אז ככה, שיחה קשה בת שעתיים
יצאתי משם - ה מ ו מ ה , יותר מכל המנהלת וסגניתה לדעתי עדין המומות.. שאלו אותי עם אני יודעת על עוד מקרים כגון אלו... לא טעיתי, למורה חוסר שפיות ..לדעתי מוצהר... אצה רצה לבדוק לעומק יצאתי משם כאובת ומתוסכלת, המנהלת הבטיחה לי שהנשם תחת חסותה.... מה אני יגיד לכם, היה חסר שהמורה תכה אותי, שיחה שהתחילה בקיצור, עיניינית מבחנתי וגלשה לפסים נוראים... האמת שזאת פעם ראשונה שאני מצאתי את עצמי בסיטואציה כזאת שכל מבוקשי לגונן על מצבו הרגשי של בני. מזל שאני והמנהלת וסגניתה מכירות היטב והבינו שמדובר במשהו עם הפרעה נפשית חמורה. בקשתי מהמורה שתפעיל שיקול דעת נוסף לגבי העברה ושהבהרתי לה בעבר על חשיבות מצבו הנפשי והרגשי וההבט החברתי... והיא ענתה לי, את יודעת מה ? קחי את הבן שלך ותשמרי עליו בבית !!!! ואחלה לצעוק עלי שאני אמא נוראית ושהוא מסכן איתי...טוב שהמנהלת שמעה אותה... שיחה בת שעתיים, בחיים לא צעקתי ככה על אדם כמו היום.....היא הביאה מסכת שקרים ואמרה שאני לא מפחידה אותה עם המקצועה שלי !!! מעניין מאיפה היא יודעת כבר מה אני עושה בחיי המקצועיים ולמה היא מתגוננת. אבל - בבודאי שמיידית אני מפעילה את שיקולי המקצועיים בדקדקנות ובודקת מאיפה באה ודואגת לה למשרה .... אחחחח אני נזכרת גם על המנהלת היא מאיימת שהיא תוציא כתבה ענקית עלי בעיתון ואיזה הורים יש בבית הספר.....חחחחחחחחח אני צוחקת ובוכה יחד ! ולי קשה מה אני הולכת לעשות בהמשך, האם להמשיך הלאה לפיקוח ולדרג הבכיר ואכן להעיף אותה , אני מאוד מחוברת לדרג הניהולי בבית הספר ובפרט למנהלת שהבטיחה לי שהיא תטפל בזה מיידית ולא יעונה כל רע לנשם.. אני סומכת על המנהלת וסגניתה אנחנו בקשרים טובים, ולא נעים לי להגיע לפיקוח וללכלך, אני יודעת שהיא לא אוהבת את זה... ומצד שני מוזר לי מנקודת מבטי, אך מורה כזאת עם אמצויות ואימפולסביות כלפיי כהורה (וזאת לא הפעם הראשונה , אלה השלישית ) תמשיך לתפקד כאשת חינוך... המנהלת אמרה לי שאין ספק , נדרש כאן טיפול... טוב שהיא שמעה אותה וראתה את העניים המתגלגלות שלה ולא תוכל להכחיש כי גם היא היתה המומה. תודה על ההקשה , עד כאן. עלמה