חייבת לשתף
זה בקשר ליהוא ירון

הדר 0

New member
חייבת לשתף ../images/Emo5.gif זה בקשר ליהוא ירון

לפני כמה זמן (עניין של שבועות/ חודשים) הייתי באוזן השלישית, וטיילתי בין מדפי התקליטים כשלפתע נכנס אדם קצת מפחיד וזרוקי, באתי לשלם ובדיוק המוכר התחיל לדבר עם הבחור. אז חיכיתי בסבלנות שיסיימו לדבר, כמובן שלא יכלתי להימנע מלהקשיב, שמעתי שהוא קורא לו יהוא, ופתאום קלטתי שהשם שלו מצלצל לי מוכר בהקשר של רונה ונפל לי האסימון שזה באמת הבחור. קיצר מפה לשם הבנתי מהשיחה שהוא מגיע להופיע באוזןבר ושאלתי את עצמי מה כבר בחור מגודל שכמוהו יודע לעשות. והנה התוצאות מועלות ליוטיוב, הוא בהחלט מאיים כמו שזכרתי. נשבעת שהיתה לי פואנטה... אולי שרעות צודקת?... או שבעצם ההיפך, והגודל והצורה לא קובעים...... קיצר שפכתי לבי וזה מה שחשוב

תמרוש5

New member
זה באמת יוצא מכלל שליטה../images/Emo6.gif

אולי פשוט תפרצו למחשבים של תפוז ותשנו את שם הפורום ל: "רונה קינן(יהוא ירון הוא מפחיד.)"

רעוּת

New member
הכנתי לך משהו יותר טוב ../images/Emo16.gif.

כנסו כנסו
http://communa.tapuz.co.il/yehuyaronisscary

../images/Emo207.gifרונה תופיע באיזו עצרת של יום השואה

שמעתי ברדיו שרונה תופיע בעצרת של יום השואה ב...אממ... לא יודעת :X איזה מקום שאני לא מכירה ושכחתי את שמו. אני לא בטוחה אם זה יהיה הערב או מחר. אני פשוט מלאת אינפורמציה יעילה, אני יודעת.
(לא מזמן דיברנו פה על פלייליסט של רונה ליום השואה. טוב, מישהו לקח את זה ברצינות
)

זה היום, וגם משודר בטלוויזיה

אני זוכרת שראיתי משהו בעיתון... רגע, נלך לחפש אותו
אה כן. בHOT. לא כתוב ערוץ או שעה, אבל אני אנחש שבשעה שמונה, ערוץ 3.

chen1litvak

New member
מישה יודעת אם רונה כבר הופיעה?

שאני אדע אם להעביר ערוץ או לא

רעוּת

New member
בדיוק יש אותו בגלגלצ ../images/Emo7.gif

אוף
שמישהו יקליט אותה או משהו

נודלסית

New member
למה רונה?

אני לא סגורה על שירים שלה שמשמיעים ביום השואה.. למרות שאני מופיעה עם "מבול" בטקס יום הזיכרון, אז מי יודע, הכל אפשרי.

רעוּת

New member
לא בהכרח שירים שקשורים,

אבל נוטים להשמיע גם שירים שקטים שאין להם קשר ישיר לשואה....יצא לי כבר לשמוע את עיניים זרות, מבול, מי מפחד מהזריחה וכו' בימי שואה וזכרון יותר מפעם אחת
. למה בטקסים שאני הולכת אליהם לא שרים רונה
אה, כן, כי שרים 3 יריות באוויר ונאום של ביבי |ממורמר|

למעלה