסם בעיתון עם המחלת נפש שלה.

גם אני חושבת כמו פרח

חצופה וחולה שלא תדע לעשות הפרדה בינך לבין הנשמה... סומכת עליך עלמתי וכמובן מורכבי שתעשו את הנדרש. שיחה דחופה עם המנהלת

rolan

New member
עלמה'לה

קחי נשימה, שתי כוס מים... והמשיכי, את בסדר את!!! אני סומכת עלייך ועל מעשייך. מחזקת אותך ובשישי הבא -
ממני

טירוף מערכות

אני בהלם כמו כולם. מייד לכל המעורבים בדבר. הדרג הפיקוחי של בית הספר ואם אפשר עם העתקים לשרת החינוך ולמנכל"ית משרדה. שתעוף מתחום החינוך האישה הנוראה הזו. עלמה, סומכת עלייך. שלא תורידי ממנה את העיניים שלך. קחי חיבוק לעידוד,

*יערית

New member
מה נותר לי להוסיף....

מכה
עכשיו כשהכל ברור וגם נשמע באוזניה של המנהלת וסגניתה....אסור להשאיר את המצב תלוי באויר.. סומכת עליכם

princess lis

New member
עלמתי , אני המומה ,,,

לדעתי לפני שאת פונה לדרגים גבוהים יותר במערכת החינוך תני צ'אנס למנהלת בית הספר לנסות ולפתור את הבעיה עם המורה בעניין הנשם וביחסה להורים (שתתנצל בפנייך). ערב טוב לכולם

gila411

New member
עלמה

לדעתי הילד הזה "שרוף" מבחינת המורה אולי כדאי להעביר אותו לכיתה מקבילה?

בונוסית

New member
../images/Emo127.gif כול כך נכון...

קצת שוחד לשמן את המכונה אף פעם לא מזיק.... לדעתי יש לך עסק עם מורה קצת ---- . יותר קל להעביר אותה לצד שלך עם דבש... בהצלחה

מורכב יקר כנס בבקשה

רק רציתי להגיד לך שיש לך אישה מדהימה ואמא לביאה מקסימה שכל ילד היה שמח וגאה להיות בנה,לא מוותרת נלחמת ושומרת על גוריה. עלמתי נשיקות וחיבוקים ,מסירה את הכובע ויודעת כבר את סוף הסיפור של " המורה" הזאת.

כמובן שלא!

גשי ודברי עם המורה אם זה לא יעזור פני למנהלת בליווי הפסיכולוגית באת אומרה את אותם דברים שאמרה למחנכת האטומה. זה פשוט רוע לב זה מה שזה.

למעלה