חייבת לשתף
זה בקשר ליהוא ירון

נודלסית

New member
ני ני נייייי.

האמת שאני יכולה להסביר לך למה, הטקס שאני מדברת עליו זה טקס שמועצת הנוער העירונית מארגנת, כלומר נוער מייצג אחראי על התכנים בו, כלומר פחות בנאליות, יותר ניסיון להעביר מסר. (למרות שאת לא מבינה בכלל כמה כואב להפוך את מבול לשיר שמופנה כלפיי זכר.
) ואת צודקת בנוגע לשירים השקטים. אולי זה נשמע קצת דפוק אבל תמיד אהבתי לשמוע רדיו בימים האלה(ביומיום מחרימה את גלגלצ).

רעוּת

New member
כולם הכי אוהבים לשמוע רדיו ביום הזה ../images/Emo16.gif

מעניין מה זה אומר עלינו כעם

רעוּת

New member
מישהי שלומדת איתי אמרה לי באוטובוס שגם היא

הכי אוהבת את השירים של היום
. נראה לי שאם יעשו סקר כלשהו, אז יגלו שבעצם כולם
באמת מה זה אומר עלינו
אז אמרתי לה שסוף סוף משמיעים ברדיו את האמנים שאני אוהבת, כמו רונה
ועכשיו יש את "כמו שיורד גשם" של רונה וטל גורדון
.

גם איזו חברה שלי אמרה שהיא נהנית להקשיב לרדיו

והוט התחרפנו ובערוץ "ים תיכוני" ברדיו שלהם היו שירים אמיתיים, והיה שיר של עברי! D:

דידושקע

New member
כל בוקר כשאני מתלבשת אני

אוהבת לשים מוזיקה, וכל בוקר זה אותו דבר- שמה גלגלצ וחושבת "מעניין איזה שיר גרוע יהיה הפעם", יש שיר גרוע כלשהו, ואז אני מעבירה לדיסק כלשהו של הדורז. ופתאום היום היה אשכרה שיר טוב, ולא הבנתי מה לא בסדר, עד שנזכרתי שיום השואה.
.

נודלסית

New member
האמת שכן. עצוב קצת. ../images/Emo16.gif

פתחתי ממש במקרה כמה דקות לפני שרונה עלתה.

היי../images/Emo2.gif היה גם הבית האפור!

ראיתי עכשיו בכתוביות. יו, ופספסתי את זה :( כי הייתי למטה ואכלתי וההורים שלי ראו את העצרת השניה, אז שמעתי את ביבי מדבר במקום לשמוע את רונה שרה

רעוּת

New member
עדיף

ראש ממשלה שהוא לא ביבי
ואם כבר, אז בדיחה שחורה- מה משותף לי ולביבי? *בונה את המתח* *עוד קצת מתח* תשובה: *פרסומת אחת וחזרנו* וחזרנו: אצל שנינו האח המוצלח יותר במשפחה מת על קידוש השם והמדינה
מואהאהאהאה
.

ROTEM30035

New member
אני עוד זוכרת לך את...

"בעקבות הנסיון הרע שיש לי עם אחים גדולים" כתירוץ להימנעות מהאח הגדול. יותר טוב משניהם יחד

רעוּת

New member
זה סתם יצא על הדרך ../images/Emo7.gif

את הברוטו או נטו ואת הבדיחה על ביבי אני טוחנת כבר שנים
.

למעלה